TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 - 3 
Seznam področij - Deponija Za ta forum skrbi: Dorothy
risanke
mirchy
mirchy
Stara sablja

a sploh še kdo gleda risanke? se spomnite starih dobrih smrkcov, biskvitkov, letečih medvedkov... srcek
kaj pa menite o novih risankah? zmeden
men so nekatere čist mimo, ker se sam neki tepejo, strelajo, ubijajo jok .. to ni primerno za otroke hmmm
no da slišim komentarje

komentiraj s citatom       komentiraj
Raist
Raist
Uprava

Hmmm...

A je to...
Gustav...

To so ble riasnke :D

laki
laki
Stara sablja

Tom in jery Bogi tom je zmeri tepen jok . Modri dirkač Pa toro in pončo Pa še in še krohot Ja risanke so supir zadeva škoda da jih premal vrtijo srcek
Čavči

Guga
Guga
Legenda

Moja najljubša je bila Hrabri Mišek.

Danes pa je večina risank s slabim scenarijem in slabo risbo. Res mi ni, da bi gledala. Risanke, kupljene na naših TV-jih so pod kritiko. Všeč mi je bil Dexter's laboratory in Samuraj Jack. Dokler niso spretiraval in razvlekl, da je bilo že čist brez veze. Zelo kul pa so bili Time Squad. Pa še celo enčink poučni. In z dobro mero satire. Vse na Cartoonu, seveda.

maserka
maserka
Staroselec

Jp dandanašnje risanke so polne nasilja in vsega hudega ... kje so risanke ki sem jih gledala v mladosti? Kot so bli smrkci,biskviki,leteči medvedki,žak - mak in pak, tom & jerry,šolenjčki, palček david, modri dirkač, bojan, a je to, lolek in bolek, mupetki, krtek, kalimero,la linea, kolca mož, pojoča travica,hrabri mišek, bananajam, ostržek,pingu,cel kup disnijevih risank, ..... pa še bi lahk naštevala ... ja to so bli časi

BigBaby
BigBaby
Stara sablja

tiste risanke ko so ble včasih so ble kul.
te zdej pa sploh niso več.
sm bla zadnič na obisku pri enih ko majo 2 mala otroka...pa sm gledala mal tv. in je biu na sporedu ravn ringa raja.

sploh no comment. jeza čist mim skor vse.
če so 2,3 risanke ble ok...je že to velik.

in ja, res je. same neke strelske še devajo. vedn več nasilja.pol se pa čudijo zaka se ''družba'' tak hitr spreminja in postaja vedn slapša?

ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

Raist -
Hmmm...

A je to...
Gustav...

To so ble riasnke :D

Ja,ja pa Smrkci,Biskvitki-to so ble lepe risanke,ne pa pokemoni pa digimoni pa kaj js vem kaj še vse.To je samo nasilje.V moji mladosti je edino nasilje v risankah delal Gargamel nad smrkci. krohot krohot krohot

BigBaby
BigBaby
Stara sablja

aaaa in ravn zdele je po tv peter pan =D krohot krohot

mirchy
mirchy
Stara sablja

maserka -
Jp dandanašnje risanke so polne nasilja in vsega hudega ... kje so risanke ki sem jih gledala v mladosti? Kot so bli smrkci,biskviki,leteči medvedki,žak - mak in pak, tom & jerry,šolenjčki, palček david, modri dirkač, bojan, a je to, lolek in bolek, mupetki, krtek, kalimero,la linea, kolca mož, pojoča travica,hrabri mišek, bananajam, ostržek,pingu,cel kup disnijevih risank, ..... pa še bi lahk naštevala ... ja to so bli časi

jaaa... to so ble lepe risanke...mmmmm... srcek no jst sem zdele naročila cel komplet dvd-jev smrkci ..komi čakam da jih dobim. jih bom spravla za svoje otroke hmmm , da bojo vidli kaj so risanke jezik krohot

mirchy
mirchy
Stara sablja

BigBaby -
aaaa in ravn zdele je po tv peter pan =D krohot krohot

sam a ni ob pol devetih zvečer prekasno za risanke( peter pan)...vsaj glede otrok mislim..nekateri grejo že ob pol osmih pančkat ..takoj po sodobnih "risankah" pomezik

ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

mirchy -
sam a ni ob pol devetih zvečer prekasno za risanke( peter pan)...vsaj glede otrok mislim..nekateri grejo že ob pol osmih pančkat ..takoj po sodobnih "risankah" pomezik

Moj sin ga je gledal, ker v nedeljo lahko malo dlje spi,saj ni šole.Nedeljske risanke pa sam pravi da mu niso všeč. Zdej mu kupujem smrkce in je ful navdušen. vau Še js jih pogledam. rdecica

SlatkaMala
SlatkaMala
Priseljenec

smrkci so bli najbolši.... srcek afna

Namarie
Namarie
Legenda

Meni najlepša Disneyeva risanka - Beauty and the Beast,potem Robin Hood in Sneguljčica.
Od ta kratkih pa so na prvem mestu Tom and Jerry,potem Smrkci,Bipsiči,pa tisti mušketirji in osel in leteča preproga (a se kdo spomne te risanke?),Pončo in Toro,Garfield.

Na Cartoonu pa rada pogledam Dexterja,J.Brava,Imagionary friends (nekaj takega), Ed,Edd and Eddy.
In Scooby Doo.(where are you...we have some work to do now)

ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

SlatkaMala -
smrkci so bli najbolši.... srcek afna

ja se strinjam

Raist
Raist
Uprava

Kaj pa barbapapa? veselje
Pa Bojan?

mirchy
mirchy
Stara sablja

Raist -
Kaj pa barbapapa? veselje
Pa Bojan?

ja sej bojana so še lani vrteli na tv slo, barbapapa pa ne vem kaj je zmeden

Raist
Raist
Uprava

mirchy -
ja sej bojana so še lani vrteli na tv slo, barbapapa pa ne vem kaj je zmeden

Barbapapa so bile ene take hecne... hmmm... ma ne morm rečt žvalce, bolj bitja ki so obliko spreminjala kakor so htela... v velike noge, roke, žoge, pravzaprav kar so rabili... zlo kjut pa za otroke veselje

hecno.

maserka
maserka
Staroselec

Raist -
Barbapapa so bile ene take hecne... hmmm... ma ne morm rečt žvalce, bolj bitja ki so obliko spreminjala kakor so htela... v velike noge, roke, žoge, pravzaprav kar so rabili... zlo kjut pa za otroke veselje

hecno.

Ja barbapapa .. .fajn risanka .. še vedno mam eno plišasto rdećo barbapapo doma rdecica

Namarie
Namarie
Legenda

Kdo se spomne Bananaman-a?

mirchy
mirchy
Stara sablja

banananjama se pa spomnem pomezik

1 - 2 - 3 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD