TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Zdravje Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
angina
Loxia
Loxia
Legenda

Kak se borite proti bolečinam v grlu?
Meni namreč nobene tablete ne pomagajo, dokler nimam že tako vneto grlo, da moram po antibiotike jeza .

komentiraj s citatom       komentiraj
Raist
Raist
Uprava

Loxia -
Kak se borite proti bolečinam v grlu?
Meni namreč nobene tablete ne pomagajo, dokler nimam že tako vneto grlo, da moram po antibiotike jeza .

Odvisno kaj jo povzroči. Jaz sem imel precej težav z grlom in po nekončni odisejadi sem ugotovil, da se mi to dogaja zaradi povišane produkcije želodčne kisline, ki ti potem zateka skozi zaklopko nazaj v požiralnik. Simptomi isti kot pri klasični angini, ampak antibiotiki (seveda) niti približno ne pomagajo veselje

Guga
Guga
Legenda

Te dni si fasala angino ? Ni ti lahk. jok

Loxia
Loxia
Legenda

Sej do zdej še nisem šla po antibiotike, bom počakala, če bo bolš. Ne vem kaj jo je povzročlo, ko je pa tak vroče. Je pa kr čez noč ratalo. Mogoč klima, prepih... ne vem.

mirchy
mirchy
Stara sablja

Loxia -
Sej do zdej še nisem šla po antibiotike, bom počakala, če bo bolš. Ne vem kaj jo je povzročlo, ko je pa tak vroče. Je pa kr čez noč ratalo. Mogoč klima, prepih... ne vem.

upam da si šla po antibiotike
jst sm nazadnje v bolnici pristala k jih nism šla iskat ker sem tko hudo zbolela da nism mogla požirat in sm dehidrirala..jaooo jok

Loxia
Loxia
Legenda

Ja, sem jih šla prav čas iskat. To je pa hudo.... Js ponavad tudi rada dolgo čakam, preden se spravim k zdravniku.

matejko
matejko
Stara sablja

Za tako prekonočno angino si zaslužiš vsaj tri, če ne štiri dni počivanja. Veliko tekočine, nič prepiha. Drugače se ti bo vleklo čez celo poletje. Se čuje brez veze, da zaradi ene angine sredi poletja pri 36 stopinjah tri dni ne moreš nikamor, ampak če se ti ornk zagnoji, ti bo vzelo tri tedne, da boš normalna

mirchy
mirchy
Stara sablja

matejko -
Za tako prekonočno angino si zaslužiš vsaj tri, če ne štiri dni počivanja. Veliko tekočine, nič prepiha. Drugače se ti bo vleklo čez celo poletje. Se čuje brez veze, da zaradi ene angine sredi poletja pri 36 stopinjah tri dni ne moreš nikamor, ampak če se ti ornk zagnoji, ti bo vzelo tri tedne, da boš normalna

ja se čisto strinjam s tem, ker baje da če angin ne preboliš(preležiš!!) ti pol to kasneje preide na srce..kao angina pektoris...upam da ni res, sam tko mi je zdravnica rekla jok
da o takojšnih zagnojitvah in infekcijah #&! ne govorim..

Loxia
Loxia
Legenda

Sem tudi jaz že slišala to za srce zmeden

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje