TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Mobilna telefonija Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Push to talk?
Hawkings
Hawkings
Priseljenec

http=http://www.mobitel.si/slo/Press/Sporocilazamedije/Brskanjepokategorijah/PRESS200605april06.asp

A je kdo to čudo že preizusil v praksi? Me res zanima kako zgleda..

A mislite da se bo stvar prijela? Saj zna biti uporabno, ampak samo za določene situacije..

Nevem no.. negotov

komentiraj s citatom       komentiraj
BlackPuding
BlackPuding
Priseljenec

Jaz sem to videl v ZDA, pa se mi je zdelo kar hecno, ampak razen v večjih podjetjih (skladiščih...) al kej takega, nisem videl nobne pametne uporabe.

Po moje tele dodatne storitve ne bojo ravno fejst vplivale na sliko. Sem neki bral, da je Simobil mel lani 17-odstotno rast. Zgleda, da si uporabniki želijo samo poceni in enostavne uporabe in lepih telefonov, ne pa videotelefonije, Wap in kar je še ostalih propadlih "velikih" storitev.

rocco123
rocco123
Uprava

Se strinjam, vendarle se mi pa zdi, da bo resen del mobilne telefonije v kratkem postal prenos podatkov. Poglejte si recimo ponudbo telefonov nemškega T-mobile. Skoraj polovica jih ne zna več telefonirati krohot

Naša dva operaterja, ki trenutno ponujata prenos podatkov, zaenkrat ne jemljeta resno prenosa podatkov (24-mesečna vezava, 150 € priključnine in podobne oslarije). Podobno kot kabelski operaterjem še pred parimi leti ni bilo jasno, da je njihova glavna prednost prenos podatkov zmeden

HunterMan
HunterMan
Stara sablja

To je uporabn, to se skoz uporablja v seriji 24. krohot

BlackPuding
BlackPuding
Priseljenec

krohot krohot krohot A, no, pol pa ja.

Hawkings
Hawkings
Priseljenec

Se strinjam da za vsesplošno uporabo ziher ni. Ampak v določenih situacijah pa lahko pride zelo prav. Razni konferenčni pogovori in podobno.

Kar se tiče "propadlih" storitev. Videotelefonija se res ni nevem kako prijela, ampak pretočne mobilne video vsebine se pa vsekakor bodo. No sej to je u bistvu prenos podatkov.

Mah men se zdi 10mb vsak mesec zastonj pri mobitelu cist dovolj za mobilne potrebe.. Drugo je ce hoces z racunalnikom surfat preko UMTSa..

Super bo, ko bodo cene padle tako da bo neomejen prenos podatkov in bo samo pavsalna narocnina.. Upam vsaj no.. veselje

stajerc
stajerc
Priseljenec

BlackPuding -
Jaz sem to videl v ZDA, pa se mi je zdelo kar hecno, ampak razen v večjih podjetjih (skladiščih...) al kej takega, nisem videl nobne pametne uporabe.

Po moje tele dodatne storitve ne bojo ravno fejst vplivale na sliko. Sem neki bral, da je Simobil mel lani 17-odstotno rast. Zgleda, da si uporabniki želijo samo poceni in enostavne uporabe in lepih telefonov, ne pa videotelefonije, Wap in kar je še ostalih propadlih "velikih" storitev.

Daleč od tega. Vseveč je povpraševanja po mobilnen internetu. Ti povem iz prve roke, ker delam v največji raziskovalni družbi pri nas.

Zadeve pa mores gledat iz zornega kota ciljnih oseb (upokojenci, studentje, zaposleni, podjetniki). Vsaka od teh 4 skupin ima različne želje in potrebe.

En penzionist pa en upokojenec ravno ne uporabljata istih telefonov in/ali storitev.

Glede rasti simobila ...

Pričakovano, ker je trenutno najcenejši poleg IZImobila, ki pa žal (ŠE) ne nudi naročnin

LARA
LARA
Turist

Glede rasti simobila ...

Pričakovano, ker je trenutno najcenejši poleg IZImobila, ki pa žal (ŠE) ne nudi naročnin

lahko pa ti povem, da je zelo veliko povratnikov...takšni ki so šli na Simobil in prišli nazaj na Mobitel....

stajerc
stajerc
Priseljenec

LARA -
Glede rasti simobila ...

lahko pa ti povem, da je zelo veliko povratnikov...takšni ki so šli na Simobil in prišli nazaj na Mobitel....

IZImobil bo lahko punujal naročnine, ko doseže 15000 uporabnikov. Poudarek je na LAHKO jezik

stajerc
stajerc
Priseljenec

LARA -
Glede rasti simobila ...

Mobitelova služba za javnost je objavila drugane podatke. To da jih je veliko takih ki so z S! sli na M@ mi ne diši ničkaj realno, vsaj po branju financ in ostalih medijev.

Dovolj zgovorne so tarife obeh, in tržni delež simobila, primerjajoč z mobitelovim v istem obdobju afna

Misha
Misha
Turist

to funkcijo omogoča samo nokia ali še kakšen drug proizvajalec? zmeden

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje