TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Druge aktivnosti Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
hišni ljubljenčki
anjuscka
anjuscka
Priseljenec

meni se zdi, da so hišni ljubljenčki tudi primerni za zabavo in prosti čas
doma imam mačeka in morskega pujseka.
in vi, kaj mislite o tem?? hmmm

komentiraj s citatom       komentiraj
Loxia
Loxia
Legenda

Js mislim, da si kupimo ljubljenčka za zabavo, pa družbo. Sam moramo pa pomislit tudi na to, da je neke vrste obveznost. In, da moraš pol skrbno skrbet. Pri nas mamo eno želvo, pa psa. Včasih smo imeli še mačko, ptiče, ribe...

PikiCHa
PikiCHa
Turist

js mam pa doma zlatega prenešalca ubistvu je mešanc sam se mu skor ne vidi krohot če ga nebi blo js bi umrla od dolgega cajta , al pa takrat ko mi gre kej narobe grem z njim na sprehod pa sm bolše vole! živali te nebojo nikol obsojale!!! pa še kake vragulije kdaj špilajo pol je pa itak veselo..sam je treba za njih skrbet ne pa jih v kako kletko vržt koda jih ni jeza

ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

PikiCHa -
js mam pa doma zlatega prenešalca ubistvu je mešanc sam se mu skor ne vidi krohot če ga nebi blo js bi umrla od dolgega cajta , al pa takrat ko mi gre kej narobe grem z njim na sprehod pa sm bolše vole! živali te nebojo nikol obsojale!!! pa še kake vragulije kdaj špilajo pol je pa itak veselo..sam je treba za njih skrbet ne pa jih v kako kletko vržt koda jih ni jeza

se strinjam.naši sorodniki imajo zlatega prinašalca pa so se z njim ukvarjali približno 1leto,zdej pa je zaprt v boxu in le še malokdaj ga spustijo ven.Sicer ima res zelo velik prostor ampak vseeno mi ga je škoda,ker je lep pes.

andia
andia
Turist

Aho!

Uf, jaz ima pa ogromno živali doma : dva škotska ovčarja Kalo in Runota, ambruško ovčarko Bello, 13 mačk ( ne bom pisala imen jih je preveč krohot ), eno zajčico Lolo, tri papige ( Jacko, Gaj in Kaja )
No to je to. So pa pri meni vedno na prvem mestu.

Lp
Ana

ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

andia -
Aho!

Uf, jaz ima pa ogromno živali doma : dva škotska ovčarja Kalo in Runota, ambruško ovčarko Bello, 13 mačk ( ne bom pisala imen jih je preveč krohot ), eno zajčico Lolo, tri papige ( Jacko, Gaj in Kaja )
No to je to. So pa pri meni vedno na prvem mestu.

Lp
Ana

Tud js sem mela papagajko Kajo ko sem bla še majhna.

Jelcy
Jelcy
Turist

Oj!

Jaz imam pa psičko mešanko ki sliši na ime Corina, mačka Pepija dve želvi Frančka in Albinco, dve papigi Kikota in Kokota ter degujko Sabo.........no to bo to krohot

Lp

tilcy
tilcy
Priseljenec

js mam muco pa zlate ribce. veselje

Zan
Zan
Turist

jaz imam 2 papige, 2 mucka in 9 rib

Guga
Guga
Legenda

Midva imama pa kužiko Ado. Za crtlat. Super je imeti psa. krohot

_Tara_
_Tara_
Priseljenec

Jz mam dve želvi in enga hrčka.Želim si pa ega psa Ameriški koker španjel

izy12
izy12
Priseljenec

js sm meu doma 2 zlati ribici, pol je pa ena ven iz one buče skočla pa smo jo rešl, ko pa je skočla še drugič (takrat pa je blo ponoč) smo jo pa tut nazaj dal ko smo slišal ko je cofotal neki po tleh sam si je pa plavut poškodovala pa je poginla. druga pa je šla tut samomor delat krohot jok

piercika
piercika
Stara sablja

Čeprav je malo stara tema, pa vendar...je simpatična. Jaz sem prav nora na živali in odkar sem jaz pri hiši (torej dobrih 21 let), so pri hiši tudi živali. Imela sem papagaja, ne vem koliko ribic (gupijev in zlatih ribic), želvo, psa, hrčke,...
Zdaj imam pa 11 ptičjih pajkov, 8 mačk, škorpijona, kuščarja, 2 kobili in psičko. krohot
Se pa strinjam, da se je z živalmi treba veliko ukvarjat, zato je škoda, ko si nekateri kupijo kakšno žival samo za statusni simbol, uboga žival pa umira na obroke.

doris
doris
Legenda

jaz sem tudi že imela kar precej živali. Kužija, mucok, ogromno rib, hrčka, zajčka, paličnjake, trenutno imam samo en velik akvarij, želim pa si kužka...

belanna
belanna
Legenda

Jaz bi tudi imela akvarij, tropski. V steni iz enega nadstropja v drugo. Ampak ne vem... bi se naš veterinar moral preseliti k nam krohot

piercika
piercika
Stara sablja

belanna, pa za tak tropski akvarij bi že mogla banko oropat. krohot

Loxia
Loxia
Legenda

doris -
jaz sem tudi že imela kar precej živali. Kužija, mucok, ogromno rib, hrčka, zajčka, paličnjake, trenutno imam samo en velik akvarij, želim pa si kužka...

Kje si pa dobila paličnjake? Se mi zdijo zanimivi, ko so mal drugačni.... pomezik

belanna
belanna
Legenda

Sej ne velikosti cele stene veselje Nardila bi okno na stopnišču in dala tja akvarij, ker bi bil viden v spodnjem nadstropju in v zgornjem. Sam itak, da ne. Sem imela manjši akvarij (ne tropskega) in je bilo ogromno dela, pa še oprema je draga in motil me je zvok črpalke. Bi težko spet poslušala pred vrati spalnice.

snjuchika
snjuchika
Priseljenec

jst mam pa mešanca med nemškim ovčarom in lisjakom
ampak takim lisjakom iz gozda..prisežem
zgleda pa kot da bi pomanjšal nemškega ovčara. okol pol metra je visok. poteze lisice se pa kažejo v kakih gozdih ko gremo recimo na sprehod al pa gobe nabirat..ali pa ko spi. se zvije v klobčič..takrat je še najbolj podoben lisici.

xx_Sissy_xx
xx_Sissy_xx
Stara sablja

Js mam pa črno belo muciko,ki je prava cartika.

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje
IGRICA - Prvo ali drugo Deponija
**Zlobna zlata ribica** Deponija
Sneeeeeegg! Deponija
Nicole Kidman ne želi peti soprogu Trač
KOMENTAR DNEVA