TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Druge aktivnosti Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Sejmi
Namarie
Namarie
Legenda

V Ljubljani se ta vikend pa vse do torka odvija 2. mednarodni sejem gastronomije, gostinsko - hotelske opreme in sladoleda.
Kdo misli prisostvovati in okusiti sladoled? krohot

A sploh obiščete kak sejem?

komentiraj s citatom       komentiraj
piercika
piercika
Stara sablja

Jaz parkrat na leto obiščem sejem eksotičnih živali rdecica (je pa v mestu St. Pölten...cca.70 km od Dunaja proti Linzu)

Guga
Guga
Legenda

Gostinski sejem v Ljubljani? Nisem bila pozorna. Lahko se skrije proti Anugi v Koelnu, kjer sem bila lani. 12 hal hrane. Pa lani sem bila na Ljubljanskem pohištvenem sejmu. Tega bi pa šla pogledat še kakšnega večjega. Z veseljem. krohot

Loxia
Loxia
Legenda

Ponavadi sem mogla kake sejme obiskat, ko smo šli s šolo (npr. finančnega jeza ), po svoji volji sem obiskala sejem erotike v Celju.

Raist
Raist
Uprava

Loxia -
Ponavadi sem mogla kake sejme obiskat, ko smo šli s šolo (npr. finančnega jeza ), po svoji volji sem obiskala sejem erotike v Celju.

In, je bil vreden ogleda? Bral sem malo o celi zadevi in se nism mogu odlocit kako je stvar izpadla... nism pa utegnil iti sam si pogledati...

Loxia
Loxia
Legenda

Raist -
In, je bil vreden ogleda? Bral sem malo o celi zadevi in se nism mogu odlocit kako je stvar izpadla... nism pa utegnil iti sam si pogledati...

Ne vem kaj naj rečem. Hvala bogu, da so znižali ceno vstopnice, ker po tisti ceni, ko je bla prej ne bi blo vredno. Za 5 eurov (če se prov spomnem) se je pa splačalo it pogledat. Seveda si veliko vidu, če si bil dovolj velik. Sm bla razočarana, ker sem več pričakovala, sam tisto kar sem vidla, pa ni blo tako slabo pomezik

Raist
Raist
Uprava

Loxia -
Ne vem kaj naj rečem. Hvala bogu, da so znižali ceno vstopnice, ker po tisti ceni, ko je bla prej ne bi blo vredno. Za 5 eurov (če se prov spomnem) se je pa splačalo it pogledat. Seveda si veliko vidu, če si bil dovolj velik. Sm bla razočarana, ker sem več pričakovala, sam tisto kar sem vidla, pa ni blo tako slabo pomezik

Prebral sem, da so imel hude organizacijske probleme, da pa je bil filing proti pricakovanjem zelo neslovensko sproscen. Me zanima, ce bo letos spet in tokrat z manj zapleti. Mislim, da ne bi bilo slabo ce bi to postala tradicionalna zadeva. Da mal razburka to naso zaspanost pomezik

A ni bil v bistvu potem poudarek na nekih live performansih?

Loxia
Loxia
Legenda

Raist -
Prebral sem, da so imel hude organizacijske probleme, da pa je bil filing proti pricakovanjem zelo neslovensko sproscen. Me zanima, ce bo letos spet in tokrat z manj zapleti. Mislim, da ne bi bilo slabo ce bi to postala tradicionalna zadeva. Da mal razburka to naso zaspanost pomezik

A ni bil v bistvu potem poudarek na nekih live performansih?

Ja, jaz tudi upam, da bi blo vsako leto. Sam bi mogli malo stvari izboljšat. Ker res si si mogu zagotovit prostor, če si hotu kaj videt. Nekateri tipi so se postavil okol odra in bli tam cel večer, ostali pa nismo npr. mogl niti zraven pridet. Drugače je blo nekaj kot malo boljši striptiz, pa še malo več. Se je splačalo, ker takih stvari ne vidiš na običajnem striptizu pomezik Seveda, če si si plačal si mel lahk tud privatni šov (no, ne vem kaj vse je spadalo sem).

Raist
Raist
Uprava

Mogoče letos ne bo več porodnih krčev veselje

Hja, držimo pesti a ne?

Loxia
Loxia
Legenda

Raist -
Mogoče letos ne bo več porodnih krčev veselje