TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 - 3 
Seznam področij - Kuhanje Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
MCDONALDS ALI ZDRAVA HRANA?
LOLA
LOLA
Turist

Zanima me vaše navade prehranjevanja. Da gledamo Ameriko, ki se prehranjuje zelo na fast in je to tudi pojejo na hitro in še nekoliko Evropejsko, kjer si še znamo vzeti čas za prehranjevanje, ali vedno manj ? zmeden

komentiraj s citatom       komentiraj
mcmcmc
mcmcmc
Stara sablja

McDonalds... Absolutno, njam kak je to dobro... veselje

-Pika-
-Pika-
Stara sablja

McDonalds je men všeč, pa ni važno kaj vse se glede tega govori. Okus mi je ful dobr. Sicer pa tega ne prakticiram vsak dan, tu pa tam pa že paše.

stajerc
stajerc
Priseljenec

Sem gurman, rad dobro jem , priznam. Enkrat mesečno tudi v mcdonaldsu, seveda pa si njihov sladoled privoščim večkrat - ker je res dober ! Resda takšno uživanje hrane v prekomernih količinah ni zdravo, tako kot večina hrane. Problem nastane, če postaneš odvisen, ker je hrana okusna, žal pa vsebuje sestavine, ki nam lahko škodujejo. Vendar zaenkrat zaupam mcdonaldsu !

AnjaR
AnjaR
Turist

Hmmm ... Meni tudi tam pa tam zapaše kakšna fast food varianta ... Ampak po ogledu filma Supersize me, je postal moj pogled na hitro hrano malce drugačen.

EuroDJ
EuroDJ
Stara sablja

jaz pa hitre hrane ne maram, je boljša zdrava hrana, če bomo jedl hitro hrano bomo bli taki packi kot so američani

Guga
Guga
Legenda

Tudi jaz ne maram te hrane, ker ima zame premalo izrazit okus. Raje imam doma narejeno hrano z več začimb in bolj raznoliko.

Letanca
Letanca
Stara sablja

Sam osebno nimam rad teh donatsov, prav tako moja otroka.. in ko sta povabljena na kakšen rojstni dan v McDonalds, raje ostaneta doma.... jima ne zamerim, saj tudi meni ni všeč.

Ne samo, da je hrana nezdrava, ampak tudi na količino in kvaliteto je predraga.

Namarie
Namarie
Legenda

Ah,v Mcdonaldsa zavijem enkrat na leto in to samo kr sm preveč lačna - pa do doma ne bi zdržala.Vendar da bi vsak teden visela v Macu, no way. Raje si doma spečem pomfri in uštimam hamburger,vsaj vem kaj sem dala b meso. pomezik

Cookie
Cookie
Priseljenec

McDonalds jem le 1× na mesec. Lahko bi rekli, da kar zdravo jem. veselje

christina
christina
Stara sablja

nikoli ne jem v Mcdonaldsu (od pred šestimi leti ga še nisem obiskala in ga tudi ne mislim), saj mi hamburgerji in takšne stvari sploh ne pašejo.

BigBaby
BigBaby
Stara sablja

prisegam na bolj zdravo hrano...čim manj md pomezik

christina
christina
Stara sablja

ti si naša BigBaby krohot pomezik

zala
zala
Priseljenec

jst hrane iz mc donalds-a ne morem. že k grem sam mim, mi je slabo od prežganga olja. veste kolkrat tisto olje uporabjo? ogromnokrat...
zdrava hrana, absolutno. mineštre so zakon.

tine
tine
Stara sablja

ponavadi ne jem fast fooda razen burek!!Včasih 1x na leto grem v mekdonalc

Barby
Barby
Turist

Mcdonalds je full nezdrav. Vam ko je ušeč okus raj pomislte na svoje telo...je tud njemu všeč? In, ja prežgano olje...uporabljeno 100...x!!! Morte si pogledat dokumentarc ko je edn jedu sam fast food od mcdonaldsa pa se mu je zdravje full poslabšal, pa zredu se je zlo hitr pa sam u 1 mescu za enih 20 kg... Če jete fast food si pač uničujete telo, sej VAM škodi, in vašem telesu!!! Pametni pa raje jemo bolj zdravo hrano!

7dominik
7dominik
Turist

Barby -
Mcdonalds je full nezdrav. Vam ko je ušeč okus raj pomislte na svoje telo...je tud njemu všeč? In, ja prežgano olje...uporabljeno 100...x!!! Morte si pogledat dokumentarc ko je edn jedu sam fast food od mcdonaldsa pa se mu je zdravje full poslabšal, pa zredu se je zlo hitr pa sam u 1 mescu za enih 20 kg... Če jete fast food si pač uničujete telo, sej VAM škodi, in vašem telesu!!! Pametni pa raje jemo bolj zdravo hrano!

Žal se ljudje ne zavedajo , da se prehranjuje in ubijajo svoje organe v telesu !!!!
Pol se pa čudijo, od kot vse te bolezni RAK in podobno !
95% hrane v trgovinah je popolnoma strupeno za človeško telo !
Haribo bomboni so v nekaterih državah strogo prepovedani saj vsebujejo rakotvorne substance ! TO je le en mikron resnice !
UBOGI LJUDJE !! NEVEDNOST JIH BO POKOPALA!!!
Antibiotiki ne pomagajo več ! Halo ,zbudite se ljudje !!!
LP 7dominik

mcmcmc
mcmcmc
Stara sablja

Ja saj to je res, da je nezdrava hrana in ni res, da mi ko to jemo tega ne vemo, seveda vemo, samo če je pa tak dobro to, da se požvižgamo na to... Vsaj pri meni je tako veselje Po drugi strani če gledaš, pa si vi mislite "ah bom eno jabko pojedla zdravo" pa poješ dosti večji strup kot je v enem hamburgerju, ker s čim so vsa ta sadja pošpricana, uf... Tak, ko si reko, 95% hrane je skoraj dobesedno strup, če bi kdo hotel živeti res zdravo, lahko samo doma vodo pije, pa đe tota ni vsepovsod v sloveniji čista kot solza...

sarchkk
sarchkk
Priseljenec

stajerc -
Sem gurman, rad dobro jem , priznam. Enkrat mesečno tudi v mcdonaldsu, seveda pa si njihov sladoled privoščim večkrat - ker je res dober ! Resda takšno uživanje hrane v prekomernih količinah ni zdravo, tako kot večina hrane. Problem nastane, če postaneš odvisen, ker je hrana okusna, žal pa vsebuje sestavine, ki nam lahko škodujejo. Vendar zaenkrat zaupam mcdonaldsu !

se strinjam pomezik veselje

BigBaby
BigBaby
Stara sablja

christina -
ti si naša BigBaby krohot pomezik

hehe krohot srcek Vem da mal pozn komentiram ta komentar sam me kr dolg časa ni blo gor hmmm

1 - 2 - 3 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje
IGRICA - Prvo ali drugo Deponija
**Zlobna zlata ribica** Deponija
Sneeeeeegg! Deponija
Nicole Kidman ne želi peti soprogu Trač