TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 - 3 
Seznam področij - Računalništvo Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Kako bi ocenili Visto?

slabo
27% (10 glasov)
še kar
13.5% (5 glasov)
vredu
27% (10 glasov)
super
10.8% (4 glasovi)
jo mam, pa je zlo fajna
8.1% (3 glasovi)
jo mam, ampak nisem zadovoljen z njo...
13.5% (5 glasov)

Skupno število glasov: 37
Vista vs XP
AAAnchy
AAAnchy
Priseljenec

No, kir program se vam zdi bolši???

komentiraj s citatom       komentiraj
AAAnchy
AAAnchy
Priseljenec

men se zdi da je za zdaj še mal slabša ampak jo bodo izpopolnal da bo zažigala...

suzi
suzi
Legenda

je nimam,tk da ti ne bi vedla povedat,koliko je dobra.
sin jo ima, sam ne komentira kaj preveč,tk da ne vem. rdecica

Obelix
Obelix
Stara sablja

vista je definitivno boljsa. sicer ima se kar nekaj bugov ampak to bodo ze sproti popravli. ful mi je vsec ker je vse dosti bolj zanimivo (Npr za ozadje si lahko date nekaj tudi v .avi formatu), pa tudi dosti bolji pregled ima ter nacin iskanja stvari. problemi se edino se pojavljajo pri igricah in pri graficnih karticah kjer proizvajalci ocitno niso bili tako pripravljeni na spremembe.

nikita
nikita
Turist

vista definitivno krohot

dDavor
dDavor
Turist

Danes XP - čez nekaj časa verjetno Vista... Ampak šele čez čas! pomezik

molek
molek
Turist

AAAnchy -
No, kir program se vam zdi bolši???

EH.MENI JE ISTO.

izy12
izy12
Priseljenec

XP

Zeitgeist
Zeitgeist
Turist

če maš dovolj rama Vista.Če je ram 1Gb al manj pol xp veselje

Obelix
Obelix
Stara sablja

zaj ze nekaj cajta uporabljam visto tak da vam lahko recem da je super.z nekaj uporabnimi updatei so odstranili tiste zacetniske buge in dela kot mora. novi driverji za graficno in tudi igrice delajo 100 na uro. krohot
sicer pa se vedno prisegam na linuxe krohot

Misha
Misha
Turist

vista zgleda bolj lepa - všeč so mi ikone itd. ampak sem jo samo 2 dni uporabljala in potem šla nazaj na xp. v 2 dneh se res nisem mogla na nove navadit, ampak mi je lažje delat na xp-jih. rdecica

Obelix
Obelix
Stara sablja

dokler se ne navadis je res lazji xp..ampak bi si vzela malo vec casa in bi ugotovila da je z visto dosti lazje delat

Raist
Raist
Uprava

Obelix -
dokler se ne navadis je res lazji xp..ampak bi si vzela malo vec casa in bi ugotovila da je z visto dosti lazje delat

Hmmm, kaj je pa toliko lazje?

Visto imam sedaj zavoljo notebooka, ki nima driverjev za XPje in potem ko sem ugasnile vso sminkersko navlako je sistem zacel delati priblizno spodobno.

Da bi bilo pa delo kaj lazje pa res nisem opazil. Par stvari je zelo nelogicnih v primerjavi z xpji, npr explorer je postal res res cuden, o media playerju sploh ne bi izgubljal besed, ipd...

Funny_Bunny
Funny_Bunny
Turist

Vista definitivno... Edini problem je nezdružljivost s starejšimi programi, ki pa žal več niso v microsoftovi 2007-2009 "kolekciji"...

Obelix
Obelix
Stara sablja

Raist -
Hmmm, kaj je pa toliko lazje?

Visto imam sedaj zavoljo notebooka, ki nima driverjev za XPje in potem ko sem ugasnile vso sminkersko navlako je sistem zacel delati priblizno spodobno.

Da bi bilo pa delo kaj lazje pa res nisem opazil. Par stvari je zelo nelogicnih v primerjavi z xpji, npr explorer je postal res res cuden, o media playerju sploh ne bi izgubljal besed, ipd...

ja samo delo z OS..
dosti dodatnih funkcij katere ti omogocajo lazje in hitrejse delo. npr nacin iskanja datotek, kopiranja in urejanja..za internet explorer ne vem ker ga ne uporabljam.za mene je opera zakon...

Raist
Raist
Uprava

Obelix -
ja samo delo z OS..
dosti dodatnih funkcij katere ti omogocajo lazje in hitrejse delo. npr nacin iskanja datotek, kopiranja in urejanja..za internet explorer ne vem ker ga ne uporabljam.za mene je opera zakon...

Samo delo z OS je postala huda komplikacija, IE7 je dejansko veliko boljsi kot 6ka ki je bil podn, govoril sem pa o navadnem explorerju, ki ga uporabljas za brkasnje po masini...

Da o control panelu sploh ne zacnem, niti o tem kako so zamorili z naprednimi funkcijami upravljanja z OS samim...

belanna
belanna
Legenda

Definitivno XPji. Vista ima, kot je pred mano napisal že Raist, en kup nepotrebne navlake. Meni tovrstne zadeve blazno upočasnjujejo sistem. Grem nazaj na XPje, sam še en cel dan cajta moram najti, da naredim vse naenkrat. Da se ne bom, kot je bilo to pred parimi meseci iz starega na novo računalo, spet selila dva tedna.

Obelix
Obelix
Stara sablja

Raist -
Samo delo z OS je postala huda komplikacija, IE7 je dejansko veliko boljsi kot 6ka ki je bil podn, govoril sem pa o navadnem explorerju, ki ga uporabljas za brkasnje po masini...

Da o control panelu sploh ne zacnem, niti o tem kako so zamorili z naprednimi funkcijami upravljanja z OS samim...

sory ampak res ne vidim kaj je narobe z win exporerjem..meni je definitivno boljsi..
sicer ma vsak svoje mnenje in se pac eni lazje navadijo na nekaj kot pa drugi..
pa verjetno smo vsi isto pravli ko so xpji prisli komaj ven..

Raist
Raist
Uprava

Če sem iskren, so mi bili XPji takoj všeč. Že takrat so dajali občutek zrelega izdelka. Vista je pa na nivoju WinME. Načičkani do nezavesti z nekimi "features", ki jih nihče res ne potrebuje, naj bi pa kao olajšali delo... ne vem, res me puščajo hladnega.

XPji so super. Prvi izdelek od M$a po Win2000 serverju, ki res res res deluje.

Imaš pa PRav Obi, 100 ljudi 100 čudi veselje

th0r
th0r
Stara sablja

Moj komentar o Visti lahko preberete tukaj -> http://www.planet-tus.com/slo/skupnost/imenik_naseljencev/th0r/5108/blog/2294

V glavnem pa Viste ne maram. veselje

1 - 2 - 3 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD