TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Računalništvo Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Kakšen strojček imate?
th0r
th0r
Stara sablja

No, to me pa res zanima veselje

Moj je:
- matična plošča Asus P5KC
- procesor Intel Core 2 Q6600
- 4GB rama
- WD 500GB trdi disk
- grafična kartica Nvidia 8600GT 256MB

Tako mašino sem vzel zato, ker se veliko ukvarjam s programi za grafiko.

komentiraj s citatom       komentiraj
Obelix
Obelix
Stara sablja

asus P5B maticna
intel core 2 duo E6420
2GB rama
320GB diska
geforce 8800 GTS OC 320MB

Raist
Raist
Uprava

Sony Vaio FE41S
dual core,
2gb rama,
neki malga diska,
7600go...

veselje

Zaenkrat sem v fazi ko trdim, da nočem nikol več namiznega računalnika...

th0r
th0r
Stara sablja

Raist -
Sony Vaio FE41S
dual core,
2gb rama,
neki malga diska,
7600go...

veselje

hm, samo namizni za isto ceno je veliko bolj zmogljiv kot prenosnik za to ceno jezik

Raist
Raist
Uprava

Zmogljiv že, zmogljiv, ampak a lahko z njim gejmaš simpatično polzleknjen na kavču? Ali pa v prijetnem poletnem večeru sediš s prijateljem pred blokom in v miru gledaš film ob pihljanju vetrca, ali pa na vlaku za Salzburg izkoriščaš wifi in pošiljaš erazglednice, ki si jih fotknil med vožnjo? ... veselje

belanna
belanna
Legenda

Raist -
Sony Vaio FE41S
dual core,
2gb rama,
neki malga diska,
7600go...

veselje

Pod tole se podpišem. Sem se v teh mesecih, kar sem mobilna, povsem razvadila. Poleti na terasi, na morju na šverc na sosedov odprt brezžični kanal rdecica , na hitro pri svojih starših doma... da sestankov niti ne omenjam.

Raist
Raist
Uprava

belanna -
Pod tole se podpišem. Sem se v teh mesecih, kar sem mobilna, povsem razvadila. Poleti na terasi, na morju na šverc na sosedov odprt brezžični kanal rdecica , na hitro pri svojih starših doma... da sestankov niti ne omenjam.

Hehe, to je super. Kadarkoli mi linija iz kakrsnegakoli razloga pade enostavno posearcham po soseski in jih najdem sigurno par nezaklenjenih omrezij za prvo silo. Sam da je internet pomezik

belanna
belanna
Legenda

Imam nekje na disku shranjen screencapture z enega takih routerjev (ja, celo na router se mi je uspelo logirati, ker so bile default nastavitve in s tem tudi login podatki), kako se ene 8 ljudi hkrati šverca... sej drugač ne počnem tega (se sprehajam po nastvaitvah tujih routerjev), ampak takrat mi je bilo pa res dolgčas rdecica rdecica

Raist
Raist
Uprava

Hehe, pripravljen sm trditi, da imas pri vsakem nakljucnem routerju 50:50 sanso, da ima default user/pass veselje

Tu pa tam komu celo vseskupaj zaklenem, zato da poklicejo kacga ko se spozna, da jim popedena zadeve pomezik

belanna
belanna
Legenda

Hehe, ne mi dajat idej jezik (Še dobro, da je moj pod enkripcijo in zaklenjen na mac naslove domačih naprav, ki uporabljajo zračno linijo).

Raist
Raist
Uprava

Naj ugibam, tudi user in pass nista vec na defaultu in tudi modela ne razglasas naokoli? pomezik

Sicer pa ideja je dobra, temu se rece sirjenje znanja veselje Bogi revezi ne bi nikoli vedeli kako ranljivi so, ce jim ne bi nekdo tu in tam to pokazal na povsem nebolec nacin veselje

belanna
belanna
Legenda

Login podatke sem zamenjala, še preden se je router prijavil v "the Collective" (kar je trajalo cel dan, ker en be*** na drugi strani telefonske linije ni znal prepisati mac naslova mojega novega routerja v njihovo bajno računalo #&! ) in zadeva seveda teče v "stealth" načinu.

th0r
th0r
Stara sablja

uh bellana ti pa maš zaščiten veselje po moje je bv met na Mac naslov zaklenjen, ker ni ne vem kake fore :P boljš met WPA2 zaščito, pa da router menja geslo vsake 10 minut, pa ti ne bo mogel skoraj noben vdret, če daš pa stealth pa še hujš ja veselje sam res ne morš verjet kak je en folk neumn, ker vse ma ofjen in na default, po lse pa čudijo zakaj jim net počas dela veselje

belanna
belanna
Legenda

Imam raje kak nivo zaščite preveč kot premalo. Škodi čisto nič, če zakleneš na mac naslove veselje

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
igrica-Resnica ali laž?! Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD