TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY TUŠ DROGERIJA
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Kritik sem jaz, kritik si ti.... Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Princesa in žabec - sinhronizirano
The Princess and the Frog, družinski animirani film, 2009

S filmom Princesa in žabec se v Disneyju vračamo v brezčasni svet ročne animacije. Pravljica, ki nikoli ne zastara, je dobila svež pridih, v katerem najdemo vse elemente veličastnih zgodb: komedijo, pustolovščino, glasbo, predvsem pa dušo... ...več
Princesa in žabec - sinhronizirano
zangodec
zangodec
Turist
21.01.2010 / 18:54

ful kul risanka

komentiraj s citatom       komentiraj
zangodec
zangodec
Turist
21.01.2010 / 18:59

ej ka mi poveš msn al pa facebook ona ko je bla v 3 vrsti z okroglimi uhančki pa oražnim telefonom z mal večjo sestro al ka je bla tist.

zmajal
zmajal
Stara sablja
21.01.2010 / 20:44

zangodec - 21.01.2010 / 18:59

ej ka mi poveš msn al pa facebook ona ko je bla v 3 vrsti z okroglimi uhančki pa oražnim telefonom z mal večjo sestro al ka je bla tist.

Kaj ti to resno spražuješ tukaj? Al se zafrkavaš??

bozotic
bozotic
Turist
22.01.2010 / 10:48

Vprasanje za marketing ali distributerje: kaj res ne bo mozno pogledati originalne risanke? Ne na Koloseju ne tu nisem zasledil omembe o nesinhronizirani risanki. To je tako, kot ce bi se odlocil, da bom sel poslusat Placida Domingosa v CD, pa bi mi tam pel Janez Lotric kot sinhroniziran Placido. Kaj je to nova politika distribucije tujih filmov?

In potem se cudite, ce surfamo po torrentih in ne pridemo v kino. Spomnim se dobrih starih casov, ko sem kot navdusenec nad Disneyem hodil v kino na iste predstave vsaj trikrat. Zaradi glasbe predvsem (seveda originalnega petja). Aladdin, Levji kralj, Lepotica in Zver, Pocahontas... Pa se vse DVDje sem si nabavil... Kaj pa zdaj? Z veseljem grem vsaj trikrat pogledat tole Zabjo princeso, ce mi le ponudite nesinhronizirano originalno verzijo. Pa verjetno nisem edini.

zangodec
zangodec
Turist
22.01.2010 / 13:11

res

arikashika
arikashika
Turist
22.01.2010 / 16:12

bozotic - 22.01.2010 / 10:48

Vprasanje za marketing ali distributerje: kaj res ne bo mozno pogledati originalne risanke? Ne na Koloseju ne tu nisem zasledil omembe o nesinhronizirani risanki. To je tako, kot ce bi se odlocil, da bom sel poslusat Placida Domingosa v CD, pa bi mi tam pel Janez Lotric kot sinhroniziran Placido. Kaj je to nova politika distribucije tujih filmov?

In potem se cudite, ce surfamo po torrentih in ne pridemo v kino. Spomnim se dobrih starih casov, ko sem kot navdusenec nad Disneyem hodil v kino na iste predstave vsaj trikrat. Zaradi glasbe predvsem (seveda originalnega petja). Aladdin, Levji kralj, Lepotica in Zver, Pocahontas... Pa se vse DVDje sem si nabavil... Kaj pa zdaj? Z veseljem grem vsaj trikrat pogledat tole Zabjo princeso, ce mi le ponudite nesinhronizirano originalno verzijo. Pa verjetno nisem edini.

Se popolnoma strinjam s tabo! veselje

zmajal
zmajal
Stara sablja
23.01.2010 / 13:31

bozotic - 22.01.2010 / 10:48

Jaz bi tudi rad mel originalno verzijo!

arikashika
arikashika
Turist
23.01.2010 / 16:58

Ko bi bli vsaj dve verziji..tak kt je blo še pred neki časa nazaj :S Si grem tole dans pogledat, pa bomo vidl kako bo...čeprav ne pričakujem velik :/

bozotic
bozotic
Turist
24.01.2010 / 00:54

arikashika - 23.01.2010 / 16:58

Ko bi bli vsaj dve verziji..tak kt je blo še pred neki časa nazaj :S Si grem tole dans pogledat, pa bomo vidl kako bo...čeprav ne pričakujem velik :/

Saj osebno nimam nic proti sinhronizaciji, pa preprican sem, da so te z vsakim novim projektom boljse.... Ampak vseeno bi bilo lepo imeti moznost pogledati slisati) originalno izvedbo.

Raist
Raist
Uprava
24.01.2010 / 03:33

bozotic - 24.01.2010 / 00:54

Saj osebno nimam nic proti sinhronizaciji, pa preprican sem, da so te z vsakim novim projektom boljse.... Ampak vseeno bi bilo lepo imeti moznost pogledati slisati) originalno izvedbo.

Osebno se strinjam s tabo, bom preveril, kako je z original verzijo. Mogoce se bo pa dala pogledati, javim...

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Mačke in psi: Maščevanje gospe Muce 3D - podnaslovljeno Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izvor Kritik sem jaz, kritik si ti....
Salt Kritik sem jaz, kritik si ti....
Legenda Sovjega Kraljestva Kritik sem jaz, kritik si ti....
Plačanci Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
krena99, 29.08.10: Žensko zdravje - ali veste?
gal_zakon, 26.08.10: katero kamero kupiti
mru72, 25.08.10: Igre in igrace odraslih...
sarcy, 12.08.10: Testing
svizecGT, 25.07.10: Kino