TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Trač Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy

Goran se poslavlja

Čeprav novica uradno še vedno ni potrjena, so očitno tudi ameriški gledalci serije Urgenca (ER) obupali nad možnostjo, da bi tudi v prihodnje gledali najbolj vroč hrvaški izvozni artikel, Gorana Višnjića v vlogi doktorja Luke Kovača.

Čeprav novica uradno še vedno ni potrjena, so očitno tudi ameriški gledalci serije Urgenca (ER) obupali nad možnostjo, da bi tudi v prihodnje gledali najbolj vroč hrvaški izvozni artikel, Gorana Višnjića v vlogi doktorja Luke Kovača. Oboževalke smrkajo ob zdaj bolj ali manj že jasni igralčevi odločitvi, da bo zapustil serijo, s katero je leta 1999 na mah osvojil občinstvo po svetu. Producenti se sicer uradno še trudijo, da bi ga prepričali, naj ostane vsaj v prvem delu zdaj že potrjene štirinajste sezone serije. "Če bo ostal vsaj še šest delov, ga bodo lahko odpravili z dobro zgodbo in nam ne bo treba spet gledati neverjetnih prometnih nesreč ali čakati na kak podobno šokanten in bridek konec," trdijo Višnjićevi ameriški ljubitelji na eni od številnih spletnih strani, posvečenih očarljivemu dr. Kovaču.

Višnjić je prepričan, da je v Urgenci, seriji, ki jo še v trinajsti sezoni gleda po 15 milijonov Američanov na teden (v najboljših letih je dosegla tudi številko 30), pokazal že vse, kar lahko pokaže. Rad bi se uveljavil tudi v kakšni uspešni hollywoodski produkciji in stopil po poteh Georgea Clooneyja, ki je kot eden redkih junakov TV-serij uspešno "prestopil" iz kože zvezde Urgence (igral je dr. Douga Rossa) tudi med najbolj zaželene filmske igralce. Seznam TV-zvezd, ki se jim podoben preskok ni posrečil, je seveda veliko daljši, in to je jasno tudi Višnjiću. Čeprav se ne bo odpovedal Ameriki, bo tako še vedno delal še kaj po lastni izbiri in ne le po žvenketu denarja. Za letos tako recimo z vrsto zvezd nekdanje skupne države, s Slavkom Štimcem, Mileno Dravić, Radetom Šerbedžijo in Mustafo Nadarevićem, načrtuje snemanje priredbe imenitnega jugoslovanskega filma H-8 (dobitnika puljske arene), ki naj bi tokrat nosil naslov Točka bez povratka in prišel v kino pol stoletja za izvirnikom.
Goran se poslavlja
lidush1
lidush1
Priseljenec

cudo joojj pa tak je fajnii zmeden zmeden jezik

komentiraj s citatom       komentiraj
Saamara
Saamara
Priseljenec

vrjetno zarad tega škandala pa vseh stvareh se odmika, da bo rešu zakon...mogoče cudo

komentiraj s citatom       komentiraj

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Rojstni dan Planeta Tuš Celje Lunapark
Štejmo do 10000 Deponija
Kaj se je zgodilo? Kritik sem jaz, kritik si ti....
Kung fu Panda - podnaslovljen Kritik sem jaz, kritik si ti....
Kofetkanje v Kranjskem Planetu? :) Druge aktivnosti
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
mjeime, 19.11.08: Dobrodošli
belanna, 17.11.08: Sladkosnedci št.2
belanna, 16.11.08: Sladkosnedci
belanna, 15.11.08: Vina in sendvičev
Namarie, 11.11.08: "Love remains the same"