TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Potovanja Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Kaj pa Avstralija?
biserka
biserka
Turist

Jaz bi pa ful šla v avstralijo....sam druga celina?
ne vem no...me pa ful vleče dol

komentiraj s citatom       komentiraj
piercika
piercika
Stara sablja

Jaz sem bila doli 3x, pa bi šla še kr nazaj. Je marsikaj za videt. Priporočam (najbolje je, da si lahko vzameš doooolg dopust, pa greš dol...pa mene poleg vzemi). veselje

biserka
biserka
Turist

piercika -
Jaz sem bila doli 3x, pa bi šla še kr nazaj. Je marsikaj za videt. Priporočam (najbolje je, da si lahko vzameš doooolg dopust, pa greš dol...pa mene poleg vzemi). veselje

in na kateri del bi šle prvo?

Kako to da si bla doli kar 3x?

Namarie
Namarie
Legenda

Piercika,povej malo več o Avstraliji.

piercika
piercika
Stara sablja

Huh, se pardoniram, sem komaj zdaj ugotovila, da še moram kaj dopisat tukaj. veselje
Torej, zakaj sem bila doli 3x? Imela sem to srečo, da sem imela super starša. Tako smo vsako leto šli na potovanje v neko drugo državo. Ugotovili smo tudi, da nas cenovno skoraj isto pride 14 dni dopusta na Hrvaški obali, kot letalska karta in pohajkovanje po Avstraliji...in smo zato raje odšli dol. veselje Prepotovali smo pa pot od Cairns-a, proti notranjosti do Karpentanskega zaliva, nazaj do vzhodne obale, vse do Adeleide, potem pa od Perth-a do Shark bay-a. Kaj naj rečem o Avstraliji? Hm, veliko se da prebrati na internetu. Jaz sem se bolj ali manj zaljubila v to celino, tako da komaj čakam, da bom spet lahko šla dol. veselje

Aja, biserka, nisem bila še a severnem teritoriju, tako da naslednjič grem Darwin-Broom-Alice springs, pa še kaj se bo našlo. veselje pol pa na Tasmanijo veselje

ggkb
ggkb
Turist

Minilo je leto dni od mojega potovanje po Avstraliji. Potovanje bo vsekakor potrebno še ponoviti, ali pa se kar preseliti veselje . Mene je celotno potovanje navdušilo. Sedaj, sploh sedaj, ko mineva leto od potovanja, so spomini še bolj intenzivni. Pogrešam Avstralijo! jok

belanna
belanna
Legenda

Jaz sem tudi bila 4 tedne v Avstraliji pred leti. Videla Sydney, Melbourne in Canberro, mi je pa žal, da nama ni uspelo videti še Darwina (je bila to ves čas moja želja, a se ni izšlo). Sicer pa - kaj pa vem - mislim, da nisem od potovanja odnesla maksimuma. Bi se dalo bolje izkoristiti, ampak ni bilo odvisno od mene. Bo treba enkrat ponoviti, sploh road trip skozi puščavo.

th0r
th0r
Stara sablja

Uh, jaz bi tudi šel v avstralijoooo vau

doris
doris
Legenda

Avstralija...moje sanje. Dajte povedat še rdecica . Jaz si želim preseliti tja, če pa mi to ne bo ratalo, pa bi jo vsaj rada videla. Vem da je na netu morje informacij, ampak jaz bi slišala vaše..kakšna je duša avstralije? Je nevarna, se je treba česa pazit? itd...

belanna
belanna
Legenda

Na takšna vprašanja žal sploh ne morem odgovort, ker je folk mel filing, da morjo ful pazit na naju in sem posledično vidla še največ bajt Slovencev, ki so šli tja živet. Beh. It na drug konec sveta Slovence gledat cudo No, nekaj sva vidle, še največ Sydneya, ker sva se znebile "spremstva". Sej pravim, bo treba ponovit - z manj obiski "sosedov" in trgovskih centrov.

piercika
piercika
Stara sablja

Še četrtič sem se živa, zdrava, v enem kosu vrnila iz Avstralije. Bolj ali manj sem res zaljubljena v ta kontinent. In ja, vračam se. Novembra. Tak da...če koga kaj zanima glede Avstralije (prepotovala sem bolj ali manj celo, samo v Alice springsu nisem bila), lahko poročam iz prve roke.

LP

Raist
Raist
Uprava

Oi! Poročaj! Pa fotke! Pa filmčke! Vse nam pokaži!

Storm
Storm
Legenda

super...js bi tut šla...sem mela namen it za 6.mesecev otroke ahtat eni slovenski družini, pa zaradi zdravstvenih težav nisem mogla it

piercika
piercika
Stara sablja

Raist...hm..poročam naj...joj,sploh ne vem kje bi začela. Pač, vsebolj postajam mnenja, da je povsod lepo, ampak v Avstraliji pa je najlepše.

Fotke še moram zbrat na kup in jih selekcionirat (jih imam okoli 1000), pol jih bom pa delila z vami.

Raist
Raist
Uprava

Piercika veri najs veselje

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje