TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY TUŠ DROGERIJA
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Kritik sem jaz, kritik si ti.... Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
“Dar Fur – Vojna za vodo”
“Dar Fur – Vojna za vodo”, dokumentarni film, 2008

“Dar Fur – Vojna za vodo” je celovečerni dokumentarni film o misiji Toma Križnarja, neodvisnega publicista in znanega aktivista za pravice staroselskih ljudstev, ki ga je februarja leta 2006 tedanji slovenski predsednik dr. Janez Drnovšek poslal kot ... ...več
“Dar Fur – Vojna za vodo”
ansev
ansev
Turist
08.11.2008 / 22:49

Vidm, da je tole eden redkih filmov, ki ga ni noben pokomentiral in sm se odločila, da ga bom jaz. Mal žalostno, da taki filmi niso bolj promovirani in gledani. Se mi zdi, da se folk noče ukvarjat s takimi problemi kot jih prikazuje ta film, kar je precej žalostno. Zakaj se ničhe ne zaveda, da lahko vse to doleti tut nas? Mislm vsa mularija, k misl, da jim kej fali nej gre gledat ta film pa nej se mal zamisl nad prikazanim.

Pa še sporočilo upravi... Naslednjič lahko tudi za take filme daste kratek opis in odprete debato s tem, ne pa da so oblegani samo plehki filmi iz hollywooda.

komentiraj s citatom       komentiraj
tado90
tado90
Priseljenec
09.11.2008 / 10:52

Se bom kar strinjal s teboj. Ljudje si vsi zatiskamo oči pred stvarmi, ki se sicer tičejo nas. Je pa že to veliko, da ga predvaja Planet Tuš, ker ga Kolosej ne. To je že nekaj. Prav tako je karta cenejša. Nekaj je Planet naredil na tem. Tu smo pa potem le še ljudje.

ixi
ixi
Turist
15.11.2008 / 13:05

KurtCobain
KurtCobain
Stara sablja
25.11.2008 / 17:05

tega smo mi danes s šolo gledali... žalostno

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Alica v Čudežni deželi - 3D Kritik sem jaz, kritik si ti....
Legija Kritik sem jaz, kritik si ti....
Zlovešči otok Kritik sem jaz, kritik si ti....
Prestopno leto Kritik sem jaz, kritik si ti....
Avatar 3D Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
tarantino, 07.03.10: JO
ursulina76, 04.02.10: Lep pozdrav!
alijaz12345, 31.01.10: fe
RoaRx3, 10.01.10: Sladkarije: Jawbreakers?