TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Bowling Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Ekipni bowling
Fric
Fric
Turist

Zadnjič sem šel v Maribor na bowling z kolegi.Bilo nas je 8,pa smo šli na dve stezi igrat.Nasljednjič nas bo 10.(5 jih lahko gre na eno).
Pa smo hoteli igrati ekipa proti ekipi.Torej 1.steza(5 frendov) proti 2.stezi (drugih 5 frendov),a baje ni možno.Ve kdo kaj več o tem?Res ni možno ali pa mislijo to naredit?Ker mi je čudno,da ne gre.

komentiraj s citatom       komentiraj
n3jc
n3jc
Priseljenec

ja moglo bi it samo to ti morjo pol pa ko ti čevlje dajo povedt kolko jih lahko gre na 1 stezo krohot

n3jc
n3jc
Priseljenec

n3jc -
ja moglo bi it samo to ti morjo pol pa ko ti čevlje dajo povedt kolko jih lahko gre na 1 stezo krohot

Ko sem jaz to bil naj je blo 5 al 6 na 1 stezi pa je vse šlo

Raist
Raist
Uprava

Fric -
Zadnjič sem šel v Maribor na bowling z kolegi.Bilo nas je 8,pa smo šli na dve stezi igrat.Nasljednjič nas bo 10.(5 jih lahko gre na eno).
Pa smo hoteli igrati ekipa proti ekipi.Torej 1.steza(5 frendov) proti 2.stezi (drugih 5 frendov),a baje ni možno.Ve kdo kaj več o tem?Res ni možno ali pa mislijo to naredit?Ker mi je čudno,da ne gre.

Da ne bi širil krive vere sem dvignil telefon in poklical na Bowling v Celju ter pokramljal z zelo prijaznim gospodičem, ki mi je razložil, da ekipno tekmovanje sploh ni problem, vsak team pač igra na eni stezi in potem se pač na koncu pogleda rezultat obeh stez in se pač jasno vidi kdo je zmagovalec, s statistikami za posamezno stezo vred.

Posledično lahko samo ugibam, da ste se v Mariboru mogoče narobe razumeli z osebjem?

n3jc
n3jc
Priseljenec

Raist -
Da ne bi širil krive vere sem dvignil telefon in poklical na Bowling v Celju ter pokramljal z zelo prijaznim gospodičem, ki mi je razložil, da ekipno tekmovanje sploh ni problem, vsak team pač igra na eni stezi in potem se pač na koncu pogleda rezultat obeh stez in se pač jasno vidi kdo je zmagovalec, s statistikami za posamezno stezo vred.

Posledično lahko samo ugibam, da ste se v Mariboru mogoče narobe razumeli z osebjem?

Saj ne širimo krive sami ko se jaz bowlav naj je blo 5 al 6 na eni stezi cudo

leon34
leon34
Turist

jaz mislim da pri tem ni problema.

AAAnchy
AAAnchy
Priseljenec

mi smo tut hotl u Celu pa so tit rekl da ne gre

Obelix
Obelix
Stara sablja

To glede ekipnega igranja sploh ni problem. Največ jih gre 5 na stezo. Lahko igrate tudi po parih al pa kak se med sabo zmenite. Osebje bowlinga vam lahko po končani igri sprintajo rezultate in si lahko sami pogledate rezultate ter dolocite zmagovalce kak hocete. samo na koncu je treba povedat za izpis rezultatov

leonski2
leonski2
Turist

jas sn mel pa enkrat pri planetu tuš rojstni dan pa smo vzeli 2 stezi pa nič ni šlo narobe

(to se je zgodilo v Mariboru za drugje nevem)

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD