TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Šport in rekreacija Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
taekwon-do
tiddy
tiddy
Priseljenec

jaa..taekwon-do mene že skoz neki vleče da bi šla trenirat pa ne wem zaka..sam ful se mi zdi zanimiu..pri taekwon-doju gre pač za samoobrambo nog in rok brez orožja. gre pač za to da uporablaš telo v metodah samoobrambe telesa, spretnosti pa dosežeš preko intenzivnih treningov...ka pa vi kej mislte o tem?

komentiraj s citatom       komentiraj
SETY
SETY
Turist

tiddy -

jaa..taekwon-do mene že skoz neki vleče da bi šla trenirat pa ne wem zaka..sam ful se mi zdi zanimiu..pri taekwon-doju gre pač za samoobrambo nog in rok brez orožja. gre pač za to da uporablaš telo v metodah samoobrambe telesa, spretnosti pa dosežeš preko intenzivnih treningov...ka pa vi kej mislte o tem?

dober dan tiddy ! haha ja js vem ful o tem sm mela referat o tej temi ja gre predvsem za obrambo ja :D sam bolš kak karate al pa kej ko ni sam obramba ampak protinapad haha aide

piercika
piercika
Stara sablja

Jaz sem kr nekaj let trenirala kickbox. Fajn zadeva. Mi je kr malo žal, da sem mogla nehat (ni bilo več časa).

Anncheek
Anncheek
Priseljenec

SE fajn sliišš.. se splača iit probat...

Pegaz
Pegaz
Turist

Hmm...jaz sem 6 let treniral taekwon-do v zrečah,moram reči, da je zanimiv šport, je za tiste, ki se ne radi borijo (kate ali forme) in seveda borba na polni kontakt ali sparing...

Je pa treba biti predvsem zbran na vsakem treningu,če ne,ne napreduješ

Ućiš se od odarcev v različne dele telesa,razne obrambe za napad in samobramba (proti orožju)

Jaz sem v 6 letih prišel do modri-višji pas (pol sta samo še rdeči in pol črn) in osvojil na tekmovanjih 7 medalj ( 2 zlati,1 srebrno in 4 bron - ena zlata iz kat ostalo borba)

Dejko
Dejko
Turist

Jaz sem ga 6 let treniro in pri 10 letu dosegel rdeči pas. Potem sem treniro nogomet. Zdaj pa treniram ju-jitsu, pa morem rečt, da mi je bol zanimivo

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje
IGRICA - Prvo ali drugo Deponija
**Zlobna zlata ribica** Deponija
Sneeeeeegg! Deponija
Nicole Kidman ne želi peti soprogu Trač
KOMENTAR DNEVA