TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 
Seznam področij - Bowling Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
osebje na bowlingu natakarji/natakarce mnenja
bowling_boyy
bowling_boyy
Turist

mene pa zanima kak se vam zdi osebje na bowlingu,prijazno ,..ste zadovoljni s postrežbo ,..pa tk naprei

komentiraj s citatom       komentiraj
Namarie
Namarie
Legenda

Hahahahahaha.... odvisno na koga naletiš. Se mi zdi osebje Planet bara (na avli kina CE) 100krat boljše kot pa na bowlingu. Pa brez zamere. Vsi so nekam čudni. Aja,je bil en kelner,ki žal več ne dela na bowlingu - on je bil res svetoven.Kam je zginel,pa sam Bog ve.

Lilletka
Lilletka
Stara sablja

Namarie -
Hahahahahaha.... odvisno na koga naletiš. Se mi zdi osebje Planet bara (na avli kina CE) 100krat boljše kot pa na bowlingu. Pa brez zamere. Vsi so nekam čudni. Aja,je bil en kelner,ki žal več ne dela na bowlingu - on je bil res svetoven.Kam je zginel,pa sam Bog ve.

Se bom strinjala s tabo, čeprav tudi na Bowlingu načeloma nimam nekih slabih izkušenj.

Mogoče jim manjka malo osebne note, prijazni so pa vsi po vrsti.

Sunai
Sunai
Priseljenec

men sec zdi pa osebje na bovlingu čist kul...še nism imel slabih izkušenj..

saso
saso
Turist

osebje do zdaj vedno blo vredu, kelnarji, kelnarce pa itaq krohot vedno smo se dobro razumel veselje

saso
saso
Turist

to sem imel v mislih bowling v mb-ju veselje

mc_aljosa
mc_aljosa
Turist

saso -
osebje do zdaj vedno blo vredu, kelnarji, kelnarce pa itaq krohot vedno smo se dobro razumel veselje

res je saso, vedno smo se razumeli upam da še se bomo naprej...ampak mikrofona pa nemarajo veselje

saso
saso
Turist

ja ne... to pa maš prav.... niso za akcijo krohot mogoče pa bo naslednjič boljše afna

mc_aljosa
mc_aljosa
Turist

saso -
ja ne... to pa maš prav.... niso za akcijo krohot mogoče pa bo naslednjič boljše afna

komaj čakam naslednjo soboto afna afna afna

saso
saso
Turist

oh yeah.... sva že dva veselje te pridejo punce na svoj račun krohot krohot

mc_aljosa
mc_aljosa
Turist

saso -
oh yeah.... sva že dva veselje te pridejo punce na svoj račun krohot krohot

o yeaaa krohot krohot krohot

cunami
cunami
Stara sablja

bowling_boyy -
mene pa zanima kak se vam zdi osebje na bowlingu,prijazno ,..ste zadovoljni s postrežbo ,..pa tk naprei

no prjazn so že...sam počasn so pa bol kot polži...
Ne vem no, tut sam so enako delo počel ( v še večji gužvi z več gosti kot tu) in smo bli veliko bol hitrejši.

Pomoje so malo cepljeni proti brzini, pa slabo opazujejo kdaj se kak nov gost pojavi in vsede za mizo....ampak vaja dela mojstra...se bojo že naučil

bowling_boyy
bowling_boyy
Turist

cunami -
no prjazn so že...sam počasn so pa bol kot polži...
Ne vem no, tut sam so enako delo počel ( v še večji gužvi z več gosti kot tu) in smo bli veliko bol hitrejši.

Pomoje so malo cepljeni proti brzini, pa slabo opazujejo kdaj se kak nov gost pojavi in vsede za mizo....ampak vaja dela mojstra...se bojo že naučil

ufff ,..kura pol pa mors bit ti nek uveljavljen kelner,...svaka cast ne ,..sam kuker si jst mislim ti lahka sma rečem ,..da vsaka jim čast kelnerjim na bowlingu kk delajo,..uprava ma pa tk zmeri in zmeri neke pripombe newem ka bi sploh radi,... jok jok jok veselje veselje krohot krohot krohot

Sonchek
Sonchek
Turist

Ok, naj še jaz opišem svoje izkušnje in s tem podam mnenje...
Planet Tuš Maribor...prideš v restacvracijo, naročiš drink, pico, ketchup poleg... pica tak borna, ketchupa seveda ne dobiš, prinesejo ga ko poješ že pol pice (medtem seveda še 5x rečeš za ketchup)... medtem ko JEŠ, natakarce pa oni natakar MEČEJO PRIBOR V POSODE, umit, neumit... v glavnem - ŠE PES MA RAD PRI JEDI MIR!!! no, v Planetu Tuš Mb ga nimaš... tam seveda ne jem več - never!!
Preverim še v Planetu Tuš CELJE - z isto finto - enak drink, enaka pica, ketchup.... kaj se zgodi? presenečenje. prijazen tip z nasmeškom prinese v čudežni sekundi drink, pribor in KETCHUP, pica je taka, da se mi še danes sline cedijo po njej, res okusna, obložena, tip se mi opraviči, ker je pica malo zažgana... nič ne de, mu odvrnem... povem mu za prigode v MB - tip iz Ce mi pove, da so bili ti v MBju na usposabljanju pri njih... in kako se lahko to dogaja v MBju?? Leni so. da sploh ne omenjam, da v onem placu, ko so fotelčki - v MBju, nikoli, mapak res nikoli niso mize pobrisane!! fuuuj. muhe se pasejo kavo dobiš na drobtinice nekoga, ki je tam jedel pred tabo! Fuuuj!
Tukaj vas sprašujem, kdo je tu odgovoren??? Seveda je zgodba odzgoraj v Baru podobna... neprijazni, neodgovorni, tečni... pa kaj jih kdo sili delat?? Al se pač študentom ne da več??? Pa saj ne rabijo!! Nekoč smo študenti delali čisto drugače! AMpak ne pravim, da je povsod tako, v Mbju pa je definitivno!!
Osebje na Bowlingu je edino osebje, ki je prijazno... zadnjič sem dobila še inštrukcije...res so prijazni... čeprav sem bila med igranjem bowlinga žejna(seveda nobenega kelnarja ni bilo od nikoder), sem iz boelinga še vseeno odnesla prijetne vtise! vsaj od tam, se tolažim!

Mejte se radi, LP

SharkX
SharkX
Priseljenec

vredi so ... samo enkrat je blo skoraj prazno pa sem kr dugo čako

xx_Sissy_xx
xx_Sissy_xx
Stara sablja

Men so pa vsi kul,od natakarjev,do varnostnikov,... do sedaj nisem mela še nobenih problemov oz. nevšečnosti.Na Bowlingu smo zelo velikrat pa se imamo vedno ful dobro.Le tako naprej. pomezik

cunami
cunami
Stara sablja

bowling_boyy -
ufff ,..kura pol pa mors bit ti nek uveljavljen kelner,...svaka cast ne ,..sam kuker si jst mislim ti lahka sma rečem ,..da vsaka jim čast kelnerjim na bowlingu kk delajo,..uprava ma pa tk zmeri in zmeri neke pripombe newem ka bi sploh radi,... jok jok jok veselje veselje krohot krohot krohot

no tvoj komentar pove vse...seveda ... ... se res ne mislim obremenjevati s tvojo objavo...pa čeprav je malo pikra.

Komentar urednika: izbrisal sem ti žaljivke med pikicami. obema (bowling_boyy) pa svetujem malo manj ostre besede.
Komentar vpisala .
bowling_boyy
bowling_boyy
Turist

cunami -
no tvoj komentar pove vse...seveda ... ... se res ne mislim obremenjevati s tvojo objavo...pa čeprav je malo pikra.

krohot krohot krohot krohot krohot krohot krohot sj nisi ti krivvv,..... krohot krohot krohot krohot krohot krohot

sharkyca
sharkyca
Turist

osebje Planet bara mi je zlo všeč, ker že mal več kot leto redno hodim tja in jih tut mal bl osebno poznam. veselje men so super, pa tut postrežba jezelo dobra, tak da ... brez besed.. kapo dol pomezik

bibek
bibek
Turist

Glede postrezbe lohka bi bila malo bolj hitra-drgac pa prijaznost je ok! krohot

1 - 2 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD