Evo, sedim na deževen večer za računalom, sanjam o dopustu in nekako nimam prave ideje, kam se letos sploh odpraviti...
Kam greste pa vi? Morje? Kakšno potovanje?
Klasika.. morje..
Sem ravnokar bila... Turčija... Mmmmmm.... Lepa je.... Pa fajn topla, ne pa tak kot tu... Brrr... Hihi...
Sem že bila...moja ljuba Avstralija.
Naslednji načrt je pa Indokina...januarja prihodnje leto (do takrat bo pa treba šparat).
Verjetno kr Vrsar tak kot lani, al pa kaka Zelena laguna...odvisno tut kam naju bo z lubijem zanesl Lani sva šla kr na blef mogoče tut letos...
Tudi ob morje. Ni sicer za kopat se
Mene letos še ni zagrabilo morje... mogoče zaradi vremena al kaj je to... ne vem...
vse bo dobro....razen Hrvaške...poleg tega, da je postalo drago, da si le redkokateri, ki se pač še šolamo, lahko privoščimo, smo deležni sovražnih pogledov in hladnega sprejema....mislm, da bo šotor pred hišo kar u redu....
Jutri podaljšan vikend v Baški..
Pravi dopust šele septembra..sam še ne vemo kam.. upam, da kaj pametnega pride na pot..
Ravno sem se vrnil iz Londona. Konec Julija pa grem na morje na otok Vir.
nas pa gre kar nekaj ( 11 ) v Sece, je blizu in lepo...
Mene že popolnoma daje "travel fever". Čez par ur odletiva iz Lj.
Srecno pot
že bla... februarja........ mogoče še konec septembra ali pa oktobra kam pobegnem.... bomo videli
Hvala, hvala Sem skor zaspala... vstala le eno uro pred odhodom.
sigurno ne na Hrvaško...
najverjetneje bo ruta potekala:
Italija - Švica - Francija - Belgija - Nizozemska - Nemčija - Avstrija
Me pa tudi zelo mika druga pot:
Madžarska - Slovaška - Poljska - Češka - Avstrija
Na obeh turah je zelo dosti za videti.. če bo letos prva bo drugo leto druga in obratno
Obe zvenita kul pravzaprav. Osebno bi se odločil za drugo, ker tam še nisem kej dosti skakal naokoli...
To greš šotorit al...?
Ne ne ne.. to je že za menoj.. sedaj sem bolj nobel.. si najamem avtodom in odrinemo za 14 dni na potep (pssst.. 14 dni avtodom = ceneje kot 14 dni apartma hrvaška)
no, danes je bil še zadnji izpit, zdaj pa krenem na morje...
najprej grem od 11-21.7. v šibenik, od 21-26.7 v dugo uvalo , od 26.7 do 5.8. pa še v barbarigo, potem pa odvisno od debeline denarnice mogoče spet nazaj v šibenik...ampak mislim da bom po enem mescu imela vsega polno glavo in seveda spet izpite
Spet se mi mota po glavi Ciper... ze dva dni brskam za apartmajcki in kalkuliram... sam kaj ko so draaaagi na tem otoku