TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Predlogi, pobude in pripombe Za ta forum skrbi: Dorothy
Pripomba na Planet Tuš Maribor
mrkrivi
mrkrivi
Turist

Kupil sem dve karti za kino ob 20.50. Vendar sem zamudil predstavo pol ure kar sem ugotovil ob 21.10, ko sem dal karte, da mi jo odtrgajo. Ker nisem želel gledati samo pol filma sem se odloči,l da ga ne grem gledat. Ko se prišel do prodajalke in sem ji problem razložil in rekel če bi mi lahko dala karte za kasnejšo predstavo, ker si te ob 20.50 nisem ogledal, mi je odvrnila da ne more, ker ji nadrejeni to ne dovolijo. Tako sem plačal Planetu Tuš dve karti za film, ki si ga nisem ogledal. Mislim, da bi prodajalka morala brez problema menjati karte in upam, da bodo odgovorni to rešili. Poleg tega še lahko opomnim, da se dostikrat dogaja, da se po začetku predvajanja filma prižgejo luči in dokler ne opozoriš nikogar se navadno tudi ne ugasnejo.

Lep pozdrav

komentiraj s citatom       komentiraj
Letanca
Letanca
Stara sablja

Brez zamere, ampak mislim, da tukaj ni nič narobe in da je prodajalka ravnala prav.... Kdo pa ti je kriv, da si nisi ogledal filma?
Če bi delali vsi tako, potem bi si kupil jaz karto za matinejo, ko je cenejša, pa bi šel gledati film kasneje.. 1x popoldne...

Če kupiš letalsko vozovnico in zamudiš letalo, a misliš, da ti povrnejo denar, ker nisi na letalu bil? krohot krohot krohot

Mislim, da si tukaj pihnil mimo krohot

Obelix
Obelix
Stara sablja

Letanca -
Brez zamere, ampak mislim, da tukaj ni nič narobe in da je prodajalka ravnala prav.... Kdo pa ti je kriv, da si nisi ogledal filma?
Če bi delali vsi tako, potem bi si kupil jaz karto za matinejo, ko je cenejša, pa bi šel gledati film kasneje.. 1x popoldne...

Če kupiš letalsko vozovnico in zamudiš letalo, a misliš, da ti povrnejo denar, ker nisi na letalu bil? krohot krohot krohot

Mislim, da si tukaj pihnil mimo krohot

se strinjam krohot krohot

alkimist20
alkimist20
Turist

how stupid...kaj se bunis sej ni njena krivda da si ti mal tko tko sej ves kaj mislim afna

niceboy
niceboy
Turist

se popolnoma strinjam, zakaj bi ti že morala menjat karto?
povsem logično, da se to ne počne!!!
kaj če je kakšna premiera, kjer so karte razprodane in na koncu 20 ljudi zamudi predstavo in hočejo vsi denar nazaj, jaz pa nisem mogel iti zaradi teh 20 ljudi gledat predstave in bi bil točen,....se pravi da bi Tuš zgubil denar za 20 ljudi!!

piercika
piercika
Stara sablja

Tvoj problem je bil,da si zamudil predstavo, ne njihov, zato tudi ne vem zakaj bi ti morali vrniti denar, sej niso bili oni nič krivi. Bi naj čakali, da ti prideš in potem začeli predvajati film? veselje

celuloza
celuloza
Turist

ej ti !

to je ja tvoj problem! saj oni niso krivi da si ti nisi ogledav filma al kaj pač si šov gledat no!
drugič pa si kupi tako vstopnico al pa se odloči da greš gledat film!!!!!! zmeden

suzi
suzi
Legenda

se strinjam z ostalimi pomezik

Polarcek
Polarcek
Turist

He he he.... zdaj si pa zamislite, kako bi to bilo če na karti nebi pisalo kdaj in v kateri dvorani je predstava jezik veselje zdaj piše pa folk zamudi ... pa ne 3 min. krohot krohot krohot

Frenkii
Frenkii
Turist
01.11.2008 / 14:58

No v glavnem... če sklepam po tvojem času kupljenih kart in prihodu me samo zaskrbi ali je vse vredu s tabo... V glavnem film naj bi se pričel ob 20:50? kar pomeni da je nekje do 10 minut predfilmov in reklam. to pomeni da si zamudil zgolj rečeno 12 minut filma.. in ne pol ure.. zaradi določeni ljudje delate takšno zbrko in se znašate nad ljudi ki delajo tam na blagajni!

Drugič bi se jaz na vašem mestu malo zamislil!

Mustang2142
Mustang2142
Stara sablja
01.11.2008 / 23:00

mrkrivi -
Kupil sem dve karti za kino ob 20.50. Vendar sem zamudil predstavo pol ure kar sem ugotovil ob 21.10, ko sem dal karte, da mi jo odtrgajo. Ker nisem želel gledati samo pol filma sem se odloči,l da ga ne grem gledat. Ko se prišel do prodajalke in sem ji problem razložil in rekel če bi mi lahko dala karte za kasnejšo predstavo, ker si te ob 20.50 nisem ogledal, mi je odvrnila da ne more, ker ji nadrejeni to ne dovolijo. Tako sem plačal Planetu Tuš dve karti za film, ki si ga nisem ogledal. Mislim, da bi prodajalka morala brez problema menjati karte in upam, da bodo odgovorni to rešili. Poleg tega še lahko opomnim, da se dostikrat dogaja, da se po začetku predvajanja filma prižgejo luči in dokler ne opozoriš nikogar se navadno tudi ne ugasnejo.

Lep pozdrav

jaz na tvojem mestu sploh nebi šal razlagat prodajalki, šal bi samo da mi odtrgajo karto in nebi blo problema, sej itak nea gledajo cajta za gdaj si kupo.

tado90
tado90
Priseljenec
02.11.2008 / 10:16

Res ne gledajo. Samo trgajo. Meni je zadnjič preverila, ker sem bil prvič (v KR) in sem jo vprašal koliko časa prej grem lahko v dvorano.

Calipso
Calipso
Turist
02.11.2008 / 10:54

Se strinjam z vsemi ostalimi, da si si čisto sam kriv, če si zamudil predstavo. Na blagajni morajo pa potem poslušat takšne ljudi in se jim opravičevat za njihove napake, ki jim jo one ne morejo popraviti.

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....
Somrak (Twilight) Literatura
Štejmo do 10000 Deponija
KOMENTAR DNEVA