A je kdo ze poskusil uporabljati mobitel za gledanje video vsebin. Osebno komaj čakam da bo zadeva postala tako enostavna in poceni da bo Youtube in podobne zadeve mozno gledati kar prek mobilca.
Na mobitelovem planetu ponujajo nekaj video vsebin (trailer za Babilon npr), najbolj zanimiv pa je tale intervju z Ladom Bizovicarjem, ki ga imajo sedaj gor. Zanimivo bo videt kako se bo to razvijalo naprej. Obenem pa se postavi vprasanje zakaj se videotelefonija se ni prijela. Taksnale video sporocila oziroma video blog kot temu pravijo, se mi zdijo uporabna in kul.
Sicer mi Bizovicar ni nevem kaksen car, ampak videti delovanje tega v praksi (zaenkrat je zastonj) me je precej navdusilo in komaj cakam da se stvari se naprej razvijejo.
Za vse ki jih zanima kako to izgleda in imajo UMTS mobilnik lahko stvar vidite tako, da poklicte z videoklicem na 187187 in poiscete Videoblog slavnih oziroma za hitri dostop kar posljete msg na 1919 z vsebino P LADO. Se enkrat poudarjam da je brezplacno vse skupaj tako da se ne sekirat.
Skoda da je kvaliteta zaenkrat se slabsa, ampak vseeno. Vredno ogleda..
|