TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 
Seznam področij - Druge aktivnosti Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
igraš kakšno glasbilo?
suzi
suzi
Legenda

No, mene pa zanima, če igraš na kakšno glasbilo in na katerega?
Izhajam iz glasbene družine in glasba mi je zelo pomembna. hmmm
Učila sem se klavir, in cerkvene orgle, nekaj malega pa znam zaigrati tudi na kitaro,frulico in pa tamburico. To sem podedovala od dedka. Zdaj sicer ne igram več pogosto, pač pa pojem pri okoliškem pevskem zboru.
Je pa glasba del našega vsakdana, saj tudi moji otroci igrajo. Najstarejši je pravkar končal 6. letnik klavirske harmonike, srednji 3. letnik frajtonarce, najmlajša pa gre jeseni v 1. letniik citer. vau
kako je pa pri tebi? zmeden

komentiraj s citatom       komentiraj
suzi
suzi
Legenda

me presenečate. A nihče nič ne igra? sicer sem malo prej zasledila forum o klavirju, sam a je to edini instrument, ki ga igrate? zmeden
kaj pa kakšna harmonka, kitara....? cudo zmeden

Loxia
Loxia
Legenda

Js sem hotla igrat kitaro, pa je bilo preveč prijavlenih in so mi rekli, da mam prekratke prste cudo . Pa sploh ni res, neki so mogli rečt. In ker sem mela en let teorije narejene sem šla pol kr klavir, čeprav me ni veselil. No, pol po enem letu me je pa minil negotov

suzi
suzi
Legenda

Loxia -
Js sem hotla igrat kitaro, pa je bilo preveč prijavlenih in so mi rekli, da mam prekratke prste cudo . Pa sploh ni res, neki so mogli rečt. In ker sem mela en let teorije narejene sem šla pol kr klavir, čeprav me ni veselil. No, pol po enem letu me je pa minil negotov

pol si pustla vse skup? pa ti ni blo kdaj žal? zmeden

Loxia
Loxia
Legenda

Ja žal mi je zaradi kitare, ne pa zaradi klavirja.

suzi
suzi
Legenda

nikol ni prepozno. si še dost mlada, da se lahko naučiš, če je le želja dovolj velika. ni glasbena šola edina pot. gotovo ti lahko kdo od znancev pokaže osnove igranja, pol pa veselo na delo, pa vadit. brez vaje pač nič ni. rdecica

Loxia
Loxia
Legenda

Ja, to pa ne vem, če bi se zdej lotila rdecica . Se mi zdi, da bi se mi blo zdej problem naučit, pa časa je bolj mal pomezik

Loxia
Loxia
Legenda

No, pa citre so se mi tudi vedno zdele zanimive. Kak to, da se je hčerka ravno za citre odločla?

Raist
Raist
Uprava

Jst sm ga dolgo biksal s trobento, pa saksom pa bobni... potem me je pa nekje na zacetku srednje vse minilo. Ker so se mi zaceli ucitelji za teorijo raztelesati z avti, pa za bobne zapijati do nezavesti, etc... hehe, kr hecn.

Bobni me se vedno drzijo, da bi kdaj malo pomlatil po njih, ampak bi me verjetno iz bloka nagnali jezik

Loxia
Loxia
Legenda

Raist -
Jst sm ga dolgo biksal s trobento, pa saksom pa bobni... potem me je pa nekje na zacetku srednje vse minilo. Ker so se mi zaceli ucitelji za teorijo raztelesati z avti, pa za bobne zapijati do nezavesti, etc... hehe, kr hecn.

Bobni me se vedno drzijo, da bi kdaj malo pomlatil po njih, ampak bi me verjetno iz bloka nagnali jezik

Pa znaš še zdej kej od tega? Lahko sosedom eno budnico prirediš pomezik

suzi
suzi
Legenda

maš še vse življenje cajt. v našmo zboru poje en,ki že od malih nog obožuje citre, a ni nikol mel možnosti, da bi se jih naučo igrat. zdaj je star 60 let in si jih he pred kratkim kupo. ko bo v penziji( malo mu še fali), pa pravi, da ga ni človeka, ki bi mu preprečo, da se jih nebi naučo in si tako uresničo svoje mladostniške sanje. to ti je volja, kaj?!? veselje

Loxia
Loxia
Legenda

suzi -
maš še vse življenje cajt. v našmo zboru poje en,ki že od malih nog obožuje citre, a ni nikol mel možnosti, da bi se jih naučo igrat. zdaj je star 60 let in si jih he pred kratkim kupo. ko bo v penziji( malo mu še fali), pa pravi, da ga ni človeka, ki bi mu preprečo, da se jih nebi naučo in si tako uresničo svoje mladostniške sanje. to ti je volja, kaj?!? veselje

Sej vem, da je najbolj volja pa želja pomembna. Sej mogoče pa bom kdaj...

Storm
Storm
Legenda

Jst igram klavir in sintisajzer

suzi
suzi
Legenda

Loxia -
No, pa citre so se mi tudi vedno zdele zanimive. Kak to, da se je hčerka ravno za citre odločla?

mislim da zaradi tega,ker je pri nas petje vedno prisotno. že moja mama in oče pojeta, zdaj pa jaz tud .Janja gre vedno z mano na vaje in tudi ona zelo rada poje. všeč so ji ljudske pesmi. te pa s citrami še lepše zvenijo, tk da je to eden glavnih vzrokov. da bo šla v glasbeno šolo sploh ni blo vprašanje. sina igrata klavirsko harmoniko in frajtonarco, no dekle bo zdaj citre, pol jo bojo lahk pa skupaj katero urezali.
to bo še veselo. vau

Namarie
Namarie
Legenda

Klavir,na kitaro znam samo Za Elizo,na frulco vse kar se spovnem,sintisajzer ne bomo hvalili,harmonika pa kakšno dve tri etide.

izy12
izy12
Priseljenec

ne igram sam če bi igral bi igral saksafon

lukap
lukap
Turist

jaz igram kljunasto flavto trobento pa tudi na klavir bi znal kaj zaigrat...Hodim pa v pevski zbor ZVEZDICE krohot

DREaMzS
DREaMzS
Turist

krohot jSt IGRAm preČnO FLAUto.. 5 leTO ZDAj.. srcek pa Se ŠE NISEM NAWElIČAla

Raist
Raist
Uprava

DREaMzS -
krohot jSt IGRAm preČnO FLAUto.. 5 leTO ZDAj.. srcek pa Se ŠE NISEM NAWElIČAla

Pisanje z normalnimi črkami in normalno velikostjo očitno ni več v modi, a ne? afna

Exareon222
Exareon222
Stara sablja

igram bobne

1 - 2 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE