TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Bowling Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
bowling v Novem mestu
ggkb
ggkb
Turist

Ce je kak novomescan, ki to bere naj se nikar prehitro razveseli. V Novem mestu se vedno ni bowlinga. #&! Pa bi bilo lepo , ce bi bil. Tako pa se tisti, ki nam je vsec vsake toliko odpravimo v Ljubljano, dvakrat celo v Celje in enkrta, ker smo bili slucajno ravno tam, v Mariboru. A se mogoce komu sanja zakaj se v Novem mestu v teh letih, kar imamo planet Tuš še niso odločili za njegovo razširitev in vanj postavili še bowling?

komentiraj s citatom       komentiraj
Raist
Raist
Uprava

Takole, povprašal sem okoli Bowlinga v NM in odgovor je:

»Vsekakor je v našem interesu, da tudi v Novem mestu meščanom ponudimo zabavo, ki se je prikradla v Slovenijo - igranje bowlinga, vendar pa trenutna tehnična in prostorska ureditev tega ne dopušča.«

Lilletka
Lilletka
Stara sablja

Jah mali ste, kaj češ! To je tako, kot da bi mi pričakovali bowling. jezik

ggkb
ggkb
Turist

Mislim da bi prostorsko že šlo. Tehnično lahko da jih muči. Res je , da Novo mesto ni veliko ampak potem tudi takšnega kina ne bi rabili. Poznam jih ogromno, ki so se preden smo dobili Planet Tuš vozili v kino v Kolosej v Ljubljano (vključno z mano). Prav tako je z bowligom. Do Ljubljane je samo ena ura in tako gre denar v Ljubljano v Novem mestu se pa nič ne dogaja...

LittleG
LittleG
Turist

jst misl da tu ni poštenu v Ljubljani je v Nm pa ni

Big_Joe
Big_Joe
Priseljenec

jst bi to tut enkrat igrau. veselje

bubiCh
bubiCh
Turist

Jaz stalno hodim v LJ. Po kinu v NM ti ostanejo samo biljardi, ki so do polnoči čisto zasedeni, in par kafičev. Če je pa čez dan dež, je pa itaq tuga.
Ne samo bowling tut kakšen indor karting bi lahko nardil, saj je v čisto spodnji etaži parkiga čisto dost placa, pa še prezračeno je, tako da ne bi rabl met samo električne karte. V LJ je stisnjen na pol manjši plac.

cloe
cloe
Stara sablja

super bi blo če bi bil tudi v novem mestu...upam da se bo dalo kaj narediti glede tega...

Bowmajsta
Bowmajsta
Turist

Lahko pa pridete na izlet v MB ali CE pomezik

JuRe
JuRe
Stara sablja

em...men je un šef k dela v tardečem delu Nm tuša reku da bodo prenavlal zadevo....da bo tm k so zdej biljardi hmal restavracija....
da bodo biljarde dal drugam pa še bowling naredl..sam tu čez pomoje kake dwe tri leta cudo

leon34
leon34
Turist

v NM kolk jaz vem bo kmalu bowling. Od enga mojga prijatla ata dela tam pa mi je povedo

tina12
tina12
Priseljenec

nisem iz NM

ggkb
ggkb
Turist

Skoraj leto je minilo odkar sem odprla temo o bowlingu v Nm. Bowlinga še vedno ni in vse bolj se mi zdi, da razžiritev oz. posodobitev Planeta Tuš Novo mesto ni v letnem proračunu.

EuroDJ
EuroDJ
Stara sablja

Novo mesto naj bi dobil bowling, a ne od Tuša

tu je nekaj slikc:http://www.finars.si/PROJEKTI/bowling%20nm/bowlingnm.htm

nxyx
nxyx
Turist

ggkb -
Ce je kak novomescan, ki to bere naj se nikar prehitro razveseli. V Novem mestu se vedno ni bowlinga. #&! Pa bi bilo lepo , ce bi bil. Tako pa se tisti, ki nam je vsec vsake toliko odpravimo v Ljubljano, dvakrat celo v Celje in enkrta, ker smo bili slucajno ravno tam, v Mariboru. A se mogoce komu sanja zakaj se v Novem mestu v teh letih, kar imamo planet Tuš še niso odločili za njegovo razširitev in vanj postavili še bowling?

čis maš prov !! jst sm tud z novga mesta pa je ful hodu zatu k moj brat gre vsak tedn v ljublano pa bowling pa jst nesmem jit k je preveč zjutrej (od 20.00 do 6.05) jok

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD