TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 - 3 - 4 - 5 
Seznam področij - Zdravje Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Kadiš?

Da
32% (8 glasov)
Ne
68% (17 glasov)

Skupno število glasov: 25
Protikadilski zakon.
Guga
Guga
Legenda

Državni zbor je 22. junija sprejel novelo zakona o omejevanju uporabe tobačnih izdelkov. Tako bo od začetka avgusta tudi v Sloveniji kajenje v vseh zaprtih javnih in delovnih prostorih popolnoma prepovedano.

Ste za ali proti?

komentiraj s citatom       komentiraj
Guga
Guga
Legenda

Nek britanski gostinec se namerava izvajanju zakona o popolni prepovedi kajenja v lokalih izogniti tako, da bo svoj bar spremenil v ambasado nenaseljenega karibskega otoka. Otoček Redonda, se nahaja v Karibskem morju blizu Antigue.

Če jim bo uspelo, bo lokal kot vsaka ambasada veljal za tuje ozemlje, kjer bo gostom dovoljeno kaditi.

Svašta. Dejmo še mi imet kako novo ambasado.... jezik

Loxia
Loxia
Legenda

Sm za, čeprav me cigarete ne motijo tako zelo. Moti me samo to, da če si šel v kako gostilno in da si po eni uri že komaj gledal od tistega dima. Sej tisti, ko kadi bo pač zunaj kadil pa bo.

Raist
Raist
Uprava

Loxia -
Sm za, čeprav me cigarete ne motijo tako zelo. Moti me samo to, da če si šel v kako gostilno in da si po eni uri že komaj gledal od tistega dima. Sej tisti, ko kadi bo pač zunaj kadil pa bo.

Ali pa v stekleni kletki kot opica #&!

Loxia
Loxia
Legenda

Raist -
Ali pa v stekleni kletki kot opica #&!

Ali pa opustiti to razvado pomezik veselje

Guga
Guga
Legenda

Kaj naslednjič bojo prepovedal hamburgerje (pazi maščobe) al pa čokolado?

rocco123
rocco123
Uprava

Problem prejšnjega zakona je bil po moje v tem, da se ga ni upoštevalo in izvajalo. In po moje bo tako tudi s tem zakonom.

Loxia
Loxia
Legenda

Sej, če smo bili do sedaj tako navajeni, bomo pa še naprej, če ga ne bojo upošteval. Sej se da vse navadit, dobro in slabo pomezik

Fedrca
Fedrca
Priseljenec

Guga -
Kaj naslednjič bojo prepovedal hamburgerje (pazi maščobe) al pa čokolado?

Jaz ta zakon podpiram 100%... končno en pameten zakon... kaj bojo prepovedali hamburgerje in čokolado?! Ne govori bedarij..koga pa moti, če ti poješ 10 burgerjev ali čokolad na dan? jezik Samo teb in tvojem zdravju..ne ogrožaš nikogar drugega..pri cigaretih je drugače, saj se pojavi pasivno kajenje in ga moramo prenašati tisti, ki si tega NE želimo... jeza
Mislim, da so tisti, ki se "bunijo" nad tem zakonom, primitivci in jim je nikotin udaril že na možgane cudo zmeden

No, daj čujem zdaj komentarje..... vau

In srčno upam, da se bo ta zakon izvajal, tako kot je treba!!!

negotov

Loxia
Loxia
Legenda

Ja, js se strinjam s tabo. Ker je res, da tukaj ogrožaš druge, pri čokoladi pa je tvoja odločitev al jo boš ali ne. Sicer pa čokolada povzroči sproščanje hormona sreče krohot

rocco123
rocco123
Uprava

Kot tudi nikotin negotov ...

rocco123
rocco123
Uprava

Loxia -
Sej, če smo bili do sedaj tako navajeni, bomo pa še naprej, če ga ne bojo upošteval. Sej se da vse navadit, dobro in slabo pomezik

Mah, pravim samo, da bi bilo bolje, če bi se potrudili, da bi zakon v resnici tudi veljal, ne pa da morje ljudi (tu mislim nekatere gostince) samo razmišlja, kako ga bodo izigrali...

Guga
Guga
Legenda

@ Federca: Pa ne hod v zakajene place, če te moti. Bod doma al pa v parku al pa v mlečnih restavracijah... Da ne bo škodval tvojemu počutju. Folk pač kadi, ker jim paše. Ziher maš tud ti kako škodljivo razvado, ko komu ne bi pasala.

Fedrca
Fedrca
Priseljenec

Guga -
@ Federca: Pa ne hod v zakajene place, če te moti. Bod doma al pa v parku al pa v mlečnih restavracijah... Da ne bo škodval tvojemu počutju. Folk pač kadi, ker jim paše. Ziher maš tud ti kako škodljivo razvado, ko komu ne bi pasala.

Veš kaj, Guga... #&!
zakaj bi morala bit prisiljena vohat ta dim, al pa bit prikrajšana za kak koncert al pa zabavo... naj se pač kadilci vzdržijo in nehajo bit vedno povsod taglavni... naj kadijo doma, naj bodo oni doma, ne pa mi,ki ne kadimo...
zakaj bi nam kadilci diktirali, kje se lahko zadržujemo...
mene ne moti, če kdo kadi doma, naj se v tistem dimu zadržuje, če mu paše, ni pa treba z njim posiljevat drugih ljudi... jasno?! zmeden #&!
sem 100 %, da nobena moja razvada ne moti toliko ljudi, kot jih moti cigaretni dim..verjemi..

Loxia
Loxia
Legenda

No, no ne se zdej kregat... pač vsak ima svoje mnenje. Js sm kadila pa zdej ne več, pa se lahko v obe vloge postavim. Sam bo pa to dobro za nekadilce, kadilci bojo pa itak kadil naprej... sam pač drugje.

Fedrca
Fedrca
Priseljenec

ma, sej se ne kregam, ne maram pa, da mi kadilci solijo pamet s tem, da naj bom doma, če mi ne paše dim..
lahko potem jaz isto rečem za njih..naj bojo doma, da ne bojo ogrožali ostalih..no,,a ni res?
Smo pač na dveh različnih polih in tukaj težko najdemo kompromis... razn, če bi kadici vse dim vase potegnili pomezik potem pa ne bi motili nikogar pomezik

Loxia
Loxia
Legenda

Fedrca -
ma, sej se ne kregam, ne maram pa, da mi kadilci solijo pamet s tem, da naj bom doma, če mi ne paše dim..
lahko potem jaz isto rečem za njih..naj bojo doma, da ne bojo ogrožali ostalih..no,,a ni res?
Smo pač na dveh različnih polih in tukaj težko najdemo kompromis... razn, če bi kadici vse dim vase potegnili pomezik potem pa ne bi motili nikogar pomezik

Vidiš, pa smo našli rešitev. Škoda, da ni izvedljiva pomezik

Fedrca
Fedrca
Priseljenec

Ja, res je škoda pomezik
Mogoče se bo pa le našla kaka rešitev, da bo vsem odgovarjala..nikol se ne ve...

Pozdravček vsem nekadilcem, pa tud kadilcem krohot

Lilletka
Lilletka
Stara sablja

Fedrca -
Veš kaj, Guga... #&!
zakaj bi morala bit prisiljena vohat ta dim, al pa bit prikrajšana za kak koncert al pa zabavo... naj se pač kadilci vzdržijo in nehajo bit vedno povsod taglavni... naj kadijo doma, naj bodo oni doma, ne pa mi,ki ne kadimo...
zakaj bi nam kadilci diktirali, kje se lahko zadržujemo...
mene ne moti, če kdo kadi doma, naj se v tistem dimu zadržuje, če mu paše, ni pa treba z njim posiljevat drugih ljudi... jasno?! zmeden #&!
sem 100 %, da nobena moja razvada ne moti toliko ljudi, kot jih moti cigaretni dim..verjemi..

Očitno se rada družiš s kadilci, glede na to, da nočeš biti prikrajšana za zabavo itd. Na koncertih na odprtem je zelo neproblematično če ljudje kadijo, v dvoranah se pa praviloma *ne* kadi na koncertih.

Je pa res, da v tej naši preljubi kokoški fašistoidno razmišljanje nekaterih ne pozna meja.

Komaj čakam, da mi prepovejoi vstop v lokal zaradi vijoličnih las. Živela neumnost!

krohot krohot krohot

Guga
Guga
Legenda

@ Fedrca: nisem kadilka, nikol nisem bila, sam brezveze je omejevat gibanja ljudem. Tiste, ko moti se pač nej sami izogneju motečemu faktorju. cudo

1 - 2 - 3 - 4 - 5 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje
IGRICA - Prvo ali drugo Deponija
**Zlobna zlata ribica** Deponija
Sneeeeeegg! Deponija
Nicole Kidman ne želi peti soprogu Trač