TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 - 3 
Seznam področij - Predlogi, pobude in pripombe Za ta forum skrbi: Dorothy
Pice v Planetu Tuš
Zmajci
Zmajci
Priseljenec

Že stokrat sem rekla, da bom nekaj napisala na to temo pa vedno odložim in si rečem, saj se bodo poboljšali. V Planet Tuš pogosto zahajam tudi zaradi pic po kosih. In zadnje čase mi ob vsakem obisku naraste pritisk. Kadar dela na tem oddelku določen delavec (malo manjši) je ponudba pic zelo majhna npr. petek zvečer pa ma 3 kose margarite al pa kake pice ko jo skor nihče ne je. Pol nas pa 10 ljudi čaka na pico pr pultu on ma pa tiste 3 mrzle kose tam gor in če ti je res do pice čakaš tistih 10min da se spomni kaj spečt. Tudi odnos mi ni všeč., Stvar pa je tudi v tem da ta dotični delavec sploh ni na svojem delovnem mestu. Med delovnim časom se nekje sprehaja in čakaš tam kot kak idiot, da se on po 10min spomne da je v službi. Seveda so pice mrzle in v zadnjem času je opazit tudi slabša kvaliteta. Moram povedat, da navedene stvari ne veljajo za vse ki tam delajo. Obstajajo tudi svetle izjeme!
Moj namen ni brezpredmetno tukaj nekaj kritizirat, ampak se mi zdi škoda da bi zaradi enega človeka (delavca) izgubili kar precej stalnih strank. Vedno sem hodila na kos pice v Planet Tuš in samo tja ker sem bila s ponudbo in kvaliteto zelo zadovoljna. Ampak če se bo to nadaljevalo oz. se še stopnjevalo (kar opažam zadnji čas) bom 10x premislila predno bom šla tja.

komentiraj s citatom       komentiraj
Raist
Raist
Uprava

Posredovano pristojni osebi.
Konstruktivna kritika je vedno dobrodošla veselje

Komentar urednika: Popravil škrata ;)
Komentar vpisala .
Zmajci
Zmajci
Priseljenec

Kritik brez prave podlage jaz nikoli ne dajem. krohot Sem čakala, da se je nabralo kar nekaj takih stvari. Nazadnje je bilo to v petek okoli 9.30 ure zjutraj. Čakali smo nekaj časa in najmanj 10min ni bilo nikogar in potem smo se znajdli po svoje afna
Res pa je da se navedene stvari dogajajo vedno pri eni osebi, ki tam dela. Čez ostale nimam nobenih pripomb zaenkrat veselje

Raist
Raist
Uprava

"Iskreno obžalujemo, da je do neprijetnega dogodka prišlo prav v naši poslovalnici. Vaša izkušnja nam je pokazala, da v skrbi za dobro naših kupcev in obiskovalcev ne moremo biti nikoli preveč prijazni ali pozorni. V prihodnje se bomo tako še bolj trudili. Vsaka najmanjša stvar, vsaka malenkost lahko namreč pokvari lepo zamišljen trenutek in prijetno zastavljen dan, ki smo ga želeli zaokrožiti tudi s ponudbo in storitvijo v naši trgovinah. Potrudili se bomo, da se boste pri nas počutili dobro.

Odnosi z javnostmi družbe Engrotuš d.o.o."

Zmajci: Tvoja pripomba je bila vzeta na znanje veselje

Zmajci
Zmajci
Priseljenec

Raist -
"Iskreno obžalujemo, da je do neprijetnega dogodka prišlo prav v naši poslovalnici. Vaša izkušnja nam je pokazala, da v skrbi za dobro naših kupcev in obiskovalcev ne moremo biti nikoli preveč prijazni ali pozorni. V prihodnje se bomo tako še bolj trudili. Vsaka najmanjša stvar, vsaka malenkost lahko namreč pokvari lepo zamišljen trenutek in prijetno zastavljen dan, ki smo ga želeli zaokrožiti tudi s ponudbo in storitvijo v naši trgovinah. Potrudili se bomo, da se boste pri nas počutili dobro.

Odnosi z javnostmi družbe Engrotuš d.o.o."

Zmajci: Tvoja pripomba je bila vzeta na znanje veselje

Moja pripomba ni letela na vodstvo Tuša,ampak na dotičnega zaposlenega. Lepo da ste si vzeli čas in odgovorili. Jaz razumem, da pri tako velikem podjetju vodstvo ne more nadzorovati vseh in niti tega ne pričakujem. Kritika je bila mišlena kot opozorilo, da nekateri pač ne delajo tako kot bi morali. Zdi se mi, da bi bilo škoda izgubiti stranke in ugled zaradi enega človeka.
se vidimo v Tušu na pici afna

Namarie
Namarie
Legenda

Oooo,to pa mislim da vem kateri pizzopek je to. In se popolnoma strinjam! Kadar je njegova izmena,pizze so .... žal, se jih ne splača kupovat,kr so premajhne in premasne.
Res je da se ti s težavo posveti,pa še to ti kos pizze vrže,samo da ne pade na tla.

Zmajci
Zmajci
Priseljenec

Ja on mali s pegami ... veselje
Zdaj se vsaj vidi , da si ne zmišljujem. Sej me to nebi tak motlo, če ne bi šla tolkrat v Tuš sam zarad pice. Sam verjamem, da bo sedaj bolje... vam sporočim krohot

Namarie
Namarie
Legenda

Točno on! Mali blesavi s pegicam.

Polarcek
Polarcek
Turist

HALO FOLK!!! pa dajte no.... verjetno ste ravno kar nekoga spravli ob službo upam da je bil vsaj študent!!! no pa dajte še namesto samo PLANET TUŠ napisat zadi še vsaj mb. ce. al pa nm. ker so namreč 3je. lp

Namarie
Namarie
Legenda

Ah,dej prosim te.... jeza
Ta dotična oseba je študent, in, ne glede ali si ti zaposlen kot redni delavec ali prek študenta,delaj kako treba! jeza

Zakaj bi morala plačat nekaj kaj sploh ni dobro? cudo

Namarie
Namarie
Legenda

Misli se na Planet Tuš v Celju.

Zmajci
Zmajci
Priseljenec

A zdaj če je študent pa ne sme letet iz službe? Js sem tut študentka pa to še ne pomeni, da imam pravico neresno jemati delo. Če misliš delati delaj, drugače bolje da ne delaš. Js se vedno maksimalno potrudim. Ponavadi se jaz nikoli ne pritožujem če pač naletim na slab dan kakega delavca, sam ne more met pa kr naprej slabe dni. Zadnji mesec sem kar pogosto bila v Tušu in si privoščila kos pice in navedeno se je dogajalo vsakič ko je delal dotični. Vedno smo ga čakali po 10min, nikoli ni blo izbire, pice so ble mrzle in male, kvaliteta grozna (zadnjič sem dobla na dnu testa zapečene še grude nerazvalanega testa in moke in pico mastno da mi je kr teklo dol), da o prijaznosti ne govorimo. Tak delavec Planetu Tuš dela le slabo reklamo in je plačan za nekvaliteto in nedelo. Torej se ti smili? Zakaj že? Če bi ti delal iste stvari bi tudi bil odpuščen.

Povedala sem kritiko zaradi enega razloga.. to je še edina pica na kose v Celju ko je vredu...druge se mi sploh ne da kritizirat ker tega niso vredne. In če se še ti pokvarijo, kdo nas bo pa pol razvajal s picami? afna

Zmajci
Zmajci
Priseljenec

Danes sma se zopet s fantom odpravila v Planet Tuš na kos pice in pijačo v Hof-a okoli 20.00. In čakalo naju je presenečenje. Danes sva po dolgem času naletela na drugega picopeka. In moram priznat, da je bila razlika očitna. Pica, postrežba, izbira skratka vse. Privoščila sva si celo "repete" kar za naju ni značilno. Prva pica je bila povprečna druga pa čista 10-tka.(mislim kak je blo to naloženo..jaooo).. afna afna njami Mislim vsaka čast .

Vesela sem da lahko nekoga pohvalim, da ne boste mislili da samo čakam da kdo kaj narobe naredi in lahko to napišem.

Sunai
Sunai
Priseljenec

Zmajci -
Danes sma se zopet s fantom odpravila v Planet Tuš na kos pice in pijačo v Hof-a okoli 20.00. In čakalo naju je presenečenje. Danes sva po dolgem času naletela na drugega picopeka. In moram priznat, da je bila razlika očitna. Pica, postrežba, izbira skratka vse. Privoščila sva si celo "repete" kar za naju ni značilno. Prva pica je bila povprečna druga pa čista 10-tka.(mislim kak je blo to naloženo..jaooo).. afna afna njami Mislim vsaka čast .

Vesela sem da lahko nekoga pohvalim, da ne boste mislili da samo čakam da kdo kaj narobe naredi in lahko to napišem.

ne govort kolk je bla naložena, da ne bojo slučajn normativov zmanjšal...reč sam njamsi pa bo kul.. krohot

Namarie
Namarie
Legenda

Sunai -
ne govort kolk je bla naložena, da ne bojo slučajn normativov zmanjšal...reč sam njamsi pa bo kul.. krohot

Ja!,se strinjam! Ne kliči hudiča! krohot

tine
tine
Stara sablja

ni tak da si lahko naročiš tut vlko pizzo po svojem okusu?

Namarie
Namarie
Legenda

Ja,normalno da si lahko naročiš pizzo. cudo

BlackPuding
BlackPuding
Priseljenec

tine -
ni tak da si lahko naročiš tut vlko pizzo po svojem okusu?

misliš da si sam zbereš, kaj bo gor?

NACE-FACE
NACE-FACE
Stara sablja

ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm je dobra pizza v planet tušu nm aaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Predoklesec
Predoklesec
Priseljenec

ja je dobra ja krohot

1 - 2 - 3 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
igrica-Resnica ali laž?! Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD