TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Promenada Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
letom primerno...
nena
nena
Turist

...obnašanje

torej, kaj je ali ni primerno. Je "saturday night fever" rezervirana za starejše mladoletnike, ali v to kategorijo spada(mo) tudi mladi po srcu...?

komentiraj s citatom       komentiraj
Raist
Raist
Uprava

Saturday night fever je pomoje predvsem domena tistih, ki to morajo se izziveti pomezik

Biti mlad po srcu ne pomeni, da te mora pod nujno grabiti volja po neskoncnem zuranju... Vsaj po moje no...

nena
nena
Turist

hja...

nekako med vrsticami berem, da je torej zabava rezervirana za mladino, mi (beri: mladi po srcu) pa naj ostanemo doma in si najdemo kak hobi kot npr. kvačkanje ali zbiranje znamk. Res pa je, da smo ljudje različni in nekateri pač ne bomo nikoli odrasli niti se pustili dati v kalup. Tisti pa, ki jim to odgovarja, pa vsekakor naj ležijo na kavču in pozorno spremljajo BB ob grizljanju kokic. Vsak si zabavo predstavlja drugače. Kaj je primerno in kaj ne, je bilo zgolj retorično vprašanje, moje mnenje je že izoblikovano in prav požvižgam se na to, kaj si mislijo ostali. Torej, vseeno mi je za leta, vročica sobotne noči se tiče tudi mene...

Raist
Raist
Uprava

Narobe beres, ce se ti zura se ti pac zura. Vsakomur svoje veselje

Preziveti zeljo po neskoncnem zuranju pa po moje res nima nikakrsne veze z nobenim kalupon in vsak, ki ga ne grabi saturday night fever se ne poseda nujno na kavcu in gleda BB. Ne zamenjuj izzivetosti z apatijo. Ce se ti pri doloceni starosti ne spremeni fokus potem je to vsaj malo cudno, pod pogojem, da si bil normalno socializiran najstnik/student.

In mimogrede, ce bi ti bilo tako zelo vseeno, potem ne bi sprasevala. Je nekdo zaplaval v manjso krizo, ko je prisel na party in se pocutil kot biblijski lik?

Guga
Guga
Legenda

@ nena: Ne bit tulk huda, pa pejt žurat, če se ti žura. Ne komplicirat.

nena
nena
Turist

ha, ha...

narobe si razumel...sploh pa pri svojih letih nimam vonja po cipresah, absolutno tudi hodim ven in se pač zabavamo po svoje...tudi dan mladosti je bil bombastičen na celjskem bowlingu...zanimalo me je pač kako ostali vidijo mene in meni enake (ne več najstnike), ki se znamo zabavat bolj kot vsi ostali skupaj in nas mora osebje ob prižganih lučeh vljudno naprošati naj zapustimo prizorišče zabave...

Raist
Raist
Uprava

Ce bi imela pa pri "svojih letih" vonj po cipresah bi se pa ze sam zasekiral

Mislim, da samo ti insinuiras, da si "stara" kar (ce tvoja zapisana leta drzijo) niti priblizno ni res... aja, da se ti zura? Ja pa zuraj, kdo ti brani veselje

Meni osebno se ne da vec zapirati lokalov, mi je ze passe in se veliko raje spokam prej domov ali komorkoli ze, pa tudi ven se odpravim redko (redkeje), ampak kot ze receno... vsakomur svoje veselje

darka
darka
Turist

Raist -

Ce bi imela pa pri "svojih letih" vonj po cipresah bi se pa ze sam zasekiral

Mislim, da samo ti insinuiras, da si "stara" kar (ce tvoja zapisana leta drzijo) niti priblizno ni res... aja, da se ti zura? Ja pa zuraj, kdo ti brani veselje

Meni osebno se ne da vec zapirati lokalov, mi je ze passe in se veliko raje spokam prej domov ali komorkoli ze, pa tudi ven se odpravim redko (redkeje), ampak kot ze receno... vsakomur svoje veselje

tudi jaz in veliko ljudi se sprašuje, kje so starejše generacije, da jih ni več njih in toliko videt zunaj, žurat. tudi jaz to pogrešam, da žuram z vrstniki.

nekaj let nazaj sem tudi jaz šla čez fazo, da so sami 10 let mlajši okoli mene. no sčasoma se človek tudi tega navadi, sprejme, se prilagodi in nato tudi uživa, ker sprejme situacijo.

tak da po moje ni boljšega, kot pa videt osebo v katerihkoli letih, ki je sproščen, odprt, željan zabave, akcije, plesa in petja. čim več takih, ker zabava osvobaja telo in zadrtosti. aja, pa čim bolj trezno, ni mus se ga napit do konca.

pa sej mi starejši že vemo, kje imamo mejo, je tak? pomezik

snezko
snezko
Turist
09.11.2008 / 19:35

hehe - john travolta rulz.

bozotic
bozotic
Turist
09.11.2008 / 23:24

Raist in Darka, vidva me pa res postavljata v nekam cuden polozaj. Ce zapisana leta drzijo, smo nekje tam tam; vidva pa zvenita, kot da sta ze zdavnaj pustila mladost za sabo. Ja no, lepo prosim... Saj se meni tudi bolj ne zura vec kot ja, pa vseeno se mi zdi, da sem se po letih mlad, ne samo po srcu.

Je pa res, kar se tice zurk, vsakemu svoje. Ce ti (za)pase, zakaj pa ne. Sem pa v zadnjem casu odkril, da se imam veliko bolje, ce sem na zurki / za zurko malo bolj zadrzan, pa potem naslednji dan toliko bolj pri sebi in brez neprijetnih posledic. Mi vikend (recimo, da se takrat vec dogaja) veliko vec da, ce uzivam dva dni in ne le en vecer.

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
igrica-Resnica ali laž?! Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD