TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 
Seznam področij - Predlogi, pobude in pripombe Za ta forum skrbi: Dorothy
planet tuš ljubljana?
EuroDJ
EuroDJ
Stara sablja

Me prav zanima, če se tuš zanima za gradnjo kakega planeta tuš v ljubljani? Preden sem postal študent to leto sem zmeraj tičal v planetu tuš novo mesto in mi je zdaj kar dolgčas ker ga ni tudi v ljubljani!

komentiraj s citatom       komentiraj
BlackPuding
BlackPuding
Priseljenec

kaj pa vem. v enem čassopisu sm prebral da ga gradijo v kranju in kopru. Enkrat naslednje leto al pa leto potem. Ampak neki je blo lani govora tudi o Domžalah, ampak potem nisem več slišal zato.

darkflame
darkflame
Stara sablja

ja, ql bi blo...

kje v šentvidu=) (tam je moj sql)

EuroDJ
EuroDJ
Stara sablja

med tednom sem v ljubljani pa za nič na svetu ne grem v tist bed kolosej, rajš si kakšen film pogledam med vikendom v planetu tuš pomezik

beaver
beaver
Priseljenec

Ja, tudi jaz sem nekaj slišal, da naj bi bil v Domžalah. Upam, da bo res, saj cel okoliš do Kamnika nima enega kina in zato pač vse gomazi v Kolosej.

EuroDJ
EuroDJ
Stara sablja

ljubljanski kolosej se prodaja. Upam da bo Tuš kupil ta Kolosej pa preimenoval v Planet Tuš Ljubljana afna krohot

Upajmo na najboljše afna

Outsid3
Outsid3
Turist

EuroDJ -
ljubljanski kolosej se prodaja. Upam da bo Tuš kupil ta Kolosej pa preimenoval v Planet Tuš Ljubljana afna krohot

Upajmo na najboljše afna

veselje ljubljanski kolosej se ne prodaja krohot

suzi
suzi
Legenda

pa tud na koroškem bi lahk bil tuš planet. so neki časa govorili,da se na ravnah nekaj pripravlja,pol je pa vse potihnilo. jok

mislim,se moram uro pa pol daleč peljat, če hočem it v kino!!! #&!

ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

suzi -
pa tud na koroškem bi lahk bil tuš planet. so neki časa govorili,da se na ravnah nekaj pripravlja,pol je pa vse potihnilo. jok

mislim,se moram uro pa pol daleč peljat, če hočem it v kino!!! #&!

a niso lušni naši konci zmeden zmeden

suzi
suzi
Legenda

lušni,že lušni,sam še vseeno predaleč,dab si lahk pogosto kino privoščo. pa ne tolk zarad dnarja, ko zarad časa,ki ti gre v nič. negotov

shorto
shorto
Turist

EuroDJ -

Upajmo na najboljše afna

Prodaja se Celjski Kolosej in ne Ljubljanski

Za informacijo u LJ bo Planet TUš in sicer v BTC-ju v stari hiši Bauhousa. Torej direkt nasproti Koloseja pomezik. Baje so pogodbe podpisane in anj bi v enem letu tam bil Planet Tuš veselje

(vir: prodajalka v TUŠu v Šiški)

reziser
reziser
Stara sablja

shorto -

Za informacijo u LJ bo Planet TUš in sicer v BTC-ju v stari hiši Bauhousa. Torej direkt nasproti Koloseja pomezik. Baje so pogodbe podpisane in anj bi v enem letu tam bil Planet Tuš veselje

Tm ne bi pustl zgradi planeta tuš za tu ker je 5 metrov stran kolosej.Pa kolosej pomojem ne bi pustu.

EuroDJ
EuroDJ
Stara sablja

nekaj se govori da se bo kolosej prodal, tko da narbrž bo še tuš kupu. drgač pa svaka čast Tuš centru Ljubljana. Celo 2 živa kdokodila imajo notr afna

Po mojem sta le 2 lokaciji za Planet Tuš Ljubljana: ali prevzeme ljubljanski kolosej, ali pa na Rudniku. (drugače naj bi Kolosej še zapiral Koloseje po Sloveniji - vseeno je v Ljubljani monopolist in ima visoke cene pridela ljubljanski Kolosej izgubo)

EuroDJ
EuroDJ
Stara sablja

shorto -

veš če se Tuš odloči da bo sam gradil Planet Tuš v Ljubljani ti z gotovostjo povem da se bo Kolosej zaprl. Moral bo pocenit vstopnice in zdajšnja izguba koloseja bo samo še večja.

Kolosej se bo gotovo zaprl še v Kranju in Kopru. Planet Tuš naj bi gradil v Kopru in Kranju. v kopru naj bi bil največji Planet Tuš v Sloveniji (To leto sem bil v Kopru in ti povem, da ima tam Kolosej le 3 dvorane in bolj tko tko).

Planeta Tuša v tuševem centru v lj pa ni (tko so se odločili že pred 1 letom).

suzi
suzi
Legenda

v glavnem, jz upam,da ga bomo meli korošci tud v svoji sredini. slej ko prej. pomezik

tilcy
tilcy
Priseljenec

eh brezveze!!
poraba gnara in cajta!!
lublana je že itak prevč ´´napumpana``!! zmeden

zele_
zele_
Turist

Ja pravijo da se že gradni nov Planet tuš v Kopru nasproti Lesnine koper! zmeden

doris
doris
Legenda

ljubljanski tuš že ponosno stoji točno pred kolosejem krohot rdecica

EuroDJ
EuroDJ
Stara sablja

Planeti Tuš se gradijo v Kranju in Kopru. V kranju bo odprt konec leta 2008, v Kopru pa leta 2009

V Kopru naj bi bil največji planet tuš do slej.

tado90
tado90
Priseljenec

Planet Tuš Kranj se odpira 22.10.2008. Nekateri smo tam dobili službo.

1 - 2 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Rojstni dan Planeta Tuš Celje Lunapark
Kaj se je zgodilo? Kritik sem jaz, kritik si ti....
Kung fu Panda - podnaslovljen Kritik sem jaz, kritik si ti....
Kofetkanje v Kranjskem Planetu? :) Druge aktivnosti
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
mjeime, 19.11.08: Dobrodošli
belanna, 17.11.08: Sladkosnedci št.2
belanna, 16.11.08: Sladkosnedci
belanna, 15.11.08: Vina in sendvičev
Namarie, 11.11.08: "Love remains the same"