TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY TUŠ DROGERIJA
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Novice iz Planeta Tuš Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy

EKSKLUZIVNO: Štart filma Transformerji 2 v Planetih Tuš

Naše Planete Tuš je doletela izjemna čast, da kot prvi v Sloveniji zavrtimo na naših platnih nadaljevanje zgodbe o Transformerjih.

Drugi del znanstveno-fantastične pustolovščine Transformerji: Maščevanje padlih, ki ga ljubitelji sedme umetnosti z nestrpnostjo pričakujejo, bomo v prvem tednu prikazovanja ekskluzivno predvajali le v Planetih Tuš.

Svečana premiera filma bo v torek, 23. junija, ob 19. uri v Planetih Tuš Celje, Kranj in Novo mesto, dan za tem pa tudi v Mariboru.

Zgodba, ki tokrat vabi pred filmska platna nas postavi v čas, ko je bitka za Zemljo končana, bitka za vesolje pa se šele začenja. Nekaj let za tem, ko je Sam Witwicky pomagal Avtobotom v boju z zlobnimi Deseptikoni, se ponovno znajde sredi srditega boja uničevalnih robotov. Režija napete in tehnološko impresivne mojstrovine je znova v rokah Michaela Baya. Ob njem se v nadaljevanju znanstveno-fantastičnega spektakla pojavlja večina ekipe, ki jo poznamo iz prvega dela - Megan Fox, Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro in drugi.
EKSKLUZIVNO: Štart filma Transformerji 2 v Planetih Tuš
Raist
Raist
Uprava
18.06.2009 / 15:46

Decepticoni se vračajo! Yay! pomezik

Sori, sam ne morm navijat za robote, ki jih vodi tovornjak(ar?)... pomezik

Mal sm prebiral "lineup" robotkov in morm rect, da tile ameri spet ne morjo iz svoje koze. Chevy, Chevy, Chevy, Ford, Ford, Ford... bleh... Bi človek mislil, da je edini razlog za ta film reklamiranje avtomobilskih znamk...

Sicer pa, Megatron se baje vrne (spet! Kaj tega kupa pleha res nihče ne more enkrat za vselej ugasnt? Hehehe).

Tole me res vrne nazaj v otroštvo, pa slab sprejem italijanskih postaj na morju!

komentiraj s citatom       komentiraj
Namarie
Namarie
Legenda
21.06.2009 / 12:01

In Bumblebee bo zmagal... again!!!

Can't wait!

Ljubljana
Ljubljana
Turist
22.06.2009 / 14:28

Komaj čakam ju3 koga bom gledal.

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Mačke in psi: Maščevanje gospe Muce 3D - podnaslovljeno Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izvor Kritik sem jaz, kritik si ti....
Salt Kritik sem jaz, kritik si ti....
Legenda Sovjega Kraljestva Kritik sem jaz, kritik si ti....
Plačanci Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
krena99, 29.08.10: Žensko zdravje - ali veste?
gal_zakon, 26.08.10: katero kamero kupiti
mru72, 25.08.10: Igre in igrace odraslih...
sarcy, 12.08.10: Testing
svizecGT, 25.07.10: Kino