TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Literatura Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Stigmatizacija, stigma...stigmate
lunna
lunna
Turist

no, to je področje k mi je dokaj neznano in me zanima če kdo ve kaj več povedat, to sem namreč dobila za seminarsko, pa na netu ni lih velik stvari o tem. če ve kdo kaj več mi naj prosim sporoči, mu bom zelo hvaležna rdecica

komentiraj s citatom       komentiraj
Guga
Guga
Legenda

Če že glih sprašuješ na filmskem forumo. Poglej film Stigmata za začetek. Pol pa pejt v knjižnico Teološke fakultete. Tam bo največ virov. pomezik

lunna
lunna
Turist

hm..s filmom si ne morm kej pomagat, k nima veze z seminarsko..morm pisat o drugačnih osebah, oz o ljudeh k jih svet drugače gleda in to ni samo folk k ma znamenja kt npr jezus...tak da to mi ne pomaga prevč, aja pa film sm že gledala in se mi je zdel zelo vredu. pa teb? veselje pa hvala za komentar, sam žal ne vem ki je teološki faks? a bi mi lahk mal namignala?prosim? rdecica

Guga
Guga
Legenda

Oprosti, si premalo razložila kakšna seminarska in sem se bolj na besedo stigmate naslonila. Pa tudi prehitro prebrala naslov.

Stigmatizacija pa je sociološka tema. Po slovenskih knjižnicah je kar nekaj literature. Se pa kakšni angleški knjigi ne boš mogla izognit. Iz katerega mesta pa si?

lunna
lunna
Turist

sm iz okolice celja. no zdaj sm že našla dost literature, pa še vedn me zanima dost stvari... krohot no pa sm se odlačla da predstavim v bistvu vse: stigme, stigmato in stigmatizacijo pa kar bom še takega najdla..k se mi zdi da je to zlo šroka tema..drgač pa sm v bistvu vesela, da si se odzvala mojmu vprašanju pomezik no men je rekla sicer profesorca da naj mam o današnji stigmatizaciji v družbi, ker v bistvu to pomeni, da je nek človek označen in na nek način diskriminiran, bodisi zaradi rase, vere, spolne usmerjenosti...pa še bi lahk naštevala zato bom kr use po malem razložla...kak se pa teb to zdi? bi blo ok, tak? rdecica no če ne bom znala kej prevest ti pa tu gor napišem, pa mi boš pomagala jezik

Guga
Guga
Legenda

Veš da. krohot

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje