TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY TUŠ DROGERIJA
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 
Seznam področij - Kritik sem jaz, kritik si ti.... Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
U2 3D
U2 3D, glasbeni dokumentarec, 2008

Kot prvi digitalni tridimenzionalni film v zgodovini, ki prikazuje živo dogajanje, je U2 3D edinstveno kino doživetje, ki občinstvo postavi na stadion, v samo središče pulzirajoče energije koncerta ene najbolj priljubljenih skupin na svetu ... ...več
U2 3D
medou2
medou2
Turist
30.11.2008 / 17:57

Ljudje, to morte videt!!! Bil sem že 3x v Zagrebu, da sem si film ogledal, ker ga tam predvajajo že od sredine septembra. Je film za vse totalne U2 fanatike in tudi tiste, ki to niste - je totalno odštekano doživetje - kot bi stali zraven na odru med koncertom ali bili v prvi vrti pod odrom.

Must see again, again, again, again....

komentiraj s citatom       komentiraj
ribica
ribica
Stara sablja
25.12.2008 / 22:16

NOROOOOOOO!!!!...za vse prave oboževalce skupine U2 absolutno vredno ogleda

mahadeda
mahadeda
Stara sablja
26.12.2008 / 00:51

helooo hellloooo im at place called vertigoooooo

ElleB
ElleB
Stara sablja
27.12.2008 / 22:21

Super, zakon, the best... in še bi lahko naštevala! "Film" je zakon. Res imaš občutek kot da si na koncertu. U2 so odlični. Priporočam vsem ka so feni od U2, ne bo vam žal.

piercika
piercika
Stara sablja
29.12.2008 / 00:24

Super film, res. veselje Jaz sem si kr pela poleg (na srečo, je bilo v dvorani okoli 20 ljudi). veselje Kaj takega bi še mogli Rammsteini naredit.

mahadeda
mahadeda
Stara sablja
29.12.2008 / 10:39

piercika - 29.12.2008 / 00:24

Super film, res. veselje Jaz sem si kr pela poleg (na srečo, je bilo v dvorani okoli 20 ljudi). veselje Kaj takega bi še mogli Rammsteini naredit.

ali pa metallica

ElleB
ElleB
Stara sablja
29.12.2008 / 15:23

piercika - 29.12.2008 / 00:24

Se strinjam!!!

OsterVox
OsterVox
Turist
29.12.2008 / 16:36

Ja res Super doživetje za vse nas U2 fanatike sam sem pa mislu da bo mal bolj glasno šopalo in bi blo fajn ko bi kdaj blo še kako GLSNO predvajanje tega U2 3D koncerta v Tušu. Drugač pa super res SUPER doživetje sam dejte mal bolj navit glasnost ko grem zdj drugič gledat.

Namarie
Namarie
Legenda
29.12.2008 / 22:53

Ko zašpilajo "Where the streets have no name" množica na stadionu znori in enostavno sem se še sama pridružila tej noriji... čeprav ne z skakanjem temveč ploskanjem in miganjem.

Noro! To bo treba še ponoviti!

OsterVox
OsterVox
Turist
30.12.2008 / 23:23

Danes ogledal še enkret-drugič in se mi zdi da so mal navili sound tk da je blo boljš kot prvič .Res super kot vedno je super U2 koncert in bo treba it še vsaj enkret si ogledat.

Tom
Tom
Turist
08.01.2009 / 07:48

UAU! :D

Noro dobra zadeva. Izberite sedež okoli 6. vrste, da boste res "on the stage".

Jaz grem še enkrat gledat.

Namarie
Namarie
Legenda
08.01.2009 / 10:16

Ma kakšna 6. vrsta... Najbolje je prva vrsta, sredina! To je šele VIP vstopnica..

Dorothy
Dorothy
Uprava
10.01.2009 / 08:50

Po mojem mnenju je najboljša 5. ali 6. vrsta. In vsi, ki še niste šli tega gledat, ne vem ka še čakate veselje Sploh ni mus, da ste fani U2, to vam bo ziher všeč.

arhaea
arhaea
Turist
14.01.2009 / 15:03

fantastično, ampak me je pa razočaral obisk. Če bi bli kaki RBD sam pol D in ne 3D bi blo vse polno. Žalostno

Letanca
Letanca
Stara sablja
15.01.2009 / 11:00

- muzika odlična

- film, nič posebnega

- efekt - pričakoval več

- zvok - povprečno poznam človeka, ki naredi zvok vsaj 10x boljši in dobiš občutek da si na koncertu brez da gledaš zraven...

Ker so U2 ocenim s 4ko, sicer več kot 2 ne bi dal....

Dorothy
Dorothy
Uprava
15.01.2009 / 14:08

Hm, zelo me veseli, da so okusi različni. A si predstavlate kak bi blo, če bi bli U23D pa čist vsem super dobri.

Raist
Raist
Uprava
15.01.2009 / 14:29

"- zvok - povprečno poznam človeka, ki naredi zvok vsaj 10x boljši in dobiš občutek da si na koncertu brez da gledaš zraven.."

Letanca: A res? Kako pa ta človek to "naredi"?

Letanca
Letanca
Stara sablja
16.01.2009 / 08:30

Raist - 15.01.2009 / 14:29

"- zvok - povprečno poznam človeka, ki naredi zvok vsaj 10x boljši in dobiš občutek da si na koncertu brez da gledaš zraven.."

Letanca: A res? Kako pa ta človek to "naredi"?

Glede na občutek sarkastičnosti si poglej malo njegove stvaritve (ponekod je spreminjal zvok, ponekot je spreminjal kvaliteto slike, ponekot oboje).

Fant je dober kolega iz Maribora, in zelo dobro tudi obvlada fotografijo... prilagam par primerov, več pa si jih lahko pogledaš na www.mojvideo.com

www.mojvideo.com/video-predelava-iz-vhsa-v-spc-x-drive-ii-xd-virtual-e2/262700c502a3883701f3

pol pa še ena povezava:

www.mojvideo.com/video-suzanne-vega-luka-spc-x-drive-ii-xd-virtual-e2/229aed0134847744897f

no tak.. še nekaj malega:

www.mojvideo.com/video-suzanne-vega-luka-video-mix-spc-x-drive-ii-xd-e2/e20734affb570d3f2f60

Takole.. še več odličnih stvari obvlada in je poseben človek in nadarjen in pravgotovo ve kaj dela... upam, da je cinizem uplahnel...

plp Letanca

edit...slovnične napake

Raist
Raist
Uprava
16.01.2009 / 10:15

Tststs, Letanca Letanca, ti se res ne boš nikoli naučil, da tvoja interpretacija še ne pomeni resnice, a ne da? Ali pa si mogoče samo nesposoben na vprašanje odgovoriti brez da bi grizel, kaj pa vem. Me v bistvu ne zanima, ker sem te že navajen... Razlog za navednice je bil v tem, da se mi je zdela beseda rahlo neprimerna za dotično početje, ampak očitno deviacija od tvoje postavitve besed ni dovoljena. Heh.

Kakorkoli že, hvala za odgovor, z zanimanjem sem pogledal kaj možakar počne in to kar počne z zvokom je dejansko zelo zelo zanimivo. Bi sicer pripomnil pri celi zadevi, da so bili precej bolj impresivni predstavljeni video posnetki live eventov kot navadnih posnetkov, tako da ne vem zakaj bi "zapiral oči" zato da bi bil na koncertu, glede na to da to dejansko so bili koncerti, drugače sem pa brez pripomb oz celo zelo radoveden in prebiram temo z linki, ki jih je objavil. Ti si pa že enkrat potegni grablje iz, hmmm, vrtne lope... in ne naskakuj ljudi za vsako figo, prav?

Letanca
Letanca
Stara sablja
16.01.2009 / 22:58

No Raist.. tale najin odnos je prav zanimiv.. izgleda, da sva si že po defaultu različna in prihaja do grablanja...

sem pač človek, ki mrzi cinične odgovore, sploh kadar niso utemeljeni.. takrat ponavadi grizem in tudi marsikomu tudi grablje zabijem nekam... sem pač direkten človek, ki pač ne šparam besed, zato so tudi včasih žrtve potrebne, tudi z moje strani.. in odstopanja so pri meni minimalna, če jih sploh dopustim... poklicna defermacija... kaj hočemo...

Več ali manj imam te koncerte na DVD-jih in jih lahko poslušam z zaprtimi očmi...glede frenda pa... jp.. človek je maher... in toliko dobrih spotov je gor, da se enostavno nisem mogel odločiti kaj bi dal za primerjavo, da bi si človek lahko sploh predstavljal o čem govorim....

glede filma pa sem še zmeraj razočaran nad napisanimi kritikami in sem pričakoval več... tako simpel je tole... samo upoštevaj mnenje, ne rabiš ga sprejeti.

1 - 2 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Nova igra Deponija
Superžur Kritik sem jaz, kritik si ti....
3D filmi Zabavna elektronika
Nakup videokamere?! Zabavna elektronika
katero kamero kupiti?? Zabavna elektronika
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
krena99, 29.08.10: Žensko zdravje - ali veste?
gal_zakon, 26.08.10: katero kamero kupiti
mru72, 25.08.10: Igre in igrace odraslih...
sarcy, 12.08.10: Testing
svizecGT, 25.07.10: Kino