TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Predlogi, pobude in pripombe Za ta forum skrbi: Dorothy
Cena kinovstopnice za študente in dijake:
HunterMan
HunterMan
Stara sablja

vsak študent se pri blagajni izkaže z študentsko ali dijaško izkaznico, veljavno za tekoče šolsko leto

Zanima me kakšna je ta kartica, saj je jaz kot dijak nimam? Včeraj sem bil v kinu in sem mislu kupit dijaško vsopnico, pa sm dal pač kartico ki smo jo dobil v šoli, pa je rekla da more bit takšna kot bančna in da odzadaj limaš nalepkekateri letnik si. zmeden
A zdaj ker moja šola nima takših kartic ne bom mogel nikol kupit kinovstopnice za dijake?

LP

komentiraj s citatom       komentiraj
Raist
Raist
Uprava

Dijaške izkaznice so enotne za vse dijake in mislim, da bi jo morali dobiti vsi dijaki, ne glede na to, katero šolo obiskujejo.
Povprašaj na šoli ali študentskem servisu.

stenyy
stenyy
Turist

za dijaško iskaznico morš dat prošnjo, študentsko pa vsak študent dobi

Zmajci
Zmajci
Priseljenec

stenyy -
za dijaško iskaznico morš dat prošnjo, študentsko pa vsak študent dobi

Dijaška izkaznica se dobi na željo dijaka, ki zanjo tudi plača. V večini primerov se za dijaško izkaznico dijaki ne odločijo ker se marsikomu ne splača. Dijaška izkaznica nudi različne popuste v frizerskih salonih, bazenih itd. Pred leti se dijaške ni splačalo imeti, vendar opažam da je sedaj popustov tudi za dijake vedno več.

HunterMan
HunterMan
Stara sablja

A tak je to, no lepo da smo to razčistil. In kolko je približno cena dijaške kartice, če kdo ve? več kot 20€ ni, ne?

Callisto
Callisto
Priseljenec

HunterMan -
vsak študent se pri blagajni izkaže z študentsko ali dijaško izkaznico, veljavno za tekoče šolsko leto

Zanima me kakšna je ta kartica, saj je jaz kot dijak nimam? Včeraj sem bil v kinu in sem mislu kupit dijaško vsopnico, pa sm dal pač kartico ki smo jo dobil v šoli, pa je rekla da more bit takšna kot bančna in da odzadaj limaš nalepkekateri letnik si. zmeden
A zdaj ker moja šola nima takših kartic ne bom mogel nikol kupit kinovstopnice za dijake?

LP

na keri soli si ti? krohot jezik

HunterMan
HunterMan
Stara sablja

Lavi

matejko
matejko
Stara sablja

ej, dijaško izkaznico je ful komot dobit. Tole preberi: http://www.popust.net/faq.php#1

zala
zala
Priseljenec

šla sem v planet tuš nm, plačam vstopnico, pol pa vidim, da če si študent (kar sem) imaš popust. res hvala osebju, da moraš to sam opazit.

matejko
matejko
Stara sablja

hehe, še dpbrp da znaš čitat. sej ti nemorjo sprot vsega prebrat pomezik

Loxia
Loxia
Legenda

In koliko je popusta, če si študent ali dijak?

Loxia
Loxia
Legenda

Sem že najdla cenik.

Predoklesec
Predoklesec
Priseljenec

Jst bi bul pocennnn krohot

peter123
peter123
Priseljenec

zala -
šla sem v planet tuš nm, plačam vstopnico, pol pa vidim, da če si študent (kar sem) imaš popust. res hvala osebju, da moraš to sam opazit.

Na vratih toalete opaziš napis ali pričakuješ od osebja, da ti ob vstopu v Planet Tuš osebno razloži in pokaže sanitarije?

Letanca
Letanca
Stara sablja

Mene pa nekaj zanima, če se vam zdi to normalno oziroma koliko me stane karta za kino za 13 letnega otroka?

Če pogledamo je redna cena za odraslega 4,20€ oziroma, dopoldanska (do 15. ure) 3,40€

Torej so otroci od 11. leta starosti pa do cca 14. leta starosti, v Planetu Tuš, obravnavani kot odrasle osebe, ker po logiki niso stari vključno do 10 let in niso otroci, niso pa tudi ne dijaki ali študenti, ker še nimajo dijaške ali študentske kartice.

Zelo rad bi dobil odgovor na to vprašanje, ker vem, da se bo (oziroma se je že) zalomilo pri nakupu kart. Ne samo da bi rad dobil odgovor, mene bolj zanima kako mi boste uspeli odgovoriti na to vprašanje . cudo

Raist
Raist
Uprava

Letanca in kakšno zvezo ima to vprašanje s ceno kinovstopnice za študente in dijake? Očitno niso ne študentje, ne dijaki kar pomeni, da vprašanja (vsaj v tej temi) ni. In ker je bilo v tej temi že vse povedano jo seveda tudi zaklepam.

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
igrica-Resnica ali laž?! Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD