TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 
Seznam področij - Zdravje Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
zdravljenje mačka...hehe
tiddy
tiddy
Priseljenec

em..ja...a poznate tisti grozn občutek zjutraj, če si se ga prejšnji dan napiu??? Na kakšen način ga vi pozdravite in odpravite čim hitreje? veselje

komentiraj s citatom       komentiraj
_star_girl_
_star_girl_
Priseljenec

am na srečo še nisem imela tega problema da bi se res napila. tako da zaenkrat res ne poznam tega preveč dobro sicer bi se kdaj prou rada za probo sam če to ugotovi moja mama pol bom bila pa pečena tako da bo treba še mal počakat veselje

BigBaby
BigBaby
Stara sablja

še nism bla pjana pomezik

stajerc
stajerc
Priseljenec

Ta obočutek mi znan, nanj sem že navajen. Najbolje je mrzel pir (klin se s klinom zbija), za slabiče pa mnogo vode al kak že rdecica

Guga
Guga
Legenda

VODE!!!!! Pa čipsa!!! jezik

cunami
cunami
Stara sablja

Kave! vau vau

rocco123
rocco123
Uprava

Guga -
VODE!!!!! Pa čipsa!!! jezik

Takisto. Greš pit z mano? krohot

tipson
tipson
Turist

redko me zjutraj glava boli jezik moje zdravilo za to je da po vsakem požirku alkohola spijem nekaj vode.. vsaj trudim se afna

Raist
Raist
Uprava

http://www.trgovinetus.com/index.php?NivoId=336

Zgornji link bi znal biti zanimiv pri tej temi jezik

Namarie
Namarie
Legenda

čips,čips,čips,čips....

-Pika-
-Pika-
Stara sablja

Meni je ful pomagalo, da sm spila pol litra vode preden sem šla s kakšne žurke. Drug dan si kot rožica. krohot

EuroDJ
EuroDJ
Stara sablja

jz pa nč nočem vidt, ne vode, ne hrane, sam spal bi da bi tega mačka premagal krohot

zala
zala
Priseljenec

vem, da se vam bo zdel čuden, tut jst se morm prsilt, da lahko sploh jem. je pa pol velik bolš.
na olivnem olju prepraziš česen (ne preveč, da ne zagreni), daš gor čili v prahu (ta najbl hud), pol pa čez vse to testenine(kuhane, seveda). pomaga.
pa baje morš spit tok vode kt alkohola, pa je bolš (kriza je če piješ pivo)

mcmcmc
mcmcmc
Stara sablja

Jaz pa tak delam, da sploh nena grem spat, vuni ko sem, sem do jutra pa to, da se že streznim, pol celi dan malo cmuriš, pol zvečer, torej drugi dan že, greš spat in ko se zbudiš nimaš mačka... veselje

Grucelee
Grucelee
Stara sablja

Hum, če znese, pol tut js zjutraj kr nadaljujem. Ponavadi pa voda, jebiga. Slišim pa, da pomaga črna kava s stisnjeno limono not... cudo Sam tega sicer ne prakticiram, se mam preveč rad.

cunami
cunami
Stara sablja

2x 500mg lekadol, dost kave in celodnevni počitek......aja pa pink floyd musko zravn...te uspavajo lepo.

Namarie
Namarie
Legenda

Grucelee -
Hum, če znese, pol tut js zjutraj kr nadaljujem. Ponavadi pa voda, jebiga. Slišim pa, da pomaga črna kava s stisnjeno limono not... cudo Sam tega sicer ne prakticiram, se mam preveč rad.

Oja,to pomaga,če maš slona ne tigra.
Res,to pomaga,probi.

rozi03
rozi03
Turist

melbrogen , c vitamin in koencim Q10, so prava zadeva za znebit se mačka, ter toksinov katere ste vnesli v telo z alkoholom.Za več info me kontaktirajte na e mail

BlackPuding
BlackPuding
Priseljenec

rozi03 -
melbrogen , c vitamin in koencim Q10, so prava zadeva za znebit se mačka, ter toksinov katere ste vnesli v telo z alkoholom.Za več info me kontaktirajte na e mail

to je dobro za met gladko ritko. za zdravljenje mačka pa sam voda in kasneje nekaj slanega. ko če bi delal na soncu.

cloe
cloe
Stara sablja

kava+ limona notri...to uporabim če me glava resno boli...kar se ne zgodi pogosto..ker se poskušam preventivno zaščititi..medtem ko pijem...z tem...da pijem tudi vodo oz. brezalkoholno pijačo vmes......v primeru da se navkljub vsemu zbudim z tigrom..in tudi kava+limona ne naredi svoje...počakam dokler ne neha boleti.... krohot ali vzamem tablet za glavo če je res navzdržno

1 - 2 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje
IGRICA - Prvo ali drugo Deponija
**Zlobna zlata ribica** Deponija
Sneeeeeegg! Deponija
Nicole Kidman ne želi peti soprogu Trač