TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - V svetu zvezd Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Brad, Heath
Namarie
Namarie
Legenda

Prvo Brad Renfro, zdaj pa še Heath Ledger.
Čeprav se prvega spomnem iz Klienta, se zato dobro spominjam Heatha. Casanova, Patriotske igre, Grimm brothers.... tip je bil faca.
Škoda.

komentiraj s citatom       komentiraj
ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

Noro res,kaj lahko naredita droga in alkohol.

Guga
Guga
Legenda

Morem rečt, da je v tej poplavi mladih igralcev Heath čist mimo mene padel. Sem mogla sliko pogledat, kdo to je. jok

Raist
Raist
Uprava

Uh oh, tega je pa res skoda, mi je bil v ene treh filmih kr simpaticn. Prvic mislim da sem ga zasledil v 10 things i hate about you ce se ne motim?

Namarie
Namarie
Legenda

Jp, Raist, maš prav. pomezik

Raist
Raist
Uprava

Pa The Order mi je bil tud precej kul, mislim da je mel dva naslova, en je bil Sineater en pa The Order, sam ne vem kterga so tle v Evropi ponucal... tam je bil tud kul.

Namarie
Namarie
Legenda

Misliš na film, v katerem igra duhovnika oz enega detektiva al ka že?

Raist
Raist
Uprava

Ja, ko potem na koncu zaradi bejbe postane Sineater, da ona ne bi pristala v peklu zaradi samomora veselje (mislim, da ni bil detektiv ampak duhovnik)

suzi
suzi
Legenda

NO, njega je pa res škoda. Pa kaj je tem mladim igralcem? Jih res slava tako cudo uniči? zmeden

sabinca
sabinca
Priseljenec

ja njega je res škoda...samo zakaj vedno mamila in droge.????? zmeden #&!
mar je vedno to??'kam vodi vse to skupaj???? nikamor..... jaz sem eni svoji frendici pomagala-in je komaj ven iz tega pršla in čist nč se ni v tem cajtu dobr počutla...joj to nikamor ne pelje...čeprav še zmeraj ugotavljajo ali je bil pri njemu kriv preveli odmerek ali kaj drugega.... joj res ga je blo škoda..... vseh mladi h je škoda... jeza jok

Klemen_3000
Klemen_3000
Stara sablja

Seveda je škoda, da tako mlad človek umre. Ampak malce me moti, da nekaterim ljudem igralec postane všeč šele potem, ko je umrl in se toliko govori o medijih.

Guga
Guga
Legenda

He, he. Konceptualna umetnica iz Leskovca Jovana Dimitrijević je vložila iniciativo, da se Ulica 28. marca v Leskovcu preimenuje v ulico Heatha Ledgerja.

Mislim, a lahka? cudo

Dulcee
Dulcee
Priseljenec

Heath...Ja to je bil kr šok za javnost. Čeprav,nekateri namigujejo,da je šlo za umor,so preiskave njihove trditve izpodbile...Hvala Bogu,da imamo zdaj vse te preiskave,če ne,bi se dalo iz vsakega čebeljega pika naredit škandal.

ribica
ribica
Stara sablja

Filmski svet je izgubil tako še enega zelo nadarjenega igralca. Heath je imel pred sabo veliko igralsko kariero. Res škoda.

Zaradi prevelikega odmerka heroina in kokaina je umrl tudi River Phoenix. Se ga spomnite?
Star je bil 23 let.
Igral je v filmih Stand by me, Little Nikita, The Mosquito coast in v Indiana Jones and the last Crusade ter v filmu Sneakers. Oktobra letos bo 15 let.

Guga
Guga
Legenda

ribica -
Filmski svet je izgubil tako še enega zelo nadarjenega igralca. Heath je imel pred sabo veliko igralsko kariero. Res škoda.

Zaradi prevelikega odmerka heroina in kokaina je umrl tudi River Phoenix. Se ga spomnite?
Star je bil 23 let.
Igral je v filmih Stand by me, Little Nikita, The Mosquito coast in v Indiana Jones and the last Crusade ter v filmu Sneakers. Oktobra letos bo 15 let.

Ja, se ga spomnimo afna Pa že 15 let bo? Svašta.

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Kaj trenutno poslušate? Koncertna dvorana
Danes za kosilo Kuhanje
Štejmo do 10000 Deponija
Rojstni dan Planeta Tuš Celje Lunapark
Kaj se je zgodilo? Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
mjeime, 19.11.08: Dobrodošli
belanna, 17.11.08: Sladkosnedci št.2
belanna, 16.11.08: Sladkosnedci
belanna, 15.11.08: Vina in sendvičev
Namarie, 11.11.08: "Love remains the same"