TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 
Seznam področij - Predlogi, pobude in pripombe Za ta forum skrbi: Dorothy
Novoletno okraševanje v oktobru,kje je tu logika?
car
car
Turist

Za sebe nemorem rečt,da sm pretirano veren človek,pa vendar me zmoti dejstvo,da se Planet Tuš okrašuje v novoletno vzdušje dva dni pred dnevom mrtvih.
Vsi vemo,da je to pač komercialna poteza,ker pač Tuš živi od prodaje raznoraznih artiklov ter storitev, pa da so to storili že vrjetno vsi centri v sosečini.ampak kje je tu logika,da ti za prvega novembra iz stropa visijo smrekove vejice z rdečimi mašelcami,novoletnimi kroglcami in snežinkami,na streho pa pleza on rdeč debeluh od Cocacole!!!
Lahko bi počakali da mine vsaj dan spomina na mrtve,če ne že na December. zmeden jok

Komentar urednika: Popravil capse v naslovu.
Komentar vpisala .
komentiraj s citatom       komentiraj
cunami
cunami
Stara sablja

No ja...je res čudn...

Sicer pa skladno z zakonom o Veselem Martinu, Miklavžu, Božičku, Dedku Mrazu in ostalimi alkoholnimi prazniki, bi bilo najbolš da je okrašen cel let, da se ne rabmo matrat pa vsak let za vsak dre.... okrašvat!

Loxia
Loxia
Legenda

Mene to tudi moti, da prezgodaj okrašujejo, sam sej je že vsepovsod tak...

Klepetuljica
Klepetuljica
Turist

Ej si mi ravno temo odnesu spred nosa krohot
Sem hotla že prvi dan napisat pa se mi ni dalo....
Ja se popolnoma strinjam stabo...(mogoče bi moral obstajat zakon,ki bi prepovedoval novoletno tematiko pred decembrom? pomezik ) Kakorkoli že misllim da je tole preveč, ker decembra niti blizu, pa je že vse postavljeno tak kot da bo jutr nov let... mene zanima zakaj so se odločli z atak korak, pa naj spomnim da je bilo lani isto...

Letanca
Letanca
Stara sablja

Vso to vaše jamranje glede okraševanja je nesmiselno.
Razlogi:
- dandanes je komercializacija tako pomembna, da je važno da si prvi in ne drugi,
- ljudje so vedno bolj razvajeni in vsi odlašajo na zadnji trenutek za nakupe v kolikor jih želijo napraviti,
- kljub "prehitremu" okraševanju še zmeraj kak starš pozabi na majhno željo svojega otroka (pustimo sedaj tiste, ki ne morejo kupiti), potem pa... joj, čisto sem pozabil da je že tako blizu božič, novo leto ali karkoli pač...

Zanima me, koliko ljudi razmišlja o adventnih venčkih? Želijo jih imeti ampak spomnijo se pa še nekateri še po prvem adventu, da bi bilo dobro imeti nekaj na vratih ali pa na mizi.

suzi
suzi
Legenda

kakorkoli,okraševanje je res absolutno prehitro. jok
potem, ko so prazniki dejansko pred vrati, ta pravega vzdušja ni več. kako pa naj bo božično razpoloženje ta pravo, če že dva meseca prej povsod vidiš božičke , pa jelke, pa lučke?!?!? zmeden jok

ne vem. brezveze,res.

slowenka
slowenka
Stara sablja

..se strinjam ..fuul prehitr je vse skup to...pol tam okol novga leta se že vseh teh okraskov navadmo ....namest da bi blo takrat neki na nov pa lepo, pa ne mislim sam za trgovine tut mesta so vsa okrašena prehit...vsaj smrekce se nej postavljajo takrat ko se morjo:d

Guga
Guga
Legenda

Katastrofa. Kdaj se bodo spomnili okrasiti avgusta?

ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

oktobra je že vse v znamenju božiča,januarja bo pa vse že z jajci in zajci okrašeno. kam to pelje zmeden

Guga
Guga
Legenda

Sej pravim, smrekco avgusta!!!

Sasy_23
Sasy_23
Turist

ja torej če je dan mrtvih ne sme bit nix okrašeno ej si butl majkemi

Raist
Raist
Uprava

Sasy mislis, da si sposoben napisati kak komentar, brez da bi nekoga žalil? zmeden

Sasy_23
Sasy_23
Turist

pa če me razkuri to da si razburjajo za take stvari pa nisi nix kaj bolši res je tak za tisti primer o isto osmerjenih vem kak je da se sami nena znajo obnašat res ker sn sam doživel da mi je tista oseba ki hodi v restavracijo rekla tudi nekaj kaj je mene užalilo
veselje

Raist
Raist
Uprava

Sasy potem se to razreši takoj na licu mesta, pa po možnosti brez nekih žaljivih besed, a ne? veselje V končni fazi je tisti, ki se ne spusti na žaljenje boljša oseba, kaj praviš? pomezik Enivej, tle se ne žalimo kr tko povprek, prav?

Sasy_23
Sasy_23
Turist

jaz delam v restavraciji tuš na studencih kot študent kaj bi naj naredo če ti reče kdo nekaj takega kot je reko meni kaj bi vi naredli

Guga
Guga
Legenda

Enivej, ste že pospravil jelko in ostale okraske?

belanna
belanna
Legenda

Verjetno čez vikend, takole med tednom mi ne znese.

leonski1
leonski1
Turist

nO meni se zdi lepo da malo prej okrasijo (temu se pravi marketoing) vau vau vau jezik jezik

tado90
tado90
Priseljenec

Se je že začelo. Na radiu nekdo vrti reklamo-prihaja veseli december, rezervirajte si mizo za silvestrsko noč. Ja to je kapital. Nil drugega. In zgleda, da se vsi že bojijo, kdo bo prvi.

Raist
Raist
Uprava

Če že oživljamo prastare teme, moram reči, da sem vedno preklinjal vse trgovce tega sveta, ker so pač vedno hitreje začeli s tem božično-novoletnim pompom in s tem odvzeli malo čara samemu decembru, dokler nisem prišel do precej šokantnega odkritja, namreč ogromno ljudi že pomladi/poleti začenja z rezervacijami za smučarijo/silvestrovanja/etc... se pravi a nismo morda mi (potrošniki) tisti, ki silimo trgovce v rano oglaševanje? Vredno razmisleka po moje...

1 - 2 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....
Somrak (Twilight) Literatura