TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 - 3 
Seznam področij - Predlogi, pobude in pripombe Za ta forum skrbi: Dorothy
izboljšave foruma
cunami
cunami
Stara sablja

No počasi se že navajam vašega foruma na planetu. upam da bote mel dober obisk, me pa vsekakor moti nekaj stvari z zvezi z vašim forumom.

1. Dobro bi bilo imeti ankete, da lahko vsak uporabnik kdaj sestavi svojo anketo glede na temo ki si jo je izimislil/a

2. html urejevalec je postal dokaj vsakdanja stvar v internetnih forumih, kjer lahko uporabniki zelo preprosto urejajo besedila, dodajajo slike, delno citirajo uporabnike, itd...

3. Prav sedaj sem opazil, ko odgovorim na neko temo, me po potrjenem vpisu vrže na prvo stran te teme, čeprov že vsebuje 2 strani. Prav bi bilo da po vnosu, te vrže na tvoj pravkar objavljeni komentar.

4. Predogled svoje objave.....preden objavim temo, zelo rad preberem svoj komentar....
Dobro bi bilo imeti predogled svojega komentarja, ker je lažje razbrati napake.

5. Na prvi strani kjer so objavljeni vsi forumi se ne da razbrati kateri vsebuje nove objave od zadnjega obiska in kateri ne. Dobro bi bilo da bi poleg imena foruma bila sličica ki označuje nove objave in sličica ki nima novih objav. Enako velja za teme v teh forumih.

6. Moji forumi: barva in povezave so modre barve in je zelo težko razbrati ime foruma v katerem sodeluješ. Dobro bi bilo tudi, da se v mojih forumih pokaže samo ena povezava za v forum v katerem sodeljueš ne pa vse objave, ker je zelo moteče in prenasičeno.
Primer:
Mobilna telefonija-vaša znamka mobitela imam izpisan 4x ali 5x...lahko bi bilo samo 1x neglede koliko objav imam.

7. Če ima neka tema več strani, bi bilo dobro imeti pod imenom teme številke kolko strani vsebuje ta tema, tak da ti ni potrebno vsakič iti na prvo stran določene teme.

No upam da nism preveč skritiziru...

Fajn praznike vam želim pomezik in le tko naprej...

komentiraj s citatom       komentiraj
Fiverafna
Fiverafna
Turist

-5. Na prvi strani kjer so objavljeni vsi forumi se ne da razbrati kateri vsebuje nove objave od zadnjega obiska in kateri ne. Dobro bi bilo da bi poleg imena foruma bila sličica ki označuje nove objave in sličica ki nima novih objav. Enako velja za teme v teh forumih. -
Jaz tudi to pogrešam.. molk Zdaj, ko je vedno več prijavljenih, bo vedno več tem in pa vedno več komentarjev. Tako, da bi bile te oznake zelo dobrodošle! pomezik

mcmcmc
mcmcmc
Stara sablja

Ja, to peto točko zrihtajte čimprej veselje

TiMiK4
TiMiK4
Turist

js se tut strinjam s 5 točko...kr zej morn vedno klikat če hočem pogledat če je kej novga pol me pa preseneti da nič ni novga(včasih) in bi blo kr fajn da bi to zrihtal....več časa bi nam ostal veselje veselje

cokoladka
cokoladka
Turist

Pa mogoče dodatek..da bi lahko dodali svoj avatar..zelo rada bi imela kakšno svojo slikico..ne vem narave, živali..tak da bi se bolj ločili..saj so te slikice simpatične, samo bi bilo prijetno da bi vsak lahko dodaj kar tukaj kaj svojega..

UrKo
UrKo
Turist

cokoladka -
Pa mogoče dodatek..da bi lahko dodali svoj avatar..zelo rada bi imela kakšno svojo slikico..ne vem narave, živali..tak da bi se bolj ločili..saj so te slikice simpatične, samo bi bilo prijetno da bi vsak lahko dodaj kar tukaj kaj svojega..

No avatarji so seveda tut fajn če so, mi niso pa nuja...Se pa strinjam z zgornjimi uporabniki oz. točkami, katere bi blo res fajn integrirat.

darkflame
darkflame
Stara sablja

strinjam se=)

forum je zlo ok sam par reči fali, ki so pa že zgor naštete pa nebi nč dodaju=)

darkflame
darkflame
Stara sablja

*popravek

lahk bi dodal kolk sporočil se njde v kakem forumu pa kolk ogledov tega foruma je blo

EuroDJ
EuroDJ
Stara sablja

Jaz pa najbolj pogrešam ker ni integriran RSS bralnik. Bi se priporočal, da ga dodate

cunami
cunami
Stara sablja

Možnost popravljanja naslova teme. Sem pravkar opazu da sm se zmotu pri nalsovu teme, ko sm odpru novo temo in se je ne da popravit....

darkflame
darkflame
Stara sablja

pa ne vidi se kdo je zadnji pisu u temo=)

cunami
cunami
Stara sablja

darkflame -
pa ne vidi se kdo je zadnji pisu u temo=)

točno ja...to blo tut fajn dodat

Letanca
Letanca
Stara sablja

Pogrešam možnost za avtomatsko dodajanje svojega podpisa na koncu sporočila.

mcmcmc
mcmcmc
Stara sablja

en bug sem najdo.. Ura vam šteka za 22 minut veselje

cunami
cunami
Stara sablja

Ker me je "mcmcmc" razglasil za spammerja ( upam da nenamerno in ker je premalo izobražen glede možnosti tega foruma ) dodajam novo pripombico ki se je splača dodat, da ne bojo nekateri nenamerno zaznamovani kot spammarji zardi neumnosti uporabnika mcmcmc

Torej:
Možnost citiranja več kot enega uporabnika v svoji objavi, tako da se izognemo "spammarjev" ki pač morajo če želijo odgovoriti večim uporabnikom in jih tudi pri tem citirati, napisati več objav!

darkflame
darkflame
Stara sablja

točno...

BigBaby
BigBaby
Stara sablja

ist se strinjam s tem, kar je napisano pod številkami 3,5,6,7 veselje .Am, ja, fajn bi blo,da bi ko ti napišeš komentar te vrglo na tisto zadnjo stran, ne na prvo.In da ko bi nekdo drug objavu kak komentar, da bi se pač tist naslov teme drugače obarval al pa neki takega no rdecica .Upam da ste razuel no. krohot (ko nism ravn pravi človek za razlaganje rdecica )

mcmcmc
mcmcmc
Stara sablja

Cunami, ti stvari ne razumeš ravno najbolje... Prvo kot prvo, te jaz nisem razglasil za spammerja (nikjer ne piše cunami ti si spammer).. Ker imaš status "legenda" (vsak mesec 100 postov) sem jaz samo navedel, da lahko ima vsak spammer tak naziv (torej en drugi človek pride na ta forum, spamma 100x na mesec in postane legenda).. Poleg tega, ti razumeš spammanje kot samo zaporedno pisanje postov, spammanje je še marsikaj več...

Raist
Raist
Uprava

mcmcmc:

tvoja teorija o spammerjih in legendah bi drzala samo v primeru, da midva z roccotom odletiva na kanarske otoke ter se zacneva predajati koktejlom ter lepemu razgledu na plazi veselje

Ker pa temu ni tako tudi spammerjev - Legend ne bo pomezik

Tako da le mirno kri vsi skupaj jezik

darkflame
darkflame
Stara sablja

pobje a ni tole offtopic????

1 - 2 - 3 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
igrica-Resnica ali laž?! Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD