TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Računalništvo Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Ali redno prebiraš bloge?
(Glasovanje v anketi je bilo zaključeno: 29.12.2007)

Vsakodnevno
80% (4 glasovi)
Vsaj trikrat tedensko
0% (0 glasov)
Enkrat ali dvakrat tedensko
20% (1 glas)
Zelo redko ali nikoli
0% (0 glasov)

Skupno število glasov: 5
Blogi
Raist
Raist
Uprava

V tem mesecu imamo veliko število novih blogov, mene pa zanima ali ljudje sploh prebirate bloge? (razen tistih, ki jih pišete seve)

Jaz jih sedaj res preberem vse in seveda opažam diskrepance v kvaliteti, kar pomeni da če mi ne bi bilo treba res ne bi prebiral vseh. Je pa zabavno prebirati in primerjati, opazovati različne pristope. Koliko vas redno prebira bloge?

komentiraj s citatom       komentiraj
Guga
Guga
Legenda

Jaz sem bila do te nagradne igre pravi blogerski grupie. krohot Zjutraj ob kavi vedno najprej preberem slovenske bloge, po tem pa nekaj tujih. Sčasoma najdeš bloge, ki so ti res kul. 90% vseh blogov pa je neumnosi in povzemanja.

In če kaj bolj sovražim kot: Joj, se že dolgo nisem oglasil... jeza Point bloga je, da se parkrat tedensko gor najde nova objava. Če ne najdeš časa dva meseca se nehaj delati, da pišeš blog! Tudi, če je to moderno in ga vsi imajo. Nimajo.

Pri enih blogih mi je všeč stil pisanja, pri drugih stvari, ki jih počnejo. Za vsakogar se nekaj najde. Zame osebno pa je blog celotna podoba. Od podlage, glave strani, teme, potem šele pridejo na vrsto dejanski vnosi. Vse je celota.

th0r
th0r
Stara sablja

Bloge prebiram večkrat dnevno. Tudi pišem še en drug blog, poleg tega na Planetu. Predvsem sem naročen na RSS feede tehnoloških blogov, najdejo se pa tudi blogi s povsem običajno tematiko.

piercika
piercika
Stara sablja

Jih zelo rada berem, pišem pa ga ne. Se mi dogaja premalo stvari, ki bi, za moje pojme, bile vredne pisanja bloga. veselje

th0r
th0r
Stara sablja

Verjemi, da se vsakemu toliko dogaja, da bi lahko pisal blog 3x na dan :D nekateri enostavno nočejo.

Dorothy
Dorothy
Uprava

Jaz sem bila zelo pridna in sem prebrala vse vase bloge. Moram recit, da ste nam zadali kar zahtevno nalogo. Bomo zadevo se malo prespali in potem vam izdamo, kdo je pisec zmagovalnega bloga in kdo si je priblogal prenosni racunalnik (upam da nam bo kdaj iz njega poslal tudi kak blog) veselje

MarsovceK
MarsovceK
Stara sablja

zdej ko vemo kdo ja zmagovalka lahko poleg bloga tut kakšne buhtle. jooo kak fajn zgledajo krohot

th0r
th0r
Stara sablja

hm, zle pa bi buhtle veselje

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija