TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Fotografija Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
fotografiranje
Lolita
Lolita
Turist

lp vsem! krohot
zelo rada fotografiram in to bi rada tudi počela v življenju. vendar ne kot redna služba, temveč bolj kot hobi. vendar bi vseeno rada znala še kaj več kot znam zdaj in zato je primerna tudi šola.
torej, mi lahko kdo svetuje na kakšno šolo lahko grem da bom imela vsaj malo znanja o fotografiranju, hkrati pa bom imela možnosti za kaj drugega?
tu lahko pošiljate tudi ostale komentarje v zvezi s fotografstvom ali mogoče tudi kakšne fotografije veselje pomezik

komentiraj s citatom       komentiraj
anin
anin
Turist

krohot hej,če rada fotografiraš,še raje pa fotografije oblikuješ si poglej smer medijski tehnik.......šola je v Mariboru, Ljubljani in Celju.Polek fotografije se tam ukvarjaš še s spletnimi stranmi,ter raznimi videi krohot ....uživaj

anin
anin
Turist

če te še kaj zanima me kr vprašaj,ker sama hodim na to šolo hmmm

Guga
Guga
Legenda

anin -

Kakšna pa je ta šola? Kateri so strokovni predmeti? Pa kaj so ti oblubl, pa pol nisi izvedela med šolanjem? Pa kaj pa lahko pol počneš po poklicu? Kdo sploh išče ta profil?

Lolita
Lolita
Turist

anin -

kakšni predmeti so še? koliko jih je? veselje

AnjaR
AnjaR
Turist

Tuš organizira Nagradni fotografski natečaj Pričarajmo nasmeh ...

Nagrade so nore vau: rafting, adrenalinski park, večkrat razvijanje 100 fotografij gratis in še več: http://www.tus.si/index.php?NivoId=1181

AnY
AnY
Turist

No ja, tudi sama se zelo rada fotografiram ampak nevem če bi se lahko s tem ukvarjala celo življenje tudi kot hobi ne, ker po moje ko bom starejša ne bom več tako ... hm... kako bi se izrazila.... ok pa naj bo kar: Lepa in fotogenična!!! veselje Drugače pa je vse kar je povezano s fotografiranjem zelo zanimivo...tako da je po teb ko ti mine vsa Lepota pomezik in fotogeničnost pomezik še vseen dobro da imaš še kakšno drugo znanje o fotografiranju (p.: urejanje in razvijanje slik) krohot No ja upam da ne misliš, da ti solim pamet le svoje mnjenje sem napisala krohot

SunShine
SunShine
Priseljenec

the best veselje

agaz
agaz
Stara sablja

Najboljsi nasvet je ( pri digitalecu ) da se preberejo navodila, če so slednja seveda v slovenščini . Nakar pa velja "vaja dela mojstra", najdi občutek pa je

Nekateri proizvajalci dajo brezplačni tečaj ...poglej na internetu .... pomezik

izy12
izy12
Priseljenec

če te ne zanima kot redna služba je po mojem brez veze it na šolo, ki se s tem ukvarja. In se mi bolš zdi, da greš na kak krožem fotografiranja, kr tudi to ni tako slabo

SkateBatery
SkateBatery
Turist

Fotografija paše s filmom, ampak ni isto. Je pa res, da je ena izmed čedalje bolj uveljavnljenih smeri umetnosti. Fotografiranje je zakon [:

Raist
Raist
Uprava

AnY -
No ja, tudi sama se zelo rada fotografiram ampak nevem če bi se lahko s tem ukvarjala celo življenje tudi kot hobi ne, ker po moje ko bom starejša ne bom več tako ... hm... kako bi se izrazila.... ok pa naj bo kar: Lepa in fotogenična!!! veselje Drugače pa je vse kar je povezano s fotografiranjem zelo zanimivo...tako da je po teb ko ti mine vsa Lepota pomezik in fotogeničnost pomezik še vseen dobro da imaš še kakšno drugo znanje o fotografiranju (p.: urejanje in razvijanje slik) krohot No ja upam da ne misliš, da ti solim pamet le svoje mnjenje sem napisala krohot

Kaj ima pa tvoja fotogeničnost veze s fotografiranjem? Kolikor razumem zadeve je fotograf ZA objektivom, ne PRED njim jezik

Enivej, fotografiranje mi je čisto simpatična dejavnost, je pa res, da najraje pogledam dobre črno bele fotografije. Barvne so mi samo pogojno interesantne.

Guga
Guga
Legenda

Meni se zdi hrana grozn fotogenična. Jaz pa ne mislim stat pred objektivom. Zato so eni fotografi in eni manekeni. pomezik

Lolita
Lolita
Turist

Hvala za nasvete. veselje Tudi sama sm premislna, in se odločila da ne bom šla na šolo. Fotografirat znam že mal bolš, krohot tko da vaja dela mojstra. pomezik Fotograferala bom pač samo kot hobi, in to mi čisto zadošča. krohot
vseno hvala hmmm

leonski1
leonski1
Turist

Če mene vprašaš slikaj naravo al pa živali. jezik

leonski1
leonski1
Turist

Guga -
Meni se zdi hrana grozn fotogenična. Jaz pa ne mislim stat pred objektivom. Zato so eni fotografi in eni manekeni. pomezik

Mas prav krohot krohot krohot afna afna afna

Heartless
Heartless
Priseljenec

Lolita -
lp vsem! krohot
zelo rada fotografiram in to bi rada tudi počela v življenju. vendar ne kot redna služba, temveč bolj kot hobi. vendar bi vseeno rada znala še kaj več kot znam zdaj in zato je primerna tudi šola.
torej, mi lahko kdo svetuje na kakšno šolo lahko grem da bom imela vsaj malo znanja o fotografiranju, hkrati pa bom imela možnosti za kaj drugega?
tu lahko pošiljate tudi ostale komentarje v zvezi s fotografstvom ali mogoče tudi kakšne fotografije veselje pomezik

Za hobi fotografiranje ne potrebuješ šolo. Potrebuješ sam mal znanja, dober fotkič, določene programe in veliko časa.
Jaz imam digitalnega in je zelo enostaven zato ne potrebujem velik časa za fotografiranje, zato ne delam toliko dobre fotke kot si jih želim narediti. Ampak sem kar zadavoljen ker je lažje slikati ljudi, ki ti se umikajo.
Moraš imeti poseben občutek kaj slikati kaj pa ne. Ko slikaš določeni del sledi obdelava slike. Sliki dodaš okvir, mal več kontrasta, ene dele tudi odstraniš, se podpišeš...........
No enostavno je, vse kar potrebuješ je denar, talent in dober program (znanje, ki ga lahko dobiš kjer koli).

Moje naj boljše fotke http://www.planet-tus.com/slo/osebna_predstavitev/blog/3336

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
igrica-Resnica ali laž?! Deponija
Štejmo do 10000 Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD