TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Zabavna elektronika Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
PicooZ
beaver
beaver
Priseljenec

Kdor si še ni privoščil letenja z najbolj coolskim najmanjšim daljinsko vodemin helikopterčkom na svetu, ne ve kaj zamuja. Pri nas v službi, je bil v tem prednovoletnem času to full hit in je vse brenčalo. [krohot]

Zgornje seveda velja samo za moški del populacije, saj zadeva preostanek človeštva puti povsem hladen ali pa mu gre celo na živce. groza

Vsaka čast izjemam. klicaj

komentiraj s citatom       komentiraj
Guga
Guga
Legenda

Ene imamo zeloooo rade stvarce, ki počnejo stvari. Manjša kot je in več ko počne, bolj mi je všeč vau

WaterShek
WaterShek
Priseljenec

mene zanima kje se ga da dobit v sloveniji? pomezik

mcmcmc
mcmcmc
Stara sablja

Maš ga recimo na mimovrste..
Jaz ga že dalj časa opazujem, samo mi je mogoče malo predrago to.. oz jaz nimam dovolj denarja veselje

beaver
beaver
Priseljenec

WaterShek -
mene zanima kje se ga da dobit v sloveniji? pomezik

Jaz sem jih kupoval v Baby Centru. Pred novim letom so jih imeli za slabih 7.000 SIT. Sedaj pa vidim, da je povsod 37.51 € jok.

BigBaby
BigBaby
Stara sablja

Ammm...a bi mi lahko dau kdo link prosim? rdecica Ko nevem js kak to zgleda rdecica

mcmcmc
mcmcmc
Stara sablja

A nimaš googla? veselje

http://www.youtube.com/watch?v=S4WcdR8MtXg

Letanca
Letanca
Stara sablja

ne vem no.. ampak v tej igrači ne vidim več kot pa za 2 uri igre.. potem postane dolgčas... ni izziva...

beaver
beaver
Priseljenec

Letanca -
ne vem no.. ampak v tej igrači ne vidim več kot pa za 2 uri igre.. potem postane dolgčas... ni izziva...

Kakor za koga. Jaz bi ga lahko spuščal ure. Voziti ga kontrolirano ni tako trivialno, ker je peresno lahek in ker je... no, hmmm... helikopter. Pa še vseh komand nima. Že uravnotežiti dobro, je kar znanost.
Je pa res, da najbolj sede modelarjem po duši, ki so navajeni preživeti ure na hribu in loviti zračne tokove v svoje jadralno letalo afna

Letanca
Letanca
Stara sablja

nikar mi ne govori o teh urah.. saj pravim to je izziv, ampak v takšni igrački, ga pa ne vidim.. izziva jok

beaver
beaver
Priseljenec

Letanca -
nikar mi ne govori o teh urah.. saj pravim to je izziv, ampak v takšni igrački, ga pa ne vidim.. izziva jok

Si probal pomezik

Gregor_Leutgeb
Gregor_Leutgeb
Priseljenec

beaver -
Jaz sem jih kupoval v Baby Centru. Pred novim letom so jih imeli za slabih 7.000 SIT. Sedaj pa vidim, da je povsod 37.51 € jok.

na netu ga dobiš za 5000 sit oz. 20.86 €

Zan
Zan
Turist

to more bit kul groza

kevocar
kevocar
Turist

Jst sm ga pa mel pa mi je čez noč nehu delat(prve noči ni prežvel). Pol sm ga šou pa nazaj nest pa sm dubu novga in je isto zdržu sam 2 dni( da nebi misl, da sm kej hudga delu z njim nč normalno sm ga opravlou pa tutu po tle je sam 1. padu pa je potem še zmer delu) pol sm pa šou v trgovino pa so mi rekl, da jih je ful velik slabih, nekateri pa so OK. Tko, da jst ga nebi kupvou pa ga ne priporočam.

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Štejmo do 10000 Deponija
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"