TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Druge aktivnosti Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Debeluške v bikinkah
urska12
urska12
Priseljenec

V Kaliforniji so priredili tekmovanje debelušk v bikinkah. Po pisti so se sprehodile le tiste, ki so tehtale najmanj 90 kilogramov.Mislim nagnusno kak so ljudje lahko tako debeli... zmeden

komentiraj s citatom       komentiraj
suzi
suzi
Legenda

urska12 -
V Kaliforniji so priredili tekmovanje debelušk v bikinkah. Po pisti so se sprehodile le tiste, ki so tehtale najmanj 90 kilogramov.Mislim nagnusno kak so ljudje lahko tako debeli... zmeden

veš,Urška, tole o nagnusnem ni bilo ravno na mestu.
nekateri so debeli zaradi bolezni in prehrambenih motenj in si ne morejo prav nič pomagat za to.
spet drugi smo pa bolj okrogli, ker enostavno radi dobro jemo. žal je pač tako.
marsikdo bolj z veseljem pogleda simpatično nasmejano debeluško, kot pa samo kožo na kosteh in vso bledolično in mrko.
sicer si pa še rosno mlada. počakaj . čez desetletje, mogoče tudi več, ko boš imela tud kakšen porod za sabo in se ti bodo tudi kilogrami prilepili ,verjetno ne boš tako razmišljala kot sedaj.
spomni se takrat na svoje, za marsikoga zelo žaljive besede.
mislim, da ti bo žal.

Guga
Guga
Legenda

Hear, hear. Vsak ima tak, ko mu paše. pomezik

Namarie
Namarie
Legenda

Potem rajši da ti ne povemo da se na Kitajskem in v Indiji odvijajo ista tekmovanja?

(malo sarkastičnosti,ne da razumeš...)

tashee
tashee
Stara sablja

dobro, upravičeno če res gre le za bolezen... ampak potem bi mogli kako dijetko vžgat ne?? hmmm .. ene pa se kr nažirajo in so ko lonc brez podna negotov

Guga
Guga
Legenda

Enim je pa to všeč. Vsake oči imajo svojega malarja. pomezik

suzi
suzi
Legenda

Guga -

čista resnica. nekateri majo rajš malo močnejše partnerje oz. jih kakšna kilca preveč sploh ne moti. veselje

Loxia
Loxia
Legenda

Guga -

Se strinjam.

SunShine
SunShine
Priseljenec

hmmm hmmm hmmm

Storm
Storm
Legenda

tashee -
dobro, upravičeno če res gre le za bolezen... ampak potem bi mogli kako dijetko vžgat ne?? hmmm .. ene pa se kr nažirajo in so ko lonc brez podna negotov

Jap eni se res samo nažirajo, tisto res ni opravičeno...nekateri jedo same škodljive stvari in se sploh ne zavedajo da to sploh ni dobro za njihovo telo...je pa dost takih ljudi ki se sploh ne obremenjujejo z svojimi kilogrami in z svojim izgledom in si mislijo eh sej klinc par kilc gor al dol, sam bi mogl tut mal na svoje zdravje gledat, kar je pretirano je pretirano...mene osebno ne motijo malce bolj okrogli ljudje, mam kar nekaj takih prijatlov ki so prav prijetni pomezik Poznam pa tut take ki jamrajo da imajo preveč kilc, za to pa čist nič ne nardijo in se še naprej "bašejo", tega pa res ne kapiram negotov

MarsovceK
MarsovceK
Stara sablja

vse je ok če je res sam kakšna kilca. to pomen kilo al pa dve. vse kar je pa čez 90 al pa 100 kil je pa to v povprečju več kot 30 kg od normalne teže. takrat se je treba pa mal zamislit. ljudje, ki so bolezensko debeli predstavljajo le kakšno promilo vseh zavaljencev ki se kotalijo naokrog. vsi ostali pa so takšni zarad načina življenja, ki pa se ga da spremenit.
da me pa ne bote zdej vsi napadl kakšn sn pa morem priznat da mam js osebno raje telešček, ki ni čist posušen pomezik. mejte se lepo.... ne glede na vago veselje .

Klemen_3000
Klemen_3000
Stara sablja

No, tukaj se vidi kako smo oh in sploh obremenjeni s samim sabo. Preveč nekih reklam, diet in podobnih stvari. Nazaj v zgodovini so nekoč suha dekleta veljala za neprivlačna. Danes je obratno. Čez 100 let pa je možno, da se bodo nam spet smejali, češ kakšne prekle so hodile po našem planetu. Če povem po pravici si jaz ne bi želel imeti punce, ki se ji debelejši ljudje kao "gnusijo" in bi bila zelo obremenjena s svojo težo. To bi pomenilo, da bi mi potem kuhala samo travo, kot da sem kakšna krava. Jaz sem mnenja, da lahko ješ vse kar hočeš, ampak v normalnih količinah in da se potem hkrati malce ukvarjaš s kakšno športno panogo.

Raist
Raist
Uprava

"All things in moderation and moderation in all things" veselje

izy12
izy12
Priseljenec

ogabno

stajerc
stajerc
Priseljenec

100 ljudi - 100 čudi
(100 žensk - 200 ziz)

Kot veste smo si ljudje razkićni po razmilljanju, posledično pa tudi po okusu. Eni imajo radi suhe, ki še za v juho niso, drugi pa se bolj držijo bosanskega pregovora "bolje da ljulja, nego da žulja" (Bolje je zibati kakor pa da te žuli). Seveda obstajajo tudi vmesne različice.

Sam sem privrženec tega a pri ženski preprosto moraš imeti "kaj za primit" ter da suhice že dolgo niso v modi. To je kot rabljen avtomobil. Od zunaj je lepo "zglancan" in šik, od znotraj pa bog ve kaj jezik

Je pa dejstvo, da nekaterim ženskam pač ne pristaja videz suhice, saj so bolj okrogle videti bolj simpatično !

Kar se pa tiče tega tekmovanja v AMERIKI. Mislim, da nas ne sme več nič presenetiti, kar ima povezavo z novo celino. Meni osebno je vseeno, pa če priredijo tekmovanje v najbolj roza sramnih ustnicah... krohot

Mustang2142
Mustang2142
Stara sablja

fuuuuj!!

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Danes za kosilo Kuhanje