TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Trač Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy

Vloga za Shiloh

Shiloh Nouvel, hčerkica Brada Pitta in Angeline Jolie, gre po stopinjah slavnih staršev.

Shiloh Nouvel, hčerkica Brada Pitta in Angeline Jolie, gre po stopinjah slavnih staršev. Komaj deset mesecev stara punčka ima že prvi filmski nastop v New Orleansu, in sicer skupaj z očkom Bradom. V romanci The Curious Case of Benjamin Button igra Shiloh filmsko hčerko Cate Blanchett. Prvotno sta bili za vlogo predvideni dvojčici, vendar režiser David Fincher z njima ni bil zadovoljen. Torej je vskočil super očka Brad in predlagal, zakaj ne bi poskusili s Shiloh.

Kdor bi rad videl igralski krst male Shiloh, mora še malo potrpeti: The Curious Case of Benjamin Button bo prišel v kinematografe leta 2008. Brad igra v filmu sedemdesetletnika, ki nenadoma spet postaja čedalje mlajši. Ko se zaljubi v 30-letno žensko, ki jo igra Cate Blanchett, se stvari zapletejo.

In ker sta Angelina in Brad očitno mislila resno z željo po veliki družini, bosta zdaj posvojila vietnamsko siroto. Maddox (5 let), Zahara (2 leti) in Shiloh bodo torej dobili bratca. Direktor mednarodne agencije za posvojitve Vu Duc Long je povedal, da želi vzeti Joliejeva k sebi v Ameriko dečka iz sirotišnice Tam Bin v Hošiminhu. "Gospa Jolie je že vložila prošnjo," pravi Long. Pravzaprav je to nemogoče. Po zakonu lahko v Vietnamu posvojijo otroke samo poročeni pari, je takoj dvignila vik in krik ameriška odvetnica Tatiana Beams, specializirana za posvojitve. "Običajno neporočene pare takoj zavrnejo," je povedala Beamsova. Vendar je Angelina v prošnji navedla samo svoje ime, da bi dobila skrbništvo za otroka kot samohranilka.
Vloga za Shiloh
Raist
Raist
Uprava

Mah, ti slavni morjo pa svoje otroke vedno nekam rint hmmm

komentiraj s citatom       komentiraj
cloe
cloe
Stara sablja

meni se reva smili...

Storm
Storm
Legenda

Raist -
Mah, ti slavni morjo pa svoje otroke vedno nekam rint hmmm

Se strinjam s tabo...vedno neki takega nardijo da so potem ja še bol slavni in da se čimveč piše o njih

john
john
Stara sablja

v stopu je pisal da mnda režiser ni bil zadovoljen z dvojčicami pa je shiloh dobla vlogo v filmu nekga benjamina igra tut brad pitt

maruschyka
maruschyka
Priseljenec

ma men se smili vsi ti slavni hocejo vse otroke povest v vesolje joj pa ce majo tako sreco

Dulcee
Dulcee
Priseljenec

Če tk hočejo,potem zakaj pa ne? Js sam upam,da ji ne bota v glavo vtepala,da more kasneje igralka postat.

suzi
suzi
Legenda

brez besed. Pa je to za takšno malčico res potrebno?

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Rojstni dan Planeta Tuš Celje Lunapark
Kaj se je zgodilo? Kritik sem jaz, kritik si ti....
Kung fu Panda - podnaslovljen Kritik sem jaz, kritik si ti....
Kofetkanje v Kranjskem Planetu? :) Druge aktivnosti
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
mjeime, 19.11.08: Dobrodošli
belanna, 17.11.08: Sladkosnedci št.2
belanna, 16.11.08: Sladkosnedci
belanna, 15.11.08: Vina in sendvičev
Namarie, 11.11.08: "Love remains the same"