TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Kritik sem jaz, kritik si ti.... Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Seks v mestu
Sex and the City: Movie, romantična komedija, 2008

Junakinje kultne televizijske nadaljevanke v vsem svojem blišču in tudi z vsemi svojimi težavami zdaj prihajajo tudi na velika platna. Se bo Carrie končno poročila z g. Živino? ...več
Seks v mestu
doris
doris
Legenda

ne vem kaj čem rečt, saj nasmejali smo se res,...samo,...kako je možno da ima človek na začetku filma blond lase z narastkom, potem se pobarva na rjavo, na koncu filma pa ima zopet identičen narastek in pramena...slabo narejen film? najbrž... to sem opazila že v trailerju...

komentiraj s citatom       komentiraj
Namarie
Namarie
Legenda

Iskreno... sem pričakovala več seksa med Samantho in Jaredom.

Ninch
Ninch
Stara sablja

ne, ne, filmck je super...tokrat vec ljubezni...mmm

Raist
Raist
Uprava

Namarie: A nas niso ze v nadaljevanki dost posiljeval s sexualnimi zgodami in nezgodami protagonistk? Mogoce je bil pa cas, da se mal custva pa ljubezen vpletejo (beri: da decve odrastejo)

barbara
barbara
Turist

men je biu film full dobr, vredn ogleda..

Luna
Luna
Turist

Tud meni je film noro všeč.

Minna
Minna
Priseljenec

Vaaau kakšna garderoba Pa čevlji pa makeup pa frizure! Še zgodba je dobra! Mislim, da se bom temeljito poglobila v mojo garderobo. In jo malo prevetrila

tiasha_xcore
tiasha_xcore
Turist

doris -

ne vem kaj čem rečt, saj nasmejali smo se res,...samo,...kako je možno da ima človek na začetku filma blond lase z narastkom, potem se pobarva na rjavo, na koncu filma pa ima zopet identičen narastek in pramena...slabo narejen film? najbrž... to sem opazila že v trailerju...

Huuh tu pa se spuščate v ene podrobnosti... mogoč pa čez cel film to ni niti najmanj pomembno kdo ma narastek in kdo ne :D verjetno ni slab naret film, mogoče se pa ti preveč spuščaš v podrobnosti (: Drugače pa ja dal se je fain nasmejat, zgodba je bla uredu, razen Samantha me je presenetla da ni že na samem začetku stekla v objem sexy soseda hehe.

Calipso
Calipso
Turist

Meni je bil film všeč, čeprav nisem nikoli gledala nadaljevanke. Glede na to, da ne vem kaj se je prej dogajalo, bi lahko rekla, da bi po naslovu res pričakovala malo več seksa veselje

sova
sova
Priseljenec

KRNEKI

laurika
laurika
Priseljenec

hja, film je dober... samo malo predolg... moram rečt, da sem se ob enih prizorih ful nasmejala...

spelyka
spelyka
Priseljenec

včeraj sem s prijateljico gledala ta film...zdi se mi takšna mešanica občutkov...na nekatere trenutke zabaven na duge dolgočasen,ponkod se vleče...kljub temu pa smo se s prijateljico dobro nasmejale...

mislim da je film...zeloooooo dober

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Rojstni dan Planeta Tuš Celje Lunapark
Štejmo do 10000 Deponija
Kaj se je zgodilo? Kritik sem jaz, kritik si ti....
Kung fu Panda - podnaslovljen Kritik sem jaz, kritik si ti....
Kofetkanje v Kranjskem Planetu? :) Druge aktivnosti
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
mjeime, 19.11.08: Dobrodošli
belanna, 17.11.08: Sladkosnedci št.2
belanna, 16.11.08: Sladkosnedci
belanna, 15.11.08: Vina in sendvičev
Namarie, 11.11.08: "Love remains the same"