TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Zdravje Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Želodčne težave
Raist
Raist
Uprava

Kako se borite proti želodčnim težavam, s katerimi se verjetno zaradi življenskega tempa in prehrane tu in tam srečujete...

komentiraj s citatom       komentiraj
maserka
maserka
Staroselec

Pomaga lahka hrana (pržgana juhca, prepečenec,čaj / kamilce,), pregrevanje / termofor,... pa počivat ....
Lahk pa je use to tut na živčni osnovi, da se za kaj podzavestno sekiraš.... pa najbolj nastrada želodec negotov

Loxia
Loxia
Legenda

maserka -
Pomaga lahka hrana (pržgana juhca, prepečenec,čaj / kamilce,), pregrevanje / termofor,... pa počivat ....
Lahk pa je use to tut na živčni osnovi, da se za kaj podzavestno sekiraš.... pa najbolj nastrada želodec negotov

Se mi zdi, da je najhuje, če te želodec boli. Se strinjam s tabo, da pomaga taka hrana. Drugače maš pa še tablete Rupurut, pa še neke.

cloe
cloe
Stara sablja

juhce...kamilce.....če to ne...pa ruporut.....

Lunica
Lunica
Turist

Kot so pred mano pisali, za preveč kisline-če te peče zgaga, so tablete Rutacid in Rupurut, na recept pa se dobi Talcid. Če greš k zdravniku zarad bolečin v želodcu, skoraj gotovo dobiš Ultop. Če ne pomaga, greš na gastroskopijo (če je ne zavrneš). In ko prestaneš vse to trpljenje, so opcije

a) recimo da je diagnoza bakterija, pa dobiš zdravila

b) preprosto sindrom razdražljivega želodca, pazi na prehrano

seveda obstajajo še druge variante, kot so rana na želodcu pa to, ampak to je pa že druga zadeva pol...

Storm
Storm
Legenda

Jaz imam že kakšne 4 mesece želodčne težave...sem bila na gastro, in mi je pokazal da mam full preveč kisline in da imam vnetje želodca...vsak dan me je bolel želodec in slabo mi je bilo...potem pa sem dobila tablete nexium in že te jem kakšne 3 mesece ker mi tudi to ni neki pomagal, sem zdaj na strogi dieti že en mesec (ne smem jest nič sladkega, nič surove zelenjave - sadja, čebule, česna, nič kar je narejeno na moki, prežganih stvari, nič gaziranih pijač...) in morem povedat da se mi je stanje dost dost izboljšalo.Ni mi več slabo tulk kot mi je bilo, dost manj me peče od kisline, čeprav me vsake tulk časa še vedno, sam čez kak mesec bo še boljše...Zato res priporočam tistim ki imajo kakšne težave s tem, da se probajo izogibat vsemu tistem kar sem napisala zgoraj. Pa ne pit vode iz pipe,izogibat se je treba tut vsem tem kupljenim sokovom, najboljše je kak domač nesladkan čaj...najprej se je res težko držat ko se ti vsega lušta,samo potem se navadiš in se na koncu splača pomezik

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje
IGRICA - Prvo ali drugo Deponija
**Zlobna zlata ribica** Deponija
Sneeeeeegg! Deponija
Nicole Kidman ne želi peti soprogu Trač
KOMENTAR DNEVA