TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Šport in rekreacija Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
kaj menite o orinetalskem (trebušnem plesu)???
pikica16
pikica16
Turist

če vas karkoli zanima, prosim, da vprašate krohot krohot veselje veselje

komentiraj s citatom       komentiraj
pikica16
pikica16
Turist

pikica16 -
če vas karkoli zanima, prosim, da vprašate krohot krohot veselje veselje

prosim če mate kake pritožbe glede tega plesa ali pohvale, da mi pišete.....hvala in lp

Raist
Raist
Uprava

Poznam dekle, ki se ukvarja s tem, oz. vsaj se je veselje

suzi
suzi
Legenda

mi je ful všeč

andreja
andreja
Staroselec

meni je tudi super: fino se razgibaš, malo vadiš svojo "ženstvenost", bolj si samozavestna, pa tudi, če greš ven plesat, si bistveno manj zategnjena (he he) krohot

agaz
agaz
Stara sablja

lansko leto sem imel srečo, da sem si lahko ogledal pravi trebušen ples v Tuniziji, če koga kdaj zanese v te kraje si naj ogleda, ni slabo hmmm

Guga
Guga
Legenda

Meni je kul in seksi samo v avtentičnem okolju, drugače pa malo preveč kiča za moj okus (vse tančice in zlato in cinglanje - not my cop of tea).

andreja
andreja
Staroselec

jst pa mislim, da sploh ni fora v tem, kak si oblečen, catch tega plesa je v bistvu v koordinaciji dihanja in gibanja, pa tudi v samem obvladovanju različnega hkratnega gibanja telesa; je pa res, da tisti zvončki okrog bokov kr pomagajo, ko se učiš "ločit" telo na spodnji in zgornji del, ker ti obtežijo boke (mater sem se razpisala) afna

pikapolonica
pikapolonica
Stara sablja

Meni je pa orientalski ples všeč glede več pogledov.
Res je da si pri drugih plesih manj zategnjen, si bolj mehak in lepše gibe imaš rdecica . Pa zelo je priporočljiv za vse punce sploh pa tiste ki imajo menstrualne težave, saj pri tem plesu nežno razgibaš telo tam kjer ga drugače nebi. Saj si je marsikatera zelo izboljšala stanje veselje .
Jaz sem letos začela hodit na vaje in moram reč da je full fajn. Drgač pa tud men niso všeč vse tiste tančice, ki jih nosijo plesalke, saj nekatere so celo res preveč nakičene. Ta ples je fajn ker velik narediš za svojo dušo in telo krohot .

_Tara_
_Tara_
Priseljenec

Jz sm plesala eno leto pol sm pa nehala pa sm šla drugm

pikica16
pikica16
Turist

veš pikapolonica....to sploh ni res da so drugi plesni bol sprpščeni (pri večini morš pazit na držo), to je en najbol sproščenih plesov kar jih je......treniram že več ko 3 lete in občasno tut učim.....učila sm se tut indijskega plesa v avstriji in vrjem da je tako zategnjen ples da se ne da povedat.... veselje

Anncheek
Anncheek
Priseljenec

mhm.. men je tut oky.. nism še probala.. sm pa zgleda fajn... iist tut plešem ... iin res je de pr usakem plesuu je treba nekii nardit ta sii v kondiciji.. pr nekateeriihh morš ene mišice bol uporablat.. pr drugih plesih pa čist druge.. in s plesem lahk weliikk prkažeš.. svoj karakter..use...

trina
trina
Priseljenec

bi se ful rada naučila

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje