TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Zdravje Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Sonček je....
Namarie
Namarie
Legenda

Preden se odpravite ven,se namažete s kakšno kremo,ki vsebuje kakšen faktor več da vas ne opeče?
Vas sploh kdaj sonce opeče? In če vas,s čem si pomagate?

komentiraj s citatom       komentiraj
Guga
Guga
Legenda

Ene nas od vedno hitro opeče (to srečo sem podedovala), smo rdeči, kar se kasneje spremeni nazaj v belo. Rjave nikoli.. Ne pomagajo ne kreme, ne postopno sončenje. Pač tega ne počnemo. Sicer pa sem imela vedno raje debelo knjigo v debeli senci. krohot

Loxia
Loxia
Legenda

Js se pa nikoli ne mažem z visokim faktorjem. Na začetku malo opeče... pol je pa že bolš veselje

cloe
cloe
Stara sablja

jaz se ne začetku namažem z visokim faktorjem....ko pridobim barvo....pa "presedlam" na nižji faktor...

anna_123
anna_123
Stara sablja

jas se mažem samo na morju in sicer s faktorjem 15 ali 12. doma se pa nikol ne mažem...učasih sem mal rdeča sam ne vlkrat...js dobim skor vedn lepo rjavo polt če sem na soncu veselje

ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

Do pred leti sploh nisem uporabljala zaščite za sonce,pol me je pa enkrat tk opeklo,da cel teden nisem mogla na sonce in mi je od dopusta ostal samo še en teden,Sj se nebi sekirala sam sma bla z mojim v Grčiji in mi je blo zelo hudo.Opekline sem si mazala z navadnim jogurtom,ki sicer fajn ohladi ,ampak se kr hitro začne sušit (naredi se skuta) zaradi vroče kože.Zdej redno uporabljam ZF20 za obraz pa 30,pred sezono pa večkrat obiščem solarij,da dobim malo podlage.

Loxia
Loxia
Legenda

No, jaz sem imela letos problem, ker se nisem z visokim faktorjem in me je vsak dan nekam opeklo. Ampak to tako, da me je skor kr bolelo. Sam se mi zdi, da je bil letos veliko bolj močen sonce, ker se mi še to ni nardilo prej. Sej me je izučilo za drugič pomezik

mirchy
mirchy
Stara sablja

mogoče bo nekaterim smešno, sam jst sm letos imela zaščitni faktor 50+ in sem še vedno malo rjava. ker me sonce vedno opeče #&! sem se odločila da se bom temu primerno zaščitila in mi ni žal pomezik pač nisem tko rjava kot nekateri. rjava barva se itak hitro spere , glavno da nimam kožo poškodovano. krohot

suzi
suzi
Legenda

mi smo pa vsi grozno občutljivi na sonce in nas hitro opeče,zato nimam nikol manj od faktorja 40. se pa začnemo mazat pri prvi košnji v travniku.pa se vseeno vedno olupim,ker se ponavadi premalo namažem jok

tina12
tina12
Priseljenec

sonček je in ti si pisana

Lunica
Lunica
Turist

Vse več je kožnega raka Pazite na soncu, da vas ne opeče!

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje
IGRICA - Prvo ali drugo Deponija
**Zlobna zlata ribica** Deponija
Sneeeeeegg! Deponija
Nicole Kidman ne želi peti soprogu Trač
KOMENTAR DNEVA