TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Napovedi Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Petek, 5.10.2007 do Sobota, 6.10.2007
Razstava gob

V avli centra bomo gostili Gobarsko društvo Bisernica iz Celja, ki bo pripravilo razstavo gob. Društvo z bogato tradicijo vam bo s pomočjo determinatorjev in svetovalcev pomagalo pri iskanju in prepoznavanju pravih gob. Vabljeni!

Razstava gob
Raist
Raist
Uprava

Kdo od vas hodi v gobe?
Meni osebno gobe niso ne vem kaj, vem pa da večina ljudi okoli mene medli ob besedah "dobra gobja juh'ca" hmmm

Je pa res, da je videt fino veliko mušnico kr kul veselje
Se vedno spomnem na kako risanko, pa koga ki postane pikčast po tem, ko jo poje pomezik

komentiraj s citatom       komentiraj
Storm
Storm
Legenda

Jst hodim v gobe, jih zlo rada nabiram in tut jem...najbol dobra goba mi je recimo marela, sivka (golobica)...mam pa tut zlo rada dobro gobovo juhco (Njami) , tudi vložene mam rada... pomezik

piercika
piercika
Stara sablja

Mi pa ne hodimo po gobe. So me moji zastrupili z njimi, ko sem bila še čiiist mala, potem sem pa pila mamino mleko, tak da tudi jaz ne prenašam gob (naj bo jurček al marela, jaz vedno bruham po njih). veselje Fora pa je, da so mi pa full dobre. veselje

Loxia
Loxia
Legenda

Jaz jih ne nabiram, ker jih niti ne maram. Razen na pici jih pojem, če so že, pa mogoče kdaj kakšno juhco pomezik

ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

js jih rada nabiram,če jih ne iščem predolgo.Če dolgo hodim pa nič ne najdem grem rajš domov.Sicer jih pa vedno več pohodim,kot pa najdem.(še slepa kura zrno najde-to za mene ne drži) krohot krohot

matejko
matejko
Stara sablja

Hehe, hvala enako krohot krohot

Guga
Guga
Legenda

Zakaj je treba it po gobe vedno tako zgodaj? Je tu kaka fora? Drugače pa mi niso glih neki. Se mi je pa že uspelo uspešno zastrupiti z njimi. Jedli smo blagve, ki so vsako leto rastle pri stari mami. Samo eno leto je mogoče zraven rastla rdeča mušnica. Še zdej nismo čist ziher. Al pa je bilo samo z blagvami nekaj narobe? cudo

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Kaj se je zgodilo? Kritik sem jaz, kritik si ti....
Kaj trenutno poslušate? Koncertna dvorana
Danes za kosilo Kuhanje
Štejmo do 10000 Deponija
Rojstni dan Planeta Tuš Celje Lunapark
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
mjeime, 19.11.08: Dobrodošli
belanna, 17.11.08: Sladkosnedci št.2
belanna, 16.11.08: Sladkosnedci
belanna, 15.11.08: Vina in sendvičev