TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 
Seznam področij - Lunapark Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Nagradna igra - Katera je prava
Raist
Raist
Uprava

Hja, Dorothy hodi po svetu in išče najboljše za nas (vas) in posledično imava spet na voljo vstopnice za premiero filma Katera je prava , ki bo v vseh Planetih Tuš 9.4.2008 ob 19. uri. veselje

Da pa ne bo prelahko imava za vas spet (seveda hehehe) nalogico pomezik

Želiva, da nama poveste katera oz kateri je za vas taprava/tapravi? Kaj je za vas tisto "certain something"? Za zadovoljiv odgovor prejmete seveda dve vstopnici za omenjeno premiero.

Primer iz dnevnika Žurnal, ki je podobno stvar spraševal Borisa Cavazzo:

Kakšna je prava ženska?

Žensko najprej pogledam v oči. V očeh namreč lahko prebereš vse. Tudi če zavajajo je vseeno. Ene oči so popolnoma mrtve, druge so nagajive, tretje globlje. Iz oči pa se počasi seliš na druge dele telesa, ker so vseeno pomembni vsi deli. Karakterno pa mora biti prava ženska odštekana, ker sem tudi jaz odštekan. Mora biti umetniško divja.

- Boris Cavazza, igralec

(Posebna priloga Žurnala Moja, petek 7. marec 2008 stran: 6)

komentiraj s citatom       komentiraj
doris
doris
Legenda

Našla original

Moram priznati, da sem nekaj časa nazaj podlegla tisti "ljubezni na prvi pogled" in dolgo vztrajala v nesmiselni zvezi...si lagala, da je on tapravi...v resnici pa sem imela tistega tapravega pred nosom že nekaj časa.Opazila ga nisem takoj, ker sem bila v svoji glavi trdno prepičana da je greh gledati druge negotov Ko sem si končno priznala da moja zveza ne gre nikamor, sem se malo približala temu, ki sem ga imela pred nosom že kar nekaj časa.Bil je namreč prijatelj mojega fanta vau ...
Po nekaj pogovorih in malo druženja sem opazila da moj fant kopira vse kretnje,besede, celotno obnašanje od moje "simpatije". Seveda sem staro zvezo kaj hitro končala in začela novo lepo "prijateljstvo", ki pa traja že kar nekaj časa in če bi trajala do konca življenja, bi bila presrečna. Zakaj je on tisti tapravi? Ker sem izgubila tla pod nogami ob najinem prvem pogovoru, čeprav sem že od nekdaj prepičana da to pri meni ni možno veselje In navsezadnje verjamem da je on lahko tapravi za zmeraj....

Raist
Raist
Uprava

Doris kaj naj rečem, poleg tega seve, da Dorothy pošlji svoje podatke, lepo je slišati take stvari. veselje

Ninch
Ninch
Stara sablja

IN VSI STE SREČNI IN DOBRI PRIJATELJI.... pomezik

Ancika
Ancika
Turist

Hm, pravi.... Ne vem, če kaj takega obstaja, ampak recimo da če že, ima naslednje lastnosti: me zna nasmejati, potolažiti, me podpira, posluša, razvaja, je pripravljen na dolge pohode po trgovskih centrih veselje ....... In naredi mnogo ostalih drobnih stvari, ki mi lepšajo dni... veselje

doris
doris
Legenda

Ninch -
IN VSI STE SREČNI IN DOBRI PRIJATELJI.... pomezik

u bistvu nismo....

Ninch
Ninch
Stara sablja

tu je bil uporabljen sarkazem....in kdo naj ne bi bil tu srečen...ti?

doris
doris
Legenda

ne,ne, midva sva srečna.... hmmm

Raist
Raist
Uprava

Ancika -
Hm, pravi.... Ne vem, če kaj takega obstaja, ampak recimo da če že, ima naslednje lastnosti: me zna nasmejati, potolažiti, me podpira, posluša, razvaja, je pripravljen na dolge pohode po trgovskih centrih veselje ....... In naredi mnogo ostalih drobnih stvari, ki mi lepšajo dni... veselje

Ancika: Poslji svoje podatke Dorothy na ZS veselje

Hja, dobri prijatelji in kdo ve kaj se vse gor ali dol, ljubezen je naceloma se vedno stvar med dvema clovekoma, kar pomeni, da so trije guzva (ponavadi! pomezik) in bo nujno nekdo manj srecen kot ostala dva jezik

Ancika
Ancika
Turist

Hvala krohot

ribica
ribica
Stara sablja

Je pravi?
Me spravi v smeh? Ja. Me podpira, razvaja? Tudi.
Me prenaša, ko imam zelo slab dan in ko sem tečna, se pogovarja z mano kljub prepiru in me razume. Včasih tudi preseneča, ko to najmanj pričakujem.
In stal mi je ob strani, me tolažil ko sem izgubila meni zelo ljubljeno osebo.

Raist
Raist
Uprava

Ribica: poslji Dorothy ZS veselje

Matr, a vedno mora biti taprava oseba steber potrpezljivosti? hmmm

kozoroginja
kozoroginja
Stara sablja

Da je moj tisti pravi sem vedela takrat,ko me je pogledal v oči me objel in vedel na kaj mislim in kaj čutim,enostavno je tisto pravo takrat ko tišina pove vse srcek

Raist
Raist
Uprava

Kozoroginja potem pa brez besed pošlji svoje podatke Dorothy pomezik

Andreja
Andreja
Turist

zame je tapravi tisti ob katerem lahko prezivis ure in dneve skupaj ne da bi ti postala moteča njegova prisotnost, nekdo s komer se lahko pogovarjas odprto in odkrito o vsem, ne da bi mu bila katera vprasanja preveč osebna, nekdo ki te nasmeji, te spravlja v dobro voljo, te bodri ko si na tleh ima razumevanje, je dovolj odpičen da naredita skupaj kakšno neumnost, nekdo, ki rad odkriva in spoznava nove stvari, je dovolj energicen in ambiciozen in trdno stoji na tleh, vsekakro pa me mora imet rad in me sprejet taksno kot sem veselje

Dorothy
Dorothy
Uprava

Andreja pošlji podatke.

A bomo slišali tudi kakšno moško mnenje? veselje

cebela
cebela
Turist

Kdo je pravi zame? vsekakor oseba, ki me zna pritegnit, prebudit v meni zanimanje za nekaj, mi stoji ob strani, me vzpodbuja, vsekakor pa je pripravljen živet življenje zame, zanj, za naju.....skratka da me vedno, resnično vedno v trebušču stisne ko ga vidim, se ga dotaknem, se pogovarjam srcek ... da mi je toplo in prijetno v njegovi družbi..... hmmm

metulj
metulj
Turist

hja.... prava oseba je zame tista, ki me vedno ko sem #&! , zmeden , jok , jeza , cudo , zna spraviti v krohot , ki zna z mano čutiti, ljubiti, in predvsem ljubezen deliti. pomezik

agaz
agaz
Stara sablja

hm, če ta prava ? vsekakor je to težko definirat hmmm

dovolj da me ob pogovoru gleda v oči, slednje povedo precej, mi pove kar me spravi v dobro voljo ko sem natakjen negotov ....

Dorothy
Dorothy
Uprava

čebela, metulj in agaz veselje

karte so vaše

1 - 2 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
igrica-Resnica ali laž?! Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD