TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 
Seznam področij - Promenada Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Se na promenadi lahko razkazujemo? :)
Pikica
Pikica
Priseljenec

Promenada naceloma namiguje na dolge sprehode v najlepsih cotkah a ne? pomezik

komentiraj s citatom       komentiraj
Kafetek
Kafetek
Turist

Iz tvojih ust v bozja usesa...

sam prizanesi nam, tistik ki sam gledajo... to je cist tam kot da bi psi na verigi ( sestradanem psu) kazal socen zrezek... rdecica

Letanca
Letanca
Stara sablja

Jaz osebno na promenadi najdem čas za sprehod in kakšno pijačo. Ljudje, ki se pa kažejo v najnovejšem look-u so pa smešni in ob pitju pijače pravi material za posmehe (nekateri ne vedo niti kako smešno izgledajo s svojo top modo) veselje

Pikica
Pikica
Priseljenec

Letanca -
Jaz osebno na promenadi najdem čas za sprehod in kakšno pijačo. Ljudje, ki se pa kažejo v najnovejšem look-u so pa smešni in ob pitju pijače pravi material za posmehe (nekateri ne vedo niti kako smešno izgledajo s svojo top modo) veselje

Eh! Se nekdo, ki misli, da če sem pa lepo oblečena sem pa avtomatsko kokoš! jok

Letanca
Letanca
Stara sablja

Pikica, se pardoniram, ampak tako je bilo za razumeti rdecica

No vsekakor pa je odgovor na tvoje vprašanje teme: DA (vprašanje pa je kako se razkazujemo veselje )

Pikica
Pikica
Priseljenec

Letanca -
Pikica, se pardoniram, ampak tako je bilo za razumeti rdecica

No vsekakor pa je odgovor na tvoje vprašanje teme: DA (vprašanje pa je kako se razkazujemo veselje )

Nč skrbet, sej se sam zabavamo pomezik

Me pa zanima, kako bi lahko dobila kakšno lepšo oblekico ali kaj podobnega, bi kar popestrilo dogajanje a ne?

stasy
stasy
Priseljenec

na promendai se pije pijačke u najlepših cunjcah pomezik

-Pika-
-Pika-
Stara sablja

Meni je všeč, ker se lahko ob opazovanju ljudi dobro nasmejim! krohot

nelit
nelit
Turist

Meni je pa všeč če dobre bejbe furajo male oblekce. afna

-Maychyka-
-Maychyka-
Turist

No jaz se načeloma nea razkazujem....razen če rem s kolegicami pa se na ves glas smejimo krohot ...ne pa da bi zaj hotla se izpostavljati...tisti ko pa se.....naj se...jaz jih nea pogledam....naj se sami odločijo ali se al pa ne....mi je čisto vseeno hmmm ...no to je moje mnenje... vau Lp veselje

l4rcyk4
l4rcyk4
Priseljenec

Hmmm...čedna dekleta ki furajo z malimi oblekicami? Nekoliko znano... Dosti vidiš tega po mestu že zdaj..počakaj na poletje...vsakodnevna promenada celjank po mestnih ulicah jezik Ti samo sediš in gledaš... vau krohot

IrchY
IrchY
Turist

no kar se mene tiče se ne razkazujem,kr mislim da prtomenada ni za to ...če se pa vi pa jas newem sam meni je to čist mim

l4rcyk4
l4rcyk4
Priseljenec

Tudi jaz osebno se ne razkazujem no ...Mam dosti pametnejšega dela za počet. rdecica

Big_Joe
Big_Joe
Priseljenec

v trenirko pa konc krohot

anch
anch
Priseljenec

js pa pravm, naj vsak počne kar mu paše vau -- pač eni/ene se radi razkazujejo (js sicer tukej ne sodim), drugi radi gledajo pa tercijaljo, tretji se pa pač pridejo met fajn s kolegi in jih briga za ostale veselje

suzi
suzi
Legenda

anch -
js pa pravm, naj vsak počne kar mu paše vau -- pač eni/ene se radi razkazujejo (js sicer tukej ne sodim), drugi radi gledajo pa tercijaljo, tretji se pa pač pridejo met fajn s kolegi in jih briga za ostale veselje

se popolnoma strinjam s tabo. veselje

urska12
urska12
Priseljenec

hmmm hmmm hmmm mHm po resnici povedano nevem kaj je promenada....... krohot krohot krohot krohot

anch
anch
Priseljenec

suzi -
se popolnoma strinjam s tabo. veselje

hvala suzi veselje

tashee
tashee
Stara sablja

ja da se nekdo razkazuje tudi ni prav.. zamislite si dan pride tja mama z otrokom pa vidi punco napol nago??!?! #&!

tjasika_
tjasika_
Priseljenec

Meni osebno je bilo včasih kar mal bedno it kamorkol ven, ker je vedno nastal isti problem: ''KAJ OBLEČTI??'' pa ne zarad same sebe, ampak vedno so se našle oči ki se za tabo obračajo in si ob pogledu nate mislijo vse prej kot pa kaj dobrega. samo šinfanje!!! če sem oblekla trenerko si je folk mislu kak grem lahko taka od doma, če sem se oblekla ''fency'' so si beybe mislile da sem zafnana in da se nastaulam tipam (čeprau sem mela svojga fanta ob sebi), če sem se oblekla preprosto je biu spet kak komentar in tako naprej, in mislim da ta problem družbe poznamo vsi. Pač čez čas so me takšne stvari nehale motit in oblečem kar pač potegnem iz omare nevoščljivim ppogledom pa se samo zadovoljno smejim krohot
Drugače pa družbe v fency lokalčkih k se ga napijejo veselje no ja... itak da so smešne na pogled, tudi jaz se jim večkrat nasmejim, sam potem raje ne komentiram dalje, ker vem da se zna narediti da bom naslednji teden z mojo družbo jaz v istem lokalu in v istem stanju rdecica

1 - 2 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....
Somrak (Twilight) Literatura