TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 - 3 
Seznam področij - Bowling Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Petek - sobota
Namarie
Namarie
Legenda

Zdej ne vem,ampak evo,zgodilo se mi je da sem dvakrat zaporedoma zvečer končala na bowlingu. In to mislim,da prav kmalu ne mislim ponoviti - pa veste zakaj??? Zaradi enega in edinega DJa. Pa kaj on ima samo 1 cd in to vrti eno in isto noč? A je on sploh DJ?????? groza
Pa če imam jaz več muske doma...... molk

Kakšna je kej muska za vaš ukus?

komentiraj s citatom       komentiraj
cunami
cunami
Stara sablja

prava muska je ta, ki se igra na inštremente....vse kar je naret z računalnikom je larifari..... pomezik

mcmcmc
mcmcmc
Stara sablja

cunami = old school......
Rašunalniška glasba, to je ta prava... Ni je boljše, kot to veselje

stasy
stasy
Priseljenec

če je muska dobra lohk tut en sam cd poslušaš cel večer...sm vrjetn bi se ga tut js naveličala... veselje

cunami
cunami
Stara sablja

mcmcmc -
cunami = old school......
Rašunalniška glasba, to je ta prava... Ni je boljše, kot to veselje

Old school absolutno pomezik

Že pomislek nato, da bi mogu it na "koncert" neke "skupine" ki ma musko na playback, me zmrazi....in pa da bi še mogu plačt jim zato klicaj klicaj klicaj

EuroDJ
EuroDJ
Stara sablja

bodite veseli ker mate bowling, mi ga v novem mestu nimamo zalost

Namarie
Namarie
Legenda

stasy -
če je muska dobra lohk tut en sam cd poslušaš cel večer...sm vrjetn bi se ga tut js naveličala... veselje

Ja,se strinjam. Tu pa tam te prime da poslušaš en in isti CD,vendar doma! To se na bowlingu ali pa nekje drugje ne bi smelo zgoditi!
Ahhhh, no sikiriki. Brezveze.

NoDestiny
NoDestiny
Turist

TISTI V BOWLINGU JE DJ?....lOL SN MISLILA DA JE MOJ MALI BRATRANEC O PISKRIH MLATO...lol

stasy
stasy
Priseljenec

EuroDJ -
bodite veseli ker mate bowling, mi ga v novem mestu nimamo zalost

hehe ja se strinjam...js bi ga tut mela pa ga ni zalost

mobitelokolaris
mobitelokolaris
Turist

vasi komentarji so totalno bolani..
ce bi vedeli ja vloga DJa zelo tezka..
dj je omejen z doloceno stevilo komadov, izpolnjevati more glasbene zelje, se prilagajati obiskovalcem, itd..
kjerkoli vrtijo enak stil glasbe se glasba vsak vikend vec ali manj ponavlja saj najbolj atraktivni so trenutni hiti kar jih pa ni neomejeno.. zato pride do ponavlanja in do nazadovolstva..
dejsto pa je da je povsod kjer se vrti taksna glasba enako..

Polarcek
Polarcek
Turist

... ti si bolan...
Se strinjam da je delo DJ-a težko, sam njegova zaloga komadov ne sme biti omejena - vsaj dobrega DJ ne! In on mora ugodit obiskovalcu zato je plačan !halo!
Tam pa ko vrtijo enak stil glasbe pa je že po moje ambient in cela zamisel objekta tako zasnovana drugače so ja omejen(kar je iz ekonomskega vidika po moje slabe a ne!).
Novi komadi stari komadi mešanje njih med sabo pa to ti ja ne zmanka dobrega vzdušja pa če si cel teden na bowlingu!

WaterShek
WaterShek
Priseljenec

jaz pa do zdaj ko sem bil na bowlingu ni bla nevem kak slaba muzika, pač DJ-i majo svoj okus in sučejo pač to kar jim paše veselje

mcmcmc
mcmcmc
Stara sablja

Zelo dobra ideja se mi zdi to kaj so si zdaj zmislili glasbene želje! V soboto sem jih poslal enih 15, 2 samo ni igral, druge pa vse. Svetsko je blo, počutil sem se kot v starih yucatan časih veselje

sarchkk
sarchkk
Priseljenec

mcmcmc -
Zelo dobra ideja se mi zdi to kaj so si zdaj zmislili glasbene želje! V soboto sem jih poslal enih 15, 2 samo ni igral, druge pa vse. Svetsko je blo, počutil sem se kot v starih yucatan časih veselje

to pa nism vedla veselje Ampk ql =) Čeprou ubistvu nikol nism niti opazla ktera muska se tam vrti pomezik

darkflame
darkflame
Stara sablja

glede old schoola in podobnega štrommuska je za en drek, playback pa še bol, enkrat sm biu na neki amaterski reči, pa jim je neki crkanl pa ni nc vec muzke blo, uni pa še zmer po odru sm pa tja..... groza100%playback

Namarie
Namarie
Legenda

Ok,očitno nekdo res z uprave bere naše poste in sporoča naprej ali pa se je čudo zgodilo.

Ponovno na bowlingu in ..... PEOPLE!.....,music has been improved!!!! vau

Pa to ne mreš belivit....
Ok,sej so se tu pa tam vrteli kakšni eni ta isti komadi (kot vedno) vendar je zdaj dodal še par novih.
Sprememba je zelo dobrodošla.
- klap,klap-

LOLA
LOLA
Turist

kok ste žleht, to da pravite, da je vedno ena in ista muzika, se motite...veste ni vedno lahko biti dj, saj imamoljudje svojo priljubljeno zvrst muzike in nam žal to en dj ne more uresničiti. na konec konca, pa so najbolši žuri na bowlingu krohot
IN RADI ZAHAJMO TJA; MAR NE!? hmmm

CybeRoky
CybeRoky
Turist

ja res bi lahko za en otenek bolšo musko vrteli predvsem pa novejše hite ne pa neke old style k so že 100x preposlušane

zamenjat DJ-ja !!! oz. njegovo kolekcijo cd-jk jezik

izy
izy
Turist

ja muzka tam je adijo ja krohot

zala
zala
Priseljenec

sicr ne vem, kakšna muzika se vrti na bowlingu (v celju al pa kjerkoli že), ampak dj-ji bi se mogl prilagajat folku, ne pa da rolajo musko sam zase. sj za to so plačani...
jst osebno vse te ponavljajoče se elektronske muzike in playbackov enostavno ne prenesem.

1 - 2 - 3 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD