TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 - 3 
Seznam področij - Promenada Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
nudistične plaže
tina12
tina12
Priseljenec

obiskujete nudistične plaže?

kak se vam zdi

komentiraj s citatom       komentiraj
Loxia
Loxia
Legenda

Ne pomezik .

ja, komu paše naj gre.....

ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

Ni šans.Tam je polno starih atekov in starih mamik,ki imajo svoje premoženje tam nekje pri kolenih. Tud če greš sam mimo ne morš ostat resn pa lahk še tk spoštuješ starejše. krohot krohot krohot krohot

tompol
tompol
Priseljenec

Vsak se naj odloči kaj mu paše. Če človek ni preveč sramežljiv je debest iti na nudistično plažo, pa ne zato, da bi bil zdaj pokvarjen. Človek se počuti svobodnega, ne pa ujet v mokrih kopalkah. No včasih imaš tudi kaj za videt, je pa predvsem zdravo, pa še celem telesu si enako rjav.

suzi
suzi
Legenda

absolutno podpiram tiste,ki imajo tolk korajže,pa grejo. jz moram priznat,da je nimam rdecica

maserka
maserka
Staroselec

zgoraj brez vedno ... za nudista mi pa ni ..razn na kaki samotni plaži ... pomezik

laki
laki
Stara sablja

tina12 -
obiskujete nudistične plaže?

kak se vam zdi

Ja jih obiskujem in je prav fino ker te nič ne otesnjuje ! Drugače je pa tako vsak v sebi ve kam naj gre:Mislim pa da so minili časi ko si moral na plaži biti oblečen od kolenov do vrati. srcek

Guga
Guga
Legenda

Meni plaže na sploh ne znesejo, kaj šele nudistična. Itak bi iskala debelo senco. veselje

laki
laki
Stara sablja

Ja sej mas plaže na ktirih je veliko dreves in grmičevja tako da lahko najde vsak svojo senco rdecica

Raist
Raist
Uprava

Hm, nudizem in vse to - jaja, ampak zakaj bi za to moral iti na plažo z vsemi ostalimi? Kaj pa manjka simpatični divji plaži, kjer si samo z boljšo polovico in cotke pač odletijo ker so nepotrebne in to je to? Brez faktorja druženja z ostalimi "nagci"? veselje

laki
laki
Stara sablja

Veš to kar ti pišeš je za dva čisto sveže zaljubljena ki si želita biti skupaj kot eno.
Nudistična plaža paje način življenja če me prav razumeš.
Na kratko nudisti - nagci - po domače preživijo skoraj vsak prosti čas" brez oblek-slog življenja za nekoga nepojmljivo - ikvizicija.

Ko enkrat postqaneš nodist si nudist za vse življenje. rdecica

laki
laki
Stara sablja

ni več se ne dogaja so že dopusti mimo #&!

ZASPANKA
ZASPANKA
Staroselec

Ja sam plaže so pa še vedno polne nudistov vau

tjasika_
tjasika_
Priseljenec

svaka čast nudistom, sam mene je pa presram da bi se tam kar brez vsega po plaži sprehajala , že zgoraj brez mi je včasih neprijetno negotov pol se pa večkrat najde tut kak folk k se oblečen prismuka na nudistično plažo, samo da se lahko učke napase in se folki smeji v fris če ni dost popolen cudo tega full ne prenesem #&!

Storm
Storm
Legenda

Res svaka jim čast...men bi blo tut full nerodn čist gola bit, sončim se samo zgoraj brez, pa še za tist sem kr neki časa pogum zbirala krohot

Loxia
Loxia
Legenda

Ja, meni se niti zgoraj brez ne rata rdecica

laki
laki
Stara sablja

Ja vidve sej ni tko hudo rdecica Kaj pa ko ste bile male pa ste lolale v pesek pa vam ni bilo nič nerodno A. srcek Mislim alo saj smo vsi nagi prišli na svet #&! Upam samo da ne boste zamirili,ker sem vama takle na hiter odpiso lahko pa kaj več če želite. vau afna zmeden cudo

rocco123
rocco123
Uprava

Po drugi strani pa v petletne punčke nobeden ne zija in jih na glas ogovarja. Vsaj ne brez da bi imel potem opravka s policijo.

Mislim, da ni čisto isto.

Loxia
Loxia
Legenda

rocco123 -
Po drugi strani pa v petletne punčke nobeden ne zija in jih na glas ogovarja. Vsaj ne brez da bi imel potem opravka s policijo.

Mislim, da ni čisto isto.

Se strinjam.

laki
laki
Stara sablja

Kek sta pa vidva zdej na policijo pršla? #&!
Če pa mislta de sta taka anglčka mi pa pokažta enga čist brez vsakršne hibe na sebi rdecica ko pa takiga najdeš tek pa lahka komentira o tebi a si lep ali ne +tega pa še tole ni use zunnja lepota ki je hitro minljiva ampak je ša kakšna druga tudi #&! prosim da se ne ozirata na vsak čvek #&! Pa to si zapomnita tisti ki najbolj obirajo so njgrši afna ,pa če ne vrjameta se enkrat vzemita an! jeza

Pa brez zamire čavči jezik

1 - 2 - 3 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....