TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 
Seznam področij - Druge aktivnosti Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Televizijski spored
doris
doris
Legenda

aaaaaaaa, znorim ko vsak dan ne najdem nič za gledat po televiziji. zakaj so Smrkce in Čebelico Majo zamenjale kitajske risanke? sicer sem videla tiste Smrkce , ki jih prodajajo, ampak to ni to! Od mojih strarih modrih prijateljev sta po imenu osatala ista le dva vau Ata Smrk seveda in Smrketa..pa Azrel in Grgamel...kak so lahko uničili najboljšo risanko?
kaj pa si mislite vi od današnjem programu? 4španske nadaljevanke popoldne in 4 isti deli drug dan zjutraj..katastrofa

komentiraj s citatom       komentiraj
Namarie
Namarie
Legenda

Sem že obupala nad slovenskim programom, ne glede kateri kanal. Večinoma gledam hrvatarje, vedno se najde nekaj zanimivega, ali HBO, Cartoon Network, RAI 1, MTV (original). Če ne, se pa na youtube prklopim. pomezik

doris
doris
Legenda

sej je res pametno kaj drugega pogledat. jaz večino animal planet gledam, pa če je kje Dr. House, ... brez kabelske si danes oplel... pa še tam težko kaj najdeš

Guga
Guga
Legenda

Tudi pri meni prevladuje HTV. Na žalost. jok Sploh zvečer. Če pa tu nič ni pa Travel in Discovery. V tem vrstnem redu.

doris
doris
Legenda

Travel sem gledala zadnje dva tedna in mi je bila všeč una oddaja o pijačkah...thirsty traveler? kaj takega?

belanna
belanna
Legenda

Pri meni ni dvoma. Discovery ali NGC.

Guga
Guga
Legenda

Thirsty traveler je fajn. Najraje pa imam Opening Soon. Samo trenutno ni novih delov. Oddaja o odpiranju novih lokalov. Meni všečno.

belanna
belanna
Legenda

Meni je pa Mike Rowe zadnje čase adiktivno gledljiv. Zadnjič so ščurke pucal (ni smeška, ki breha...).

Guga
Guga
Legenda

Ta tip je tudi kul. Ob osmih je pogosto tudi na mojem ekanu. Drugače pa bi lahko cele dneve gledala How it's made.

doris
doris
Legenda

Točno, to sem pa tudi jaz gledala. Fuj, kako ljudje živijo v takem? Z Nejcem sva se samo spogledovala in čudila... Koliko ene golazni. Potem pa se vprašaš ali so to ljudje ali prašiči..nočem biti nesramna, ampak higiena je pa higiena... tam kjer se ščurki zaredijo je po mojem ni...
Mislim da je včeraj neko blato sprobaval...v kadi...prej pa je mogel vse pripravitit...zdrobiti pepel...zanimivo

belanna
belanna
Legenda

Joj, včeri sem ga zamudila, darn! How it's made je tudi zakon. Ne maram pa Tatlov.

Guga
Guga
Legenda

Men gre na živce A car is reborn, pa A plane is reborn... Tak dolgočasen tip, pa tak neizvedljivo na tem koncu Evrope. Če gre tist čez A-test tu?

belanna
belanna
Legenda

O, on je pa men fajn. Ker je sicer veterinar, pa tak kul je srcek

doris
doris
Legenda

Men je pa med drugim tut fajn Brainiac. Ne vem točn naslov oddaj, se opravičujem, ker sem nova kabelistka (uporabnica kabelske) hmmm

belanna
belanna
Legenda

Ja, dobra oddaja. Mythbusterji so sicer boljši!

doris
doris
Legenda

Možno da sm to gledala ker je vsakič ko so podrli mit pisalo BUSTED čez...

belanna
belanna
Legenda

Ja, to je to. Busted je, ko ga zdemolirajo in confirmed, ko ga potrdijo. Pa še plausible, če je možno, da je res.

doris
doris
Legenda

ja zadnič je hotel preveriti če da pri določeni hitrosti leteti z desko.sicer ga je malo dvignilo, ampak mu je desko odtrgalo iz rok, tako da ni možno...

Guga
Guga
Legenda

Jaz sem se pa Mythbustersov in Brainiacov že naveličala.

belanna
belanna
Legenda

Ene par imajo legendarnih veselje

1 - 2 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE