TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Na cesti Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Car styling + avtoakustika
sharkyca
sharkyca
Turist

Nekdo je dal pobudo o nastanku Planet Tuš avto kluba, zato sm dobila idejo, da odprem to temo, kjer se lahko ljubitelji svojih jeklenih koničkov razpišejo do onemoglosti veselje , izmenjajo kakšne ideje, zlo fajn pa bi blo, če se najde tut kakšn pogumn, da pokaže kakšno slikco afna

Komentar urednika: Capsi... spet...
Komentar vpisala .
komentiraj s citatom       komentiraj
Raist
Raist
Uprava

Če sem iskren zaenkrat še nisem videl nekega pošteno "napimpanega" avta v naših koncih, vse so bili neki medli poskusi, do neke mere celo dragi... ampak efekt je bil bolj tko tko...

sharkyca
sharkyca
Turist

ma zle bi naj en avto pršu na cesto oz. je celo bil en dan na cesti, sam je na žalost pršl do nesreče jok mislim vlk dela smo vanj vložl.

matejko
matejko
Stara sablja

maš kako fotko. predvsem before me zanima, čeprav je lahk tut after krohot krohot .

Kaj kdo mogoč ve, zakaj se tem "napimpanim" avtom tolk pogost nesreče dogajajo?? jezik

maserka
maserka
Staroselec

ja moj avtek je kr porihtan jezik jezik

Raist
Raist
Uprava

maserka: aja? mas slikco? veselje

sharky: pa ti? mas ti slikco? veselje

maserka
maserka
Staroselec

Raist -
maserka: aja? mas slikco? veselje

sharky: pa ti? mas ti slikco? veselje

raist: hecam se pomezik .... važn da je avtek moj in pika ... al je porihtan al ne .... veselje

Raist
Raist
Uprava

maserka -
raist: hecam se pomezik .... važn da je avtek moj in pika ... al je porihtan al ne .... veselje

jst sm pa že mislil, da se vozakaš naokoli v metalik vijolčnem, super nakromiranem, kosmato oblečenem pimp-mobilu iz katerega se razlega tupc tupc tupc jezik

sharkyca
sharkyca
Turist

em... slikic mam zlo vlk... sm kr avto ni moj, je od kolega, ni glih fer da jih dam gor... lahk pa povem, da se gre za fiat coupe-ja 1.8 Turbo... ferari rdeče barve.

Raist
Raist
Uprava

Lahko bi jih dala v osebno galerijo? veselje

Da si lahko vsaj malo napasemo oči? veselje

tjasika_
tjasika_
Priseljenec

men so pa spedenani auti prou zakon, ker je usak neki posebnega in neki svojega veselje midva z fantom ravno zdaj pedenama hondico, drugi mesec pa ko jaz dobim izpit, pride na vrsto še moj avtek veselje je pa res da če hodiš po teh showih se hitro naveličaš vseh avtomobilov ker itak je slovenija majhna in vedno enainisti avtomobili veselje noben lastnik nič svežega ne doda na svoj avto,celo sezono enainisto sranje jeza sem pa danes vidla avto ''pomaranča'' k ga je en tip odkupu predelanega in se važi z njim po sejmu. to ni to, če avto ne uštimaš sam, ampak da kar kupiš predelanega si NIČ! ker ni zanimivo cudo

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje
IGRICA - Prvo ali drugo Deponija
**Zlobna zlata ribica** Deponija
Sneeeeeegg! Deponija
Nicole Kidman ne želi peti soprogu Trač
KOMENTAR DNEVA