TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Promenada Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Prva ljubezen
laki
laki
Stara sablja

Kaj Pravite na prvo ljubezen srcek a ni to čudovito rdecica
Jaz se velikokrat spomnim nanjo pa čeprav sma oba srečno poročena vau mislim z drugim partnerjem jok

komentiraj s citatom       komentiraj
belanna
belanna
Legenda

Raje ne bom nič rekla, da ne bom zvenela hudo za časom pomezik

snjuchika
snjuchika
Priseljenec

moja prva ljubezen trenutno traja in bova v kratkem vstopila v 10 mesec skupnih odnosov. vem da se v primerjavi z drugimi nemorem hvalit ampak, saj ste vi vprašal.

Loxia
Loxia
Legenda

Ja, se mi zdi, da je prva ljubezen res nekaj posebnega. Mislim, da nikoli ne čutiš enako kot prvič.

pikapolonica
pikapolonica
Stara sablja

Ja prva ljubezen je res nekaj najlepšega in take ne doživiš nikoli več.

No ponavadi prva ljubezen ni večna in se s tem partnerjem razideš prej ali slej, tako da potlej pa pride druga ljubezen, ki je prav tako lepa ampak vseeno ni tako lepa kot prva.

Raist
Raist
Uprava

Hmmm, a ni mogoce mal idealizirana ta prva ljubezen? Pa ljudje pravijo kako ne bojo nikoli pozabili pa ne vem kaj se vse...

Ja, osebe s katero si bil mogoce res ne... tezko pa verjamem vsem tistim, ki 20 ali pa 30 let kasneje trdijo da se spomnijo kako so cutili takrat... jaz osebno vem, da se niti priblizno ne morem odlociti kaj sploh "prva ljubezen" je.

Mi lahko kdo malo bolj natancno opredeli kaj se skriva za tem pojmom? Tista krhka otroska zaljubljenost v sosolko/sosedo/hcerko druzinskih prjateljev...? Nestanovitna srednjesolska zadeva z xy decvo s katero sta uporabljala besede "vecno" "za vedno" ipd vse skupaj je pa trajalo 1 teden, 1 mesec (4 leta v koncni fazi, saj ni razlike...)? Kaj je t.i. prva ljubezen?

Loxia
Loxia
Legenda

Po moje je čist odvisno od posameznika kaj si tukaj predstavlja.... Jaz nisem pod svojo prvo ljubezen štela tisto, ko si bil samo neki zaljubljen, ampak svojo prvo zvezo, ker šele takrat vidiš, kako si res lahko zaljubljen

Minna
Minna
Priseljenec

Mislim da pod "prva ljubezen" večina razume prvo pravo strast. To pa sigurno vsak doživi. Metuljčki v trebuhu in prvo zbližanje. Vse življenje misliš, da imaš vse pod kontrolo, v nekem trenutku pa se več ne prepoznaš.

Ljubezen pa je druge vrste vznesenost. Marsikdo je ne doživi. Je premo sorazmerna strasti, ker se sčasoma še poglablja. Skupno s strastjo ima ljubezen samo to, da ti je prav malo mar, kaj se okoli tebe dogaja

Raist
Raist
Uprava

Ljubezen mislis, da je premosorazmerna strasti? Zanimivo...

To pa mislim, da ni vedno tako... oz vcasih imam celo obcutek, da je bolj obratnosorazmerno vseskupaj...

Minna
Minna
Priseljenec

Raist -

Ljubezen mislis, da je premosorazmerna strasti? Zanimivo...

To pa mislim, da ni vedno tako... oz vcasih imam celo obcutek, da je bolj obratnosorazmerno vseskupaj...

Razloži kaj misliš s tem

laki
laki
Stara sablja

Oprosti Rajst men se zdi da ti nisi bil nikoli zaljubljen ker še nisi zgleda srečal taprave osebe

Klea
Klea
Turist
11.11.2008 / 16:05

Moja prva ljubezen še kar traja in teče že tretje leto odkar sva skupaj.Luštno je ni kej

bozotic
bozotic
Turist
11.11.2008 / 23:31

laki -

Oprosti Rajst men se zdi da ti nisi bil nikoli zaljubljen ker še nisi zgleda srečal taprave osebe

Ja, no, saj je verjetno internetni geek, kako pa naj bo zaljubljen. Verjetno zaradi neta in tegale foruma (Bog ve na kolikerih je se moderator ali admin) nima nobene motivacije in casa za dekleta (op. oz. partnerja, dandanasnji ni vec tako crnobelo vse skupaj). :P

Pa brez zamere. :D

Raist
Raist
Uprava
12.11.2008 / 10:37

Uhjej, tole že pa toliko smrdi po stereotipiziranju, da sploh ne vem če bi še rekel kaj (sori, mal me smeh daje hehe).

Ma pa dajmo vseeno:

Laki - hahaha, zaradi tega, ker sem bil priča upadu strasti skozi čas (pri sebi, drugih, vseeno...) imaš ti občutek, da jaz nea sem bil zaljubljen sploh v življenju? Hmmm, bi bil pa res uboga para brez življenja, če bi temu bilo tako...

Bozotic - glede na tvoj pristop k ogledu filmov ipd. bi prej rekel, da si ti ena noliferska živalca, ki nima časa ničesar doživet. Nas geekije pa kar na miru pusti, ker v nasprotju s stereotipi dejansko poznamo tus, hrano izven menija hallo pizze, veliko plavo sobo, relativno normalno socialno interakcijo, začuda srečujemo ljudi in se na splošno imamo precej kul (in sitni ratamo šele takrat, ko se najdejo ljudje, ki ne izkazujejo nekega življenja in hočejo taiste vedenjske vzorce podtakniti/pripisati še nam). No seveda, brez zamere dragi cinefil. Hehehehe.

bozotic
bozotic
Turist
12.11.2008 / 13:45

Raist:"da si ti ena noliferska živalca"
ROFLMAO

Hehe, lep naziv, takoj vzamem!

Raist
Raist
Uprava