TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Potovanja Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
sejšeli
tiddy
tiddy
Priseljenec

em..no sem bi tut js mau šla pogleat veselje ....Republika Sejšeli je otoška država v Indijskem oceanu, kakšnih 1.600 km vzhodno od celinske Afrike, severovzhodno od otoka Madagaskar. blizu sta še otoški državi Mauritius in Reunion na jugu, ter Maldivi na severovzhodu....res more bit zlo fain tam... veselje

komentiraj s citatom       komentiraj
BigBaby
BigBaby
Stara sablja

Hmmm ja Tadeja....tole že js doug poznam...ammm ja...itak da bi šla sem...sej je skor isto k na Maldivih al pa Havajih... veselje veselje veselje

_star_girl_
_star_girl_
Priseljenec

jaaa sm bi tudi šla
ma jst bi itak šla povvsood =)) srcek srcek srcek

beaver
beaver
Priseljenec

BigBaby -
Hmmm ja Tadeja....tole že js doug poznam...ammm ja...itak da bi šla sem...sej je skor isto k na Maldivih al pa Havajih... veselje veselje veselje

Kolikor vem so na Sejšelih bolj skalnate plaže - tiste črne vulkanske plaže. Vsaj na delu.

Maldivi, po drugi strani, so kot iz pravljice. Peščene plaže, kristalno morje, rib je tako na gosto, da komaj plavaš. Zoprnija je le, če se iz oči v oči znajdeš s kako moreno - jaz sem se in sem se pošteno usral - ali pa če tvoj resortič ravno v času tvojega bivanja tam odplakne kak cunami. Otočki so namreč full cute. jaz sem bil menda na enem največjih pa sem ga lahko obhodil v dveh urah počasne hoje.

cunami
cunami
Stara sablja

beaver -
Kolikor vem so na Sejšelih bolj skalnate plaže - tiste črne vulkanske plaže. Vsaj na delu.

Maldivi, po drugi strani, so kot iz pravljice. Peščene plaže, kristalno morje, rib je tako na gosto, da komaj plavaš. Zoprnija je le, če se iz oči v oči znajdeš s kako moreno - jaz sem se in sem se pošteno usral - ali pa če tvoj resortič ravno v času tvojega bivanja tam odplakne kak cunami. Otočki so namreč full cute. jaz sem bil menda na enem največjih pa sem ga lahko obhodil v dveh urah počasne hoje.

Tako je....lahk odplaknem še mal več kot kak resort... [krohot] [krohot] [krohot]

BigBaby
BigBaby
Stara sablja

beaver -

aja...no anyway... rdecica

Hmmm...drugač pa lepo da si biu na maldivih al kjer pač že [krohot]

beaver
beaver
Priseljenec

Ja, sem ubodel precej ugodno varianto tedaj kmalu po tistem cunamiju. Ko sem iskal še za letos, je bilo vse skoraj še enkrat dražje.

ursula
ursula
Turist

Živjo veselje Kako smo kaj? Vidm da mate kr zanimivo temo. Sejšeli , Maldivi, vse se sliš tko privlačno veselje Me pa zanima če so privlačne tudi cene? A kdo kej ve ?

Cookie
Cookie
Priseljenec

_star_girl_ -
jaaa sm bi tudi šla
ma jst bi itak šla povvsood =)) srcek srcek srcek

Jaz tudiiii. krohot

beaver
beaver
Priseljenec

ursula -
Živjo veselje Kako smo kaj? Vidm da mate kr zanimivo temo. Sejšeli , Maldivi, vse se sliš tko privlačno veselje Me pa zanima če so privlačne tudi cene? A kdo kej ve ?

Poizkusi na Globtourju http://www.globtour.si (individualne rezervacije) ali pa na http://www.odklop.com .

Buki
Buki
Turist

Jst tud vem neki o Sejšelih!
1. Kot havaji, sam da so v Afriki; ful cute plaže, hudi hoteli...
2. Drago je... kdor si lahko privošči pa le naj si; v sezoni je 2 tedna na Sejšelih = kot 2 mesca na Jadranu.
3. Enkrat bom šel tja

john
john
Stara sablja

Sejšili to je neki najboljš

SunShine
SunShine
Priseljenec

tLe je baJe fuuL cooL srcek srcek

trina
trina
Priseljenec

mivka , toplo morje, vročina, poletna ohladitev, hrana in prijazni domačini, kaj več še potrebuješ....

trina
trina
Priseljenec

mivka , toplo morje, vročina, poletna ohladitev, hrana in prijazni domačini, kaj več še potrebuješ....

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje
IGRICA - Prvo ali drugo Deponija
**Zlobna zlata ribica** Deponija
Sneeeeeegg! Deponija
Nicole Kidman ne želi peti soprogu Trač
KOMENTAR DNEVA